Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj koukni sem http://blog.linek.co.uk/ je to tam pekne popsany
klidne se pak ptej dal
Ahoj vsem nevite jak se vyrizuje v cz anglicky rodny list nevim jestli je to v brne a co ktomu potrebuji dekuji
Nejlepsi je to poslat na mezinarodni matriku v brne primo, tak si tam zavolej a zeptej co vse potrebuji, ja to vyrizovala pred 3lety a mohlo se neco zmenit… ja to pres cesky konzulat a ambasadu nevyrizovala, pres ne to trva spoustu mesicu, ale kdyz jsem jela na dovolenou do CR tak jsem zasla na ceskou matriku a ona mi to do brna poslala a cesky rodny list mi prisel dost rychle…
Koukni na muj odkaz vis. ale jak pise liky. radeji zavolej do brna, mohlo se neco zmenit
@liky
jak se mate v CR?
@lucie.t ahoj, je to celkem sok byt zpatky, mame hooodne zmen, ale jsem doma rada
a UK je porad stejne?? ![]()
Trochu se mi styska po mori a dobrem jidle a ohleduplnych ridicich… ![]()
Dekuju nevivis tak priblizne jak to dlouho trva protoze pres ambasadu v londyne je to fakt na dlouho delala jsem to prvnimu diteti tak ze mam skusenost a proto jedu do cz doufam ze to bude rychlejsi
Ahoj, mam pocit, ze jsem cesky rodny list dostala behem 3-4tydnu, prisel primo do UK…
Tak to si nejsem jista, myslim, ze overuji nejake udaje…ja myslim, ze nejlepsi bude, kdyz tam zavolas a domluvis se primo…ja to posilala pres nasi vesnickou matriku, divala jsem se do papiru, ale uz nemam bohuzel ty podklady co byly treba, prece jen je to 3roky…
myslim, ze jsem vypisovala nejaky formular, mel by byt na internetu..ale opravdu si to nepamatuji…
ale ted mi doslo, ze jsem ten rodny list dostala rychleji, v Cr jsme hned vyrizovali i pas ![]()
Ted jedeme taky do ČR vyřídit malé pas. První musíme vyřídit občanství v Praze pak rl v Brně a pak pas :/
Ahoj takze to se dela prvni pres prahu? a pak pres brno? ja mislela ze jen v brne tak to bude asi nadlouho