Dítě nás naprosto ignoruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
4.1.15 19:17

Tak mám asi štěstí na děti.
Ale pro mě je rozumná domluva i toto: „Jestliže to po sobě okamžitě neuklidíš, nebudeš moci týden na internet.“ A dítě uklidí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
4.1.15 19:22
@Bernacka píše:
Kdy se da zKdy se da rozumne mluvit? Ja mam kluky 11 a 12 let a jeste to porad nejde…:-(

obávám se, že v tomto věku je fáze „domluvíme se“ už zmeškaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.1.15 19:23

@Oňulínka máš nějaké typy na zdrhající dítě? Moje se s námi s oblibou nahání v nákupních centrech a v obchodech (ne všude jde nacpat dítě do nákupního košíku). Trochu mě děsí, že až zhrochovatím ještě víc, tak ho přestanu mezi těma regálama nebo nedej bože někde na parkovišti či u silnice stíhat. Zatím vůbec nechápe, že by se mohl ztratit. A i kdyby chápal, asi by mu to bylo jedno. Je mu úplně šumák že nás ztratí z dohledu.
Zatím mě napadly jen takové ty vodící kšíry nebo ho mít skoro furt na kočáru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.1.15 19:24

@Teruna000 tak mi teda mame 19 mesicu a z postylky ani nema snahu vylezat, na tohle je desne hodnej a je fakt krasne naucenej. Uz i sam od sebe si chce kazdy vecer po koupani jit co nejrychleji hajnout a je mu na obtíž kdyz se chci jeste trosinku pomazlit :-D myslim, ze by ani z velke postele neutikal :-) ale jinak je to teda sileny obdobi. Moc dobre rozumi, ale poslechne vazne jen občas. Spis se mu furt neco nelibi. Nejhorsi je to venku a kdyz jdem nakoupit. To vazne nastalo nejhorsi obdobi co jsme zatim meli a ja se uz jen modlim az se snim clovek bude alespon moci domluvit. Takhle je to vazne sileny. Nejhorsi je, kdyz je s nami pritel. To ma nauceny ze kdyz je snami, tak ja vezu prazdny kocar a on si jde po svych no absolutne ho nemuzu v kocaru udrzet. Jenze on vubec neposloucha, za ruku jde jen chvilku a zacne zdrhat a ma z toho desnou prcu! A kdyz chci aby sel tam, kam ma, tak samozrejme nastava rev jak blazen a vztekani a rev…a dokaze takhle rvat pak uz celou cestu. Kdyz jdu sama a vyndam ho z kocaru driv nez dojdem do kramu, tak pruser jelikoz v krame jit po svych nemůže jelikoz vse bere a zdrha a mota se lidem pod nohy a kdyz ho vratim do kocaru tak zase rev a rev a fakt se mi nechce pak uz jit do kramu se rvoucim a vztekajicim se ditetem :roll: jenze udrzet ho vzdy tu cestu tam v kocare, je vazne sila, furt leze ven a ja trnu hruzou kdy normalne vyskoci. Ale to jak se furt silene vzteka, kdyz neco neni po jeho, to nas privadi s pritelem jako vazne k silenstvi a modlime se at uz tohle zkonci. Nejhorsi je, ze to zacal opravdu nejvice predvadet, kdyz jdeme vsichni spolecne nakoupit. :( ni pritel uz snim ani nikam nechce chodit a me to stve, protoze spolecne nikam moc nechodime.. :-( fakt, at uz tohle přejde. At uz se malej nauci aspon ze se chodi za ruku nebo ja nevim… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 19:24

@Svistice no tak to máme to samé. Přestalo fungovat i: „já jdu pryč“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.1.15 19:28
@Teruna000 píše:
@Svistice no tak to máme to samé. Přestalo fungovat i: „já jdu pryč“

U nás to nikdy nefungovalo - moje dítě zatím v podstatě neprošlo klasickou separační úzkostí. On maminku/tatínka u sebe nepotřebuje, on potřebuje objevovat a být v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
4.1.15 19:35
@neumisa píše:
obávám se, že v tomto věku je fáze „domluvíme se“ už zmeškaná :mrgreen:

Asi jo…:-D ja se snima nedomluvila v zadnem veku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
4.1.15 19:37
@Bernacka píše:
Asi jo…:-D ja se snima nedomluvila v zadnem veku…

počkej do svatby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
4.1.15 19:40

@Svistice no jo, to je potřeba trochu víc klidu, trpělivosti a nadhledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.1.15 19:46

No nás ignoruje starší syn už 4 roky, si zvykneš. Ale zároveň vyžaduje 100% pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 19:50

@jakanas nestraš!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10885
4.1.15 20:01
@Teruna000 píše:
@Sany80s vracíme ho asi tak 2 hodiny do postele…

A jak dlouho toto děláte? Myslím počet dní? Podle mě, ze začátku z toho bude mít prdel, pak ho to přestane bavit, nejspíš se bude dost vztekat, ale nakonec to vzdá a pochopí a prostě tam zůstane. Jeho to taky nebude bavit věčně, furt vylízat, když uvidí, že to stejně nikam nepovede. Tedy alespoň na moje dítě si myslím, že by to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 20:05

@verusak.berusak teprve asi 3 dny…teď si tady nosí autíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
4.1.15 20:09

@Teruna000 Jako že má být v posteli a místo toho si nosí autíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
4.1.15 20:10

Cíleně jsme po 1. narozeninách koupili velkou postel, a zrušili postýlku právě proto, abychom zabránili zdrhání v pozdějším věku, naše malá velice rychle pochopila, že z postýlky se nevylezá (trvalo asi týdn kdy jsme jí stále dokola do postele musela vracet) když jí řeknu aby šla spinkat, naučila se to fakt rychle, když nechce spát tak řve ale nevyleze, maximálně se teď stane že vyleze a jde si v pokojíčku pro nějakou hračku kterou si vezme do postele, tak mě napadlo, co třeba dát do postele nějakou hračky kterou má rád? aby spinkali spolu?

No ale jinak taky si naše dělá někdy co chce.

Máme děti stejně staré zakladatelko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect