Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak zrovna toho Shreka máme rádi doma všichni
teď bude přes Vánoce plno pohádek, no těšíme se, že uvidíme, ty které běžně přes rok nevidíme.
Asi máte pravdu, zdá se to jako míchání hrušek s jablkama, ale ve výsledku nám vznikne velice chutný a učině fungují koktejl, alespon řečeno podle lidí ze sony
Trávíme čas hledáním éček a dalších škodlivých látek v potravinách, vyhledáváním který prací prostředek škodí, z čeho je nábytek, aby naše děti nedýchaly škodliviny, který spotřebič co vyzařuje…teď ještě podprahové pohádky a tucet dalších nesmyslů, co se dřív ani náhodou neřešily…Neměli by jsme radši začat normálně žít???
Krásné Vánoce všem a neřešte BEJKÁRNY! ![]()
@kadlina píše:
Moje dítě zrovna Shreka vidělo asi milionkrát a žádné satanistické záliby nevykazujeNavíc vůbec netuším, kdy Shrek podepíše jakoukoliv smlouvu, čert potažmo ďábel tam vůbec není
Zkus si slovo od slova přečíst pohádky, na kterých jsme vyrostli a budeš se děsit, že jsme to ve zdraví přežili, jsou to dost drasťárnyJeníčka s Mařenkou do lesa odvede vlastní otec, Ježibaba je píchá do prstu a oni jí strčí do pece. Karkulku s babičkou sežere vlk, tomu pak myslivec rozpárá břicho a společně mu do něj zašijou kamení. A (doufám, že si to pamatuji správně) v Hrubínově Sněhurce jsou šlápoty ve sněhu od krve a macecha, co chce vyříznuté srdce, což myslivec nedokáže, tak jí přinese srdce z jelena
Hezky napsáno!
Ještě bych zmínila klasickou literaturu - takový Faust a jeho smlouva s ďáblem. A co pak vůbec pohádky, kde se to čerty jen hemží - např. má nejoblíbenější S čerty nejsou žerty…
@adinka23 takže myslíš něco jako tohle? http://www.menworld.cz/…bi-i-na-vas/
@adinka23 Počkej tak na co je podle tebe bezpečné se koukat??
Malej miluje Mickeyho,–) a je to i naučné…PIngu–Taky ujíždí na Simsnech..Je mu dva a pul roku…jediný co mi teda přijde, co by do dětí cpaly je pak to, že když vidí někde Mickeyho, Houmra atd tak to prostě chce koupit..
@Ráchelia píše:
Trávíme čas hledáním éček a dalších škodlivých látek v potravinách, vyhledáváním který prací prostředek škodí, z čeho je nábytek, aby naše děti nedýchaly škodliviny, který spotřebič co vyzařuje…teď ještě podprahové pohádky a tucet dalších nesmyslů, co se dřív ani náhodou neřešily…Neměli by jsme radši začat normálně žít???Krásné Vánoce všem a neřešte BEJKÁRNY!
Jééééé konečně někdo normální!!! Díky za tento příspěvek! ![]()
Holky, kdo si vzpomíná na pohádku Čarodějův učeň? Z tý jsem měla deprese a noční můry pravidelně a to tam žádná podprahovka určitě nebyla. ![]()
Taky se to dá takto brát, hlavně spokojené a šťastné svátky. Ps: rozhodně nepatřím k těch co řeší z čeho je nábytek a podobně.
Já měla hruzu z toho nosu jak jí rostl z pohádky Tři veteráni…třeba ![]()
Vytahuji TV se zasuvky
ať mi sem přes ni nevleti sám Knize Lucifer
![]()
Mě víc vadí reklamy na nákup vánočních dárků
malé to je divné a co až bude větší, to už mi vůbec ježíška neuvěří, když všude říkají kupujte vánoční dárky dětem ![]()