Dítě se nesmí stýkat s ročním bratrancem kvůli přenosu nemocí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1593
28.6.26 14:11
@stinga píše: Více

Praveze loni a kdyz u nas byly jine deti, tak syn za nimi lital, jezdili s auty, staveli domecky a co ja vim co a nemel vubec cas nekam lezt a vymyslet blbiny, takze jsem akorat pohledem a podle zvuku kontrolovala, ze jsou vsichni spolu a nedelaji nic nebezpecneho a delala si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
28.6.26 14:14
@starfish_at_night píše: Více

takže pětiletý a čtyřletý chlapečci jsou schopni vyhodnotit, co je a není bezpečné pro roční batole? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
28.6.26 14:38
@j.a.n.i1 píše: Více

Tohle uvažování mi nepřijde úplně milé - já doteď myslela, že návštěvy v rodině jsou o tom, že se s někým chci vidět, protože se máme rádi a udržujeme vztahy. Třeba bráchovy dcery k nám chodí a jsou zvány, protože je ráda vidím.
Pokud je tomu jinak, ocením spíš upřímnost, že třeba nemá kapacitu si ke třem klukům povídat a hrát ještě s holčičkou, než trapné vytáčky o možných chorobách. Vždyť je to i pochopitelné. Žena mýho bráchy na takovou upřímnost koule měla. Neříkám, že mě nemrzí, že jsem nikdy neviděla, jak to u bráchy doma vypadá, že mi ty holky nikdy nemohly ukázat svůj pokojíček a že ona o pěstování vztahů evidentně nestojí a moje děti ráda nemá, ale aspoň je jasno a nemusí furt něco vymejšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
28.6.26 14:44
@kyslík píše: Více

To jsem psala hned na začátku, že nechapu ty vymluvy…
A jinak tedy rodinné návštěvy já osobně preferuji včetně rodičů a každý si ohlídá svuj zverinec, to je pak jasný, ze jdou vsichni spurozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
28.6.26 14:51
@stinga píše: Více

A proc by to meli vyhodnocovat oni? Ja byla a jsem vzdycky pobliz, kdyz jsou decka podobneho vekoveho slozeni u nas. Treba v obyvaku, zatimco oni jsou v detskem pokoji pres chodbu, nebo jsme vsichni na zahrade, v obyvaku spojenem s kuchyni…a teda mladsi syn byva se starsim sam v pokojicku bezne, kdyz tam oba chteji byt a nesedim tam u nich ani nahodou, detsky pokoj mame upraveny tak, aby byl bezpecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
28.6.26 14:58
@Weia píše: Více

Neco podobneho je moje segea, ma fobii z kasle, viroz. Jakmile v jeji pritomnosti clovek zakasle vice nez dvakrat tak se pta co mu je a odtahuje se od nej jak kdyz ma lepru. Kdyz nekam cestuji s nj tak vyzbrojena tamtum verde a lisejnikovym. tabletami a radeji i respiratorem..uz jsem steavila s ni let i s respiratorem, kdyz me ten den chyt kasel. Jinak je skvela mam ji strasne rada ale proste na virozy, kasle je jeta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
28.6.26 15:16

Mna by zaujimalo co na to dcera. Ak ju to mrzi a citi sa odstrcena, riesila by som to. Ak jej to nevadi, nic by som nemenila. Verzii o chorobe tiez neverim. Je to len hlupa vyhovorka. Ved ta dcera je so svojim bratom stale, kludne tu chorobu prenesie on aj ked nesmrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová