Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
no ty vo.le holky, ale já jsem asi úplně mimo nebo co?
Protože mě přijde dost jako sci-fi to, že by si s tímhle ďábelstvím dával někdo u filmu vůbec práci a dělal to
Kdyby to šlo, tak lidi jak stádo ovcí chodí ulicemi jako zombie a poslouchají velení ďábla
To mi vážně připadá jako nějaká sekta! @admin prosím smažte to, nebo zjistěte alespoň, jestli tady někdo neplaší a nestraší maminky dětí. Díky
No i tito vstupují do diskuzí… nečtěte mě a neberte vážně, když nechete, toť vše. Jsem obyčejná jako každá z vás…ano micki jde na decku taky
@adinka23 píše:
Google píše jen to co chce abyste věděli jako tv nova, takže buď se na vše vykašleme a budeme dál ovečky. Nevím jak jinak to napsat. Dnes neexistuje žádná etika, a právě v usa kde by to měli mít dost pod kontrolou, tam odtud se to hrne k nám. A začíná to tím, že v 14:00 v neděli dávají film kde se dva milují tzv. jsou nahatí, což v tuhle dobu sledují malé děti a mezitím jde reklama na kondomy fakt sranda. Dobře říkají když už to děláte chraňte se, dobrý, ale mají to říkat námokolo 22:00 třebas a né dětem, které simají hrát s hračkama a panenkama atd. Proto dnes 12-14 holky vypadají na 16-18
A co má nevhodná reklama společného s pohádkou? ![]()
Stokrat lepsi nahota - prirozenost
Nez vrazdy, mordy a krev…
Toto ja nechapu?? vadi hej zadek, prso a libani. Ale chlap s ustrelenou hlavou, krvava mrtvola ne?
@adinka23 píše:
No i tito vstupují do diskuzí… nečtěte mě a neberte vážně, když nechete, toť vše. Jsem obyčejná jako každá z vás…ano micki jde na decku taky
No a co je na mickeym špatného? Jsi ještě nevysvětlila…ted se jako budu bát aby mě dcerka v noci nezapíchla, když nevím co ve skutečnosti z té pohádky její mozek přijímá ![]()
Ach jo
nic jste nepochopily asi, neumím to dost dobře napsat…nikoho safra nestraším, proč bych to asi dělala! Prostě to tak je. Já vás chci varovat a vy ze mě uděláte, že vás straším. to je snad vtip
. Prostě nám pouštějí PTÁKOVINY do hlav. o nic víc mi nejde. Holky nesměřujte mě jinak než jsem chtěla jít ![]()
@adinka23 ja mam jen Déčko a jsem spokojená. dívá se rano na pohádky. Které většinou jsou o něčem. Pak večernícek někdy krtecek na notebooku. Není to určitě správné aby půl dne koukalo na tv ale někdy to pomůže, si uklidis a uvaris v klidu, že… Pro mě je horší než tv to když se nudí…
@adinka23 píše:
Konkrétní? Do pohádek se vkládají obrázky z témat, které děti učí, že nahota na veřejnosti je normální, že existuje ďábel atd. Třeba pohádka SHREK je založená pouze na tématu ďábel atd. Já nepatřím k žádné sektě proboha nebo tak něco, prostě to tak je. Dětem je v pohádce ukázáno, že shrek podepíše tzv smlouvu s čertem - ďáblem, o tom, že mu dá sám sebe, ale čert mu dá moc a bude se mít dobře, prostě bludy do hlav. Pak posloucháme z úst dětí. Čím chceš být? chci být bohatý…proč já nevím, proč myslíš, že být bohatný je vše, nevědí. Neříkám, že všechny, funguje to hodně v zahraničí, ale poslední dobou se to knám dost hrne. Mickiho klubík to samé vkládájí do střihu satanistické prvky, které nám mají poukazovat moc těch, kteří nás směřují určitým směrem, kterým oni chtějí. PROSÍM NEBERTE MĚ JAKO BLÁZNA
pozn: VŠE HODNĚ VE SKRATCE!
Moje dítě zrovna Shreka vidělo asi milionkrát a žádné satanistické záliby nevykazuje
Navíc vůbec netuším, kdy Shrek podepíše jakoukoliv smlouvu, čert potažmo ďábel tam vůbec není ![]()
Zkus si slovo od slova přečíst pohádky, na kterých jsme vyrostli a budeš se děsit, že jsme to ve zdraví přežili, jsou to dost drasťárny
Jeníčka s Mařenkou do lesa odvede vlastní otec, Ježibaba je píchá do prstu a oni jí strčí do pece. Karkulku s babičkou sežere vlk, tomu pak myslivec rozpárá břicho a společně mu do něj zašijou kamení. A (doufám, že si to pamatuji správně) v Hrubínově Sněhurce jsou šlápoty ve sněhu od krve a macecha, co chce vyříznuté srdce, což myslivec nedokáže, tak jí přinese srdce z jelena ![]()
Zakladatelko trochu mícháš hrušky s jablkama… Nejdříve řešíš „skryté“ obrázky v pohádkách a nakonec jediný důkaz je, že ve 14hod se dva milují v telce…Tak od toho snad jsme my, rodiče, abychom program dětem vybrali, ne? Ale co to má s těma pohádkama??? ![]()
Ještě že mi kluci jedou na Xindlovi a Landovi
tam snad nic podprahové není. Ale jinak…větší blbost už jsem dlouho neslyšela a btw Shreka mám fakt ráda
Už to asi nehul
…omlouvám se pokus o vtip, ale přijde mi to přetažené za vlasy…
No právě že vadí
to střílení, nahota má mít určitou intimitu jsem měla za to. Ani vy sama přeci nechodíte přede všemi nahá
NAhota je přirozená, ale měli bysme si sami sebe cenit, nebo tak nějak, a ne děšti učit, že to je prostě normálka, když to předevšema ukážeš
, né asi se neshodujeme v pohledu naurčité věci. Omlouvám se všem, že jsem nepsala více pochopitleně, a že jsem zněla až k bláznivě- na to nemám čas ženský
at se vám všem hlavně daří a ještě jednou omluva všem ![]()
@Ráchelia píše:
Zakladatelko trochu mícháš hrušky s jablkama… Nejdříve řešíš „skryté“ obrázky v pohádkách a nakonec jediný důkaz je, že ve 14hod se dva milují v telce…Tak od toho snad jsme my, rodiče, abychom program dětem vybrali, ne? Ale co to má s těma pohádkama???
Přesně to jsem chtěla napsat. Je rozdíl podprahová reklama a nevhodné pořady, reklamy. Tam máš možnost si stěžovat na radě pro rozhlasové a televizní vysílání nebo tv vůbec nepouštět ![]()
S kouřením jsem ani nezačala, tráva už vubec ne a jiné pitominy jsou k ničemu. Prostě jsem obyčejná ženská, která přišla do styku s lidmi kteří se usmívají, ale jde jim o něco jiného. A nechci aby se jim to vedlo. Asi končím.