Dítě a pohádky - jen některé, ne všechny jsou bezpečné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.12.14 11:51

Tak zrovna toho Shreka máme rádi doma všichni :D teď bude přes Vánoce plno pohádek, no těšíme se, že uvidíme, ty které běžně přes rok nevidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka23
12.12.14 11:52

Asi máte pravdu, zdá se to jako míchání hrušek s jablkama, ale ve výsledku nám vznikne velice chutný a učině fungují koktejl, alespon řečeno podle lidí ze sony

• Citovat
  • Upravit
adinka23
12.12.14 11:53

:D tak možná i tak no co víc na to říct :)

• Citovat
  • Upravit
970

Trávíme čas hledáním éček a dalších škodlivých látek v potravinách, vyhledáváním který prací prostředek škodí, z čeho je nábytek, aby naše děti nedýchaly škodliviny, který spotřebič co vyzařuje…teď ještě podprahové pohádky a tucet dalších nesmyslů, co se dřív ani náhodou neřešily…Neměli by jsme radši začat normálně žít??? ;) Krásné Vánoce všem a neřešte BEJKÁRNY! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
@kadlina píše:
Moje dítě zrovna Shreka vidělo asi milionkrát a žádné satanistické záliby nevykazuje ;) Navíc vůbec netuším, kdy Shrek podepíše jakoukoliv smlouvu, čert potažmo ďábel tam vůbec není :nevim:
Zkus si slovo od slova přečíst pohádky, na kterých jsme vyrostli a budeš se děsit, že jsme to ve zdraví přežili, jsou to dost drasťárny :mrgreen: Jeníčka s Mařenkou do lesa odvede vlastní otec, Ježibaba je píchá do prstu a oni jí strčí do pece. Karkulku s babičkou sežere vlk, tomu pak myslivec rozpárá břicho a společně mu do něj zašijou kamení. A (doufám, že si to pamatuji správně) v Hrubínově Sněhurce jsou šlápoty ve sněhu od krve a macecha, co chce vyříznuté srdce, což myslivec nedokáže, tak jí přinese srdce z jelena :nevim:

Hezky napsáno! :potlesk: Ještě bych zmínila klasickou literaturu - takový Faust a jeho smlouva s ďáblem. A co pak vůbec pohádky, kde se to čerty jen hemží - např. má nejoblíbenější S čerty nejsou žerty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76

@adinka23 takže myslíš něco jako tohle? http://www.menworld.cz/…bi-i-na-vas/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.12.14 11:54

@adinka23 Počkej tak na co je podle tebe bezpečné se koukat??
Malej miluje Mickeyho,–) a je to i naučné…PIngu–Taky ujíždí na Simsnech..Je mu dva a pul roku…jediný co mi teda přijde, co by do dětí cpaly je pak to, že když vidí někde Mickeyho, Houmra atd tak to prostě chce koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@Ráchelia píše:
Trávíme čas hledáním éček a dalších škodlivých látek v potravinách, vyhledáváním který prací prostředek škodí, z čeho je nábytek, aby naše děti nedýchaly škodliviny, který spotřebič co vyzařuje…teď ještě podprahové pohádky a tucet dalších nesmyslů, co se dřív ani náhodou neřešily…Neměli by jsme radši začat normálně žít??? ;) Krásné Vánoce všem a neřešte BEJKÁRNY! :srdce:

Jééééé konečně někdo normální!!! Díky za tento příspěvek! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka23

Taky se těším hlavně na ty naše české :)

• Citovat
  • Upravit
708
12.12.14 11:55

Holky, kdo si vzpomíná na pohádku Čarodějův učeň? Z tý jsem měla deprese a noční můry pravidelně a to tam žádná podprahovka určitě nebyla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka23
12.12.14 11:56

Taky se to dá takto brát, hlavně spokojené a šťastné svátky. Ps: rozhodně nepatřím k těch co řeší z čeho je nábytek a podobně.

• Citovat
  • Upravit
12505
12.12.14 11:56

Já měla hruzu z toho nosu jak jí rostl z pohádky Tři veteráni…třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.12.14 11:57

Vytahuji TV se zasuvky :mrgreen: ať mi sem přes ni nevleti sám Knize Lucifer :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
12.12.14 11:58

Mě víc vadí reklamy na nákup vánočních dárků :zed: malé to je divné a co až bude větší, to už mi vůbec ježíška neuvěří, když všude říkají kupujte vánoční dárky dětem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka23
12.12.14 11:58

No stačí čarodějův učeň :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat