Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslím, že jí nic nebude. Asi bych ani nikam nejela a jenom jí sledovala. Říká se, že lepší je spadnout na čelo než dozadu na hlavu. Bude to dobrý ![]()
@LolaAA takže myslíte že to bude dobré i když spadla na hlavičku teď za posledních pár dní už po 2 a pokaždé se bouchla fakt hodně a byla to velká rána?
Ještě jsem chtěla když spadla minule tak to měla červené a další den modřinu a teď jak spadla tak z té modřiny to má zase červené takovej červenej flek není to divné že by se ji udělal červený flek na úplne stejném místě?
A jak kdyztak poznám otřes mozku krvaceni do mozku a nebo prasklou lebku? Děkuji ![]()
Když byl mým klukům rok, tak takové nehody byly na denním pořádku a stále jsou. Teď jsou jim dva a je to stále stejné… Spadnou z postele, z gauče, pak hlavou narazí do trámu dveří, občas vezmou nějaký šuplík nebo stůl, atd. Každou chvíli mají po čele modřiny. Nedávno si jeden dal venku o štěrk takovou silou, že si čelo sedrel do krve.
Pořád žijí a stejně to další den udělají znovu, dokonce když se jich zeptám, jestli ví, že spadnou, tak mi odpoví ano maminko. ![]()
Dcera si jednou stoupla na gauči a třískla rovnou šipkou čelem na podlahu.
Byla z toho děsivá modrá boule, jinak nic.
To, že sd bouchla i před pár dny je jedno, to se nijak nekumuluje : )
To, co se jí objevilo, jsou malé podlitinky pod kůží. Na pohotovost bych nejezdila, zrovna čelo je fakt pevné. Navíc se to bude stávat častěji. Prasklou lebku nepozná ani doktor, protože rtg ji po takovém pádu nikdo dělat nebude.
@Aduš8 děkuji moc já jsem se bála že ten flicek s těma cervenyma teckama znamená třeba krvácení do mozku nebo tak něco ![]()
@Aduš8 jinak teď už tam má jen červený flicek a chová se furt stejně je furt v pohodě tak snad to bude dobré ![]()
@Kryptozoo přesně takhle spadla i malá akorat že na té posteli seděla tak snad to bude taky dobré ![]()
@Anonymní píše:
@Kryptozoo přesně takhle spadla i malá akorat že na té posteli seděla tak snad to bude taky dobré
To si piš ![]()
Jinak ty červené tečky jsou prostě druh modřiny
Něco jako cucflek ![]()
Uklidni Te tahle fotka a informace, ze holce tehdy nic nebylo? ![]()
Ahoj prosím potřebuju uklidnit naše malá (1 rok) teď před hodinou spadla z postele byla na posteli dělala tam blbosti skákala byla jsem tam u ní říkala jsem ji ať neskace nebo spadne no a za chvíli spadla tak rychle že jsem ji nestihla chytit spadla přímo skočila na zem po hlavě bouchla se do hlavy do čela a ma tam teď takovej flek a v tom takové červené tečky že jsem nejdřív myslela že ji z toho poteče krev spadla přímo na plovoucí podlahu postel je vysoká 40 cm ale pad to je z větší výšky protože ještě na té posteli seděla. Sice je teď úplně v pohodě po pádu hned brečela zatím nezvracela zornicky ji reagují na světlo jsou stejně velké, ale jde o to že ve čtvrtek se bouchla taky hodně do hlavy hrála si v pokojíčku vylezla na takovou menší židličku chvíli tam seděla pak se naklonila přepadla a spadla přímo na hlavu na čele měla jen trochu modřinu a nic ji nebylo i když to byla velká rána výška taky tak 40 cm a teď se tam bouchne znova tak se bojím aby ji něco nebylo když se takhle 2× po sobě bouchla hodně do hlavy
pro jistotu s ní asi pojedu na pohotovost ale chci se aspoň trochu ujistit že ji nic nebude