Dítě nás naprosto ignoruje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
4.1.15 20:11
@Teruna000 píše:
@Lucinka.z.brna měl normálně postýlku z Ikeii, ale naučil se jí přelézt, tak jsme položili rošt na zem a „ohrádku“ kolem toho volně…no a tu se naučil zvednout a podlézt.

Vem nějaké staré prostěradlo nebo starší deku a pevně ji přidělej k té „ohrádce“ a na to pak polož tu matraci, jak si na tom bude ležet/sedět, tak nic nezvedne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
4.1.15 20:15

U nás tohle probíhalo někdy před půl rokem, ale naštěstí jsme velkou postel měli takže jednou když přelezl snad 20krát za večer tak jsme pak postýlku složili a šel do velké ze které pořád vylézal, já jsem ho jednou zkusila zamknout a vše to vyřešilo..on šel jednou zkusit dveře, nešli otevřít tak se vrátil a usnul.. potom jsem ho odemkla.. dneska ho zamykám jen když ho to zase chytí a snaží se vylézat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 20:15

@Sany80s asi tak… pokaždé ho odneseme do postele a on se vrátí s autíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
4.1.15 20:19

@Teruna000 S tím samým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 20:25

@Sany80s ne… pokaždé přinese jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
4.1.15 20:27

@Teruna000 Nešlo by ty hračky odstranit z jeho dosahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 20:30

@Sany80s ony ani nebyly v jeho dosahu. Vytahal je ze skříně :-D
A představa, že dávám každý večer všechno z jeho pokoje někam nahoru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
4.1.15 20:41

@Svistice Bohužel jediný typ, který mám, tak dát na zadek, vzít za ruku a nepustit (i když zrovna v obchodě to jde špatně, když potřebuješ ruce na nakupování a košík). A opakovat, dokud prostě nepůjde. Já kolikrát synovi dám na zadek i 10× za procházku. Náš se začíná věšet a podlamuje kolena, když ho pevně chytím za ruku a chci, aby šel po svých za ruku. Když fakt spěchám a už toho mám dost, čapnu ho do náruče nebo na koně a jdeme s řevem. Ale chápu, že na konci II. trimestru to nejde :( Já jsem teprve v 17tt, ale i tak už mě občas bolí břicho, když malýho tahám. Ale v roce a půl bych klidně ještě vozila v kočárku, pokud tam vydrží. Já jsem malýho kolem roku a půl neudržela v kočáře dýl než 15min. Vyvléknul se i z pětibodových pásů :roll:
Na druhou stranu chápu, že malýho nechceš vozit v kočárku, aby si zvykal na chození, až se druhé miminko narodí. Ale kdyby mi takhle dítě utíkalo a já už mu nestačila nebo měla kočárek s malým miminkem, klidně bych kšíry koupila. Lepší než aby se něco stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.1.15 20:44
@Oňulínka píše:
Na druhou stranu chápu, že malýho nechceš vozit v kočárku, aby si zvykal na chození, až se druhé miminko narodí. Ale kdyby mi takhle dítě utíkalo a já už mu nestačila nebo měla kočárek s malým miminkem, klidně bych kšíry koupila. Lepší než aby se něco stalo :)

Pořídila jsem sourozenecký kočár, nejlepší koupě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
4.1.15 20:48
@Kathuschka píše:
Cíleně jsme po 1. narozeninách koupili velkou postel, a zrušili postýlku právě proto, abychom zabránili zdrhání v pozdějším věku, naše malá velice rychle pochopila, že z postýlky se nevylezá (trvalo asi týdn kdy jsme jí stále dokola do postele musela vracet) když jí řeknu aby šla spinkat, naučila se to fakt rychle, když nechce spát tak řve ale nevyleze, maximálně se teď stane že vyleze a jde si v pokojíčku pro nějakou hračku kterou si vezme do postele, tak mě napadlo, co třeba dát do postele nějakou hračky kterou má rád? aby spinkali spolu?

No ale jinak taky si naše dělá někdy co chce.

Máme děti stejně staré zakladatelko.

Náš syn spí ve velké posteli taky od asi 14 měsíců a doteď nepochopil (nebo spíš pochopil, ale dělá si z nás srandu :D ), že když se řekne spát, může se jít jen napít. Teď se to za poslední měsíc zlepšilo, ale pořád se vymlouvá, že třeba potřebuje čůrat nebo pít, abychom ho pustili a stejně si jde pro hračky nebo se nám doslova vysměje do obličeje s výrazem „Ha ha ha, stejně jsem venku z postele, přechytračil jsem vás“ :D Teď když už si potřetí říká, že chce pít, rovnou dostane zákaz, protože nám je jasné, co bude následovat :D Ale pak zas následuje řev, že není po jeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
4.1.15 20:48

@j.a.n.i1 I to je řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.15 21:41
@kotyk píše:
Nic, prostě ti nastalo období očí na zádech a bezvědomí po uložení dítka :mrgreen: Nervy šetří obrážení hřišť, heren a odložení v jeslích. Ale to si asi nechtěla slyšet.

To si někam napíšu :potlesk:

Bohužel - souhlas.

(A jdu dočíst diskuzi.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.15 21:47

Tak já bych ještě dodala, že v tomto období jsem byla zase těhotná. A protože jedno dítě žádné dítě, ne že by to druhé nezdrhalo, ale nějak ženská šetří energii a nervy… a více méně mi to pak už asi bylo jedno. Nebo že by zkušenost, že to - monžá - skončí? :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
4.1.15 21:49

@Oňulínka moje kamarádka to dělala tak, že dítě pustila z postele jen dvakrát. Pak měl smůlu, byl hned vrácen. Jednou se počůral do postele, protože projel své dvě možnosti a když opravdu musel, tak ho už nepustili. Byl v tom mokrým až do rána. Od tý doby byl klid. Drsný, ale funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.1.15 22:35

Takže jsem znova přinesla a smontovala postýlku a až v ní konečně usnul. Tak to vidím tak, že koupím prkna, pritlucu je zespodu a nebude mít kudy prolézt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí