Dítě u pohovoru - nemám na výběr
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dite u pohovoru nemam na vyber
Zdravim.
Mam dnes pohovor v jedne firme a o tu praci moc stojim.
Rano jsem dala malou do skolky a za 10minut mi volala ucitelka ze mala ma 37,5 a doma nic…ma o stupen niz a je uplne v pohode. Tak ze ji mam doma. V 11 mam pohovor a vezmu si ji sebou kdyz je v pohode. Ale co na to rekne zamestnavatel? Neni to hloupe jit tam s malou?
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To bude hodně blbé, když budeš na pohovoru a s sebou potáhneš dítě. A nemáš kamarádku, která by narychlo pohlídala? Nebo manžel, babička?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ano, je to blbé. Upřímně, být zaměstnavatel, tak si pomyslím, jak budete zvládat starost o malou, když si nejste schopna zajistit hlídání na tak významnou událost jako je pohovor. Rozhodně bych se snažila nějak hlídání zajistit, ať už by mělo jít třeba i o sousedy - tu hodinku a půl přece zvládne každý. Nicméně, třeba bude zaměstnavatel benevolentní a ideálně žena personalistka, ale dle mého názoru to není dobrá vizitka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle mne to hloupe je… Zavolala bych tam a zeptala se, pripadne zkusila pohovor presunout, nebo zavedla malou zpet do skolky a situaci vysvetlila ucitelkam, pokud jine hlidani neni mozne. Do prace si pak malou taky brat nebudes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
Zdravim.
Mam dnes pohovor v jedne firme a o tu praci moc stojim.
Rano jsem dala malou do skolky a za 10minut mi volala ucitelka ze mala ma 37,5 a doma nic…ma o stupen niz a je uplne v pohode. Tak ze ji mam doma. V 11 mam pohovor a vezmu si ji sebou kdyz je v pohode. Ale co na to rekne zamestnavatel? Neni to hloupe jit tam s malou?
Dekuji
je to hloupé. Nemáš kamarádku, která by s ní počkala venku? Udělala bych to všelijak, jen ji nebrat s sebou. To fakt nebude vypadat dobře.
V jejich očích: při každém problému s dtětem bude doma, když ani není schopna zajistit si hlídání na pohovor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky mi to vadi ale stve me ze teplotu nema tak nevim proc mi ucitelka volala! No budu to muset dat sni. Nemam nikoho. Pritel je daleko a prijede vecer a kamaradka nez by sem prijela tak to uz tam mam byt. Sousedy tu nezname. Proste uplne na h* ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sehnala bych jakekoli hlidani. Kdyz dorazis s ditetem, rovnou se vyrazujes, kdo si nedokaze zaridit hlidani v takove situaci, jak to bude delat v praci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
No taky mi to vadi ale stve me ze teplotu nema tak nevim proc mi ucitelka volala! No budu to muset dat sni. Nemam nikoho. Pritel je daleko a prijede vecer a kamaradka nez by sem prijela tak to uz tam mam byt. Sousedy tu nezname. Proste uplne na h*
tak to se s tou prací rozluč, bohužel. Zkus ještě znova tu školku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
No taky mi to vadi ale stve me ze teplotu nema tak nevim proc mi ucitelka volala! No budu to muset dat sni. Nemam nikoho. Pritel je daleko a prijede vecer a kamaradka nez by sem prijela tak to uz tam mam byt. Sousedy tu nezname. Proste uplne na h*
Tak ji dej zpatky do skolky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t V tom případě bych ho přesunula, tímhle si pravděpodobně odpálíš šanci na práci. Když někdo tahá dítě i na pohovor, jak to asi bude vypadat pak dál? Takhle nějak mohou přemýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t Záleži o jakou pozici jde, pokud třeba prodavačka v supermarketu, dítě na pohovoru asi nebude překážka, ale jestli jde o nějakou lepší práci, sežeň hlídání. Nějaké mateřské centrum, herna, dětský koutek, tam obvykle poskytují hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit