Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Dítě přece nevyroste v šesti o dvě velikosti. Mám čtyřleťáka a oblečení mu rok vydrží. Ne jako mimino po třech měsících nová body. Panáček trošku přehání…
Tak pokud nevyroste tak může mít oblečení u obou rodičů, pokud jo tak tatínek platí málo aby mohl syn chodit aspoň trochu slušně oblečený ![]()
@Russet píše:
@ladik164
A jak dlouho jsi s bejvalkou žil, ze se změnila k nepoznání až po dítěti? Nedokázali jste se dohodnout předtím, kazíte si to i teď. Tobě je zatěžko něco dítěti koupit. Není to pro bejvalku. Je to pro dítě. Nechceš, aby chodilo jako trhan. Tak mu holt koupíš něco lepšího. Odstěhoval ses 40 km od něj nebo odešla bejvalka? Proč nebydlíte co nejblíž sobě?Já jsem taky z rozvrácené rodiny a táta na nás tenkrát platil směšné výživné. Kdyby nepomohla babička, asi bychom toho moc neměly se sestrouVýcházelo to na obědy a lítačku, když jsem byla na střední.
Zil sem s ni 6 let. Opravil ji bydleni. A ja sem nikde nenapsal ze mu odmitam cokoliv koupit. Ja mu to kupuju protoze nechcu aby chodil tak jak chodi. Vim ze to delam pro kluka ale stve me ze nevidim zadnou iniciativu ze strany matky. A bydlim tam, kde sem sehnal bydleni za rozumny penize
@ladik164 píše:
Protoze mi ho nad ramec dohody dat nechce a socialce tento styk pripada jako vyhovuji a nema duvod vznaset podnet k soudu na upravu
Se sociálkou se vůbec nebav. Klidně na ně pošli stížnost, ať se přestanou cpát zákuskama, zvednou ty tlusté zadky a něco dělají. Zajdi za právníkem, sociálka je slepá ulice, panebože vždyť jsi otec, s tebou se bavit nebudou.
@ladik164 píše:
Protoze mi ho nad ramec dohody dat nechce a socialce tento styk pripada jako vyhovuji a nema duvod vznaset podnet k soudu na upravu
Proč by měla sociálka mít důvod?
Podnět k soude dej ty sám ne?
@ladik164 tak si s ní sedni a promluv si s ní, proč ti kluka posílá tak oblečeného, že nemáš problém mít u sebe nějaké veci, ale že neco by si mohl přivezt a že má chodit minimálně čistě oblečený
@ladik164 píše:
Podil k rozchodu byl vetsim dilem matky ze nerespektovala dohody o bydleni, penezich a budoucnosti. Neustale zmeny, vsechno pojejim, zadny kompromis… Ja sice taky nebyl jako z casopisu ale porad sem mel zajem to nejak resit…
JO a tak to vidí i ona… HLavně to dostat od sebe.
@ladik164 píše:
Tak mělo být v původní dohodě víc, a na soud dej podnět sám, socialku k tomu vůbec nepotřebuješ… A zadala bych i nějaké dny mezi temi dvěma víkendy…
To jako fakt někdo vyfotí použitý uchošťoury a leze to ukazovat na OSPOD,jo? No nemám slov. Stejně jako k tomu mojí manželce dochází trpělivost,já s manželkou očekáváme… ![]()
@Lama Lama píše:
Hele, kdyby neřešil číčoviny, napsal sem , že mu ženská odmítá dávat dítě, tak se ho zastanu a budu tu proti všem místním chytrejm, co budou řešit, že se jeho ex nediví, protože určitě živí děti párkama,v 10 st neměli na hlavě čepice, v 25zas klobouky proti sluníčku a 28.6. zapoměl Adámkovi namazat pravou ruku krémem a vrátil se spálenej...
A uplně stejně mi se.re to opačný. Protože tydle kydy totálně zdevalvujou ten možná zásadní problém, který ho trápí, co mu vadí. Už mu nevěřim, protože vidim, že minimálně se na celém tom konfliku podílí tím, že ho eskaluje naprosto podružnejma věcma, neřeší podstatu věci, ale zatahuje do toho totální zhovadilosti.
Viz převlíkání před nákupm v kauflandu -to fakt nvim, v čem by muselo dítě dorazit, aby to nebylo na Kaufland… Nejdou snad nakupovat do Národního divadla. To samý boty, tepláky - vždyt když bude jo chtít, sám řiká, že ty věci na děti nic nestojí - tak proč je k sobě nenakoupí? Ano, sa by to podle rozsudku mělo být jinak, ale nestojí za to nad tím mávnou rukou, povznést se? Vzát to prostě jako dan a přirozený důsledek toho, že jsem si vybral špatně matku pro své děti? A je tedy mou zodpovědností s ohledem na to dítě se to snažit konstruktivně řešit? Místo vystavování fotek ponožek na netu?
@ladik164 píše:
Ne. My manzelce bylo 25 a ano neni to prave zasluha otce, tzn ze se matka samozivitelka dokazala o dve holky postarat z vlastnich prostredku. Narazim na to ze posilam dvojnasobnou castku na jedno dite.. Jestli chapete ze to myslim tak ze se matka ktera neni samozivitelka nepdokaze postarat ani s dvojnasobnou castkou o jedno dite. Je to jen o lidech
Ale tak dokáže/nedokáže.. Proč by o měla dokázat. Jsou chlapi, co dokážou posílat čtyřnásobek co ty. A co z toho vyplývá pro tebe? … Vůbec nic.
@ladik164 píše:
dohodu dělaj dva? proč jsi se dohodl na takto žalostném styku?
@Sworley píše:
To jako fakt někdo vyfotí použitý uchošťoury a leze to ukazovat na OSPOD,jo? No nemám slov. Stejně jako k tomu mojí manželce dochází trpělivost,já s manželkou očekáváme…
Musel sem protoze mne matka s udajnym potvrzenim od doktora zakazala abych synovi cistil usi, Potvrzeni mne nikdy neukazala.Ze ma na to specialni sprej. A tohle bylo v rozmezi tech 14ti dni kdy sem ho zase mel
@monapupp píše:
Pro anonyma:Musí jezdit??Snad chtějí jezdit
.
Asi jsem teď hodně vypruzená na tyto slova..bohužel opět vlastní zkušenost.Prosím neunáhlujte se ve výrazech,že musí a že nakupují.
Nechci se zastávat matky..neznám ji,ale přeci nebude dávat dítěti na cestu kolo,brusle atd.
Ani já to svému synovi dávat nebudu.Vezme si sebou max oblíbené hračky.Sice ex platí,ale má názor..on platí,já jsem doma,tak mi malého voz a se vším všudy.
Něco jiného je čistota.To samozřejmně je jiná otázka.
je to klasická msta a podlost matky vůči otci, že se po rozvodu odstěhuje co nejdále, aby znepříjemnila a prodražila péči otce. čest rozumným rodičům, co se dovedou domluvit normálně.
@ladik164 jn, tohle se ani nedoporučuje, čistit těmi uchoštoury, ale bože, jako vážně řešítě toto, resp. nejste schopni se ani domluvit na tomhle a musí mítz nějakéat už reálné či fiktivní vyjádření od lékaře, u vás toho bude špatného víc..ach jo..tyhle tahanice
@ladik164 píše:
Ne. My manzelce bylo 25 a ano neni to prave zasluha otce, tzn ze se matka samozivitelka dokazala o dve holky postarat z vlastnich prostredku. Narazim na to ze posilam dvojnasobnou castku na jedno dite.. Jestli chapete ze to myslim tak ze se matka ktera neni samozivitelka nepdokaze postarat ani s dvojnasobnou castkou o jedno dite. Je to jen o lidech
I Ty vtipe
O děti se mají starat oba rodiče,takže bych moc neargumentovala tím,že se o tvoji ženu a její sestru starala jen jejich matka