Dítě nechce na tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15425
26.7.20 10:27
@lucenka píše:
No tak to bych jí na tábor poslala. Chtěla tam, věděla to předem. Kluk jí neuteče. A když jí máš venku bez dozoru, hormony s ní třískají, tak bych měla i strach z toho, že se se svou láskou vyspí.

Jak jsem proti nucení dětí na tábor, tak v tomhle případě bych na odjezdu taky trvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
27.7.20 11:40

S těma hormonama jsem to myslela tak, že je to jako permanentní PMS - hned brečí, hned ječí, pak se zase směje.
To jsem se těšila, že si od tohoto odpočinu + že najdu byt odpoledne ve stejném stavu jako ráno.

Já vím, že by bylo lepší kdyby jela, ale nevím jak by se to dalo prakticky provést, když je dítě stejně veliké jak matka … dejte tip

V tomto věku už ji nemůžu mít uvázanou za nohu, musím věřit, že ty roky, co jsme spolu na tomto světě na ní zanechalo nějakou stopu. Všechno o lásce a sexu jsme už probraly dřív. To zase neznamená, že ji po očku nekontroluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 18:35

Dnes jsme slavili synovy narozeniny. Tchýně mu dala poukaz na jazykový pobyt. Prý si může vybrat podle vlastních představ, jestli pojede na tábor v ČR, nebo do ciziny. To nevím, jak moc je reálné, synovi je 12 let.
Máme mu něco vybrat a poslat jí platební údaje. Cena nehraje roli.
Syn se sekl, že rozhodně nic podobného absolvovat nechce a nebude.
Nutit nebo nenutit? Za mě nenutit. Tchýně by nedala na výběr.

• Citovat
  • Upravit
35799
24.10.23 18:41
@Anonymní píše:
Dnes jsme slavili synovy narozeniny. Tchýně mu dala poukaz na jazykový pobyt. Prý si může vybrat podle vlastních představ, jestli pojede na tábor v ČR, nebo do ciziny. To nevím, jak moc je reálné, synovi je 12 let.
Nutit nebo nenutit? Za mě nenutit. Tchýně by nedala na výběr.

No s když nepošleš kam, tak co :nevim: navic tam nemusi teď hned, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.10.23 18:47
@Anonymní píše:
Nutit nebo nenutit? Za mě nenutit. Tchýně by nedala na výběr.

Pokud je ochotná platit, koukala bych po něčem, co by ho bavilo. Třeba mého syna by asi bavilo toto https://www.bridgeacademy.cz/…ni-2021.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 18:50

Je dost starý, aby zvládl i tábor v cizině. Osobní zkušenost a šlo o zemí mimo EU. Pokud nechce, tak samozřejmě nemusí, ale přijde mi to škoda.

• Citovat
  • Upravit
2513
24.10.23 18:50
@Svistice píše:
Hele, to je sice krasne, ale kdyz to dite nemas v lete kam dat? I kdyby se umelo ohludat dima sami, tak ho proste doma u televize nebo pocitace tyden dva v kete hnit nenecham.

Tak stejne ji nedas na cele leto,.max 14 dni a pokud fakt nechce, akorat se bude trapit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 18:57
@Fiveone píše:
Pokud je ochotná platit, koukala bych po něčem, co by ho bavilo. Třeba mého syna by asi bavilo toto https://www.bridgeacademy.cz/…ni-2021.html

Nebavilo by ho nic. Syn není táborový typ. Jezdí jen na soustředění.

• Citovat
  • Upravit
32158
24.10.23 19:00
@Anonymní píše:

Tak prostě řekni, že to nevyužijete…já bych ho nenutila…je to tvoje dítě, ty ho znáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
24.10.23 19:01

Nenutit. Takove pobyty maji byt chtene a ne nucene.
Jen on sam musi babicce rict, ze nikam jet nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8773
24.10.23 19:03

A syna baví jazyky? Přál si něco podobného, nebo jak na to tchyně došla? Pokud bo jazyky baví, tak co mu místo toho zaplatit nějaký kurz, kde by chodil jak do kroužku jednou za týden nebo třeba několik vikendovek. Nebo se pořádně podívat na všechny nabídky, třeba ho něco zaujme. S „nic mě nebavi“ bych ho poslala kamsi. Ať sám navrhne, jak by to chtel řešit, když nechce nikam přímo jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15279
24.10.23 19:28
@Anonymní píše:

A tchyně se o syna zajímá, ví co ho baví, co má rad? Nechápu proč mu dává dárek o který kluk nestojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 19:49
@Midaku píše:
A syna baví jazyky? Přál si něco podobného, nebo jak na to tchyně došla? Pokud bo jazyky baví, tak co mu místo toho zaplatit nějaký kurz, kde by chodil jak do kroužku jednou za týden nebo třeba několik vikendovek. Nebo se pořádně podívat na všechny nabídky, třeba ho něco zaujme. S „nic mě nebavi“ bych ho poslala kamsi. Ať sám navrhne, jak by to chtel řešit, když nechce nikam přímo jet.

Naopak. Jazyky ho hodně nebaví. Takže tchýně došla k tomu, že ho to nebaví, tak mu zaplatí kurz a ono ho to bavit začne.
Baví ho hodně věcí, jen není typ na tábory. Není ten typ, co by se hned s někým kamarádil.

@Alušáček píše:
A tchyně se o syna zajímá, ví co ho baví, co má rad? Nechápu proč mu dává dárek o který kluk nestojí..

Protoze chce, aby se zlepšil v angličtině. Její představa byla, aby jel nejlépe do Anglie, aby tam musel mluvit.

• Citovat
  • Upravit
17472
24.10.23 19:56

Nenutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
24.10.23 19:57
@Anonymní píše:
Protoze chce, aby se zlepšil v angličtině. Její představa byla, aby jel nejlépe do Anglie, aby tam musel mluvit.

Ježiš, co je to za problém? Tchyně měla super nápad, ale synátor nechce, tak to odmítněte. Co s tím jinak, nic. Ještě bych si s ním třeba popovídala, snažila se ho motivovat, ale pokud nechce, jeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová