Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladik164 píše:
Ty jo ja se nestacim divit. To je vas tady pulka vazne tak tupa nebo to jen delate?
No nevím, kdo je tupý. Měl jsi šest let vztah. Máš skoro sedmileté dítě. Takže váš vztah začal až otěhotněním. Neznal jsi a přesto jsi se s ní rozhodl mít dítě. Teď sklízíš trochu kyselé plody. A teď už máš 2,5 leté dítě. To je taky tvoje? ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
no to moc nechápu, proč je na výsměch, chtít změnu v péči o dítě. vysmála byste se stejně matce, co by chtěla změnu ve výši alimentů?
ano, kdyby y otce podepsala dohodu na pětikilo měsíčně a pak se najednou probudila a chtěl desítku, tak jo. A ještě mlela o tom, že to má za ní řešit sociálka a dát místo ní podnět na soud. ![]()
A todle mi přijde to samý. Je uplně mimo, řeší tady , že by sociálka měla dát podnět ke zvýšení styku. Ode zdi ke zdi - víkendový strejda a najednou výhradní péče. ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
a proč je tedy problém ukázat to potvrzení? takhle bych si také myslel, že to je jen naschvál matky.
no hlavne to, ze uchostoury jsou blbe, je celkem znama info.To neukazuje na zanedbani matky.
@Russet píše:
Ale uchošťoury by se fakt neměly používat do hloubky. Existují takové dětské. Olej mám na syna taky. Ale i tak má v uších co chvíli „brambory“. Měl jsi předtím vůbec syna sám na starost, abys věděl, jak brzo je v uších zase maz?!
Ne asi. Na tohle se ani reagovat neda ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
no to moc nechápu, proč je na výsměch, chtít změnu v péči o dítě. vysmála byste se stejně matce, co by chtěla změnu ve výši alimentů?
a potvrzení na to, že si můžu utřít zadek hajzlpapírem bys nechtěl?
@ladik164 píše:
Ne asi. Na tohle se ani reagovat neda
hele, omdlivas tu hezky. Muzes konecne vypsat ty naklady na to mensi dite?
@Lama Lama píše:
ano, kdyby y otce podepsala dohodu na pětikilo měsíčně a pak se najednou probudila a chtěl desítku, tak jo. A ještě mlela o tom, že to má za ní řešit sociálka a dát místo ní podnět na soud.
A todle mi přijde to samý. Je uplně mimo, řeší tady , že by sociálka měla dát podnět ke zvýšení styku. Ode zdi ke zdi - víkendový strejda a najednou výhradní péče.
Ja sem daval podnet na OSPOD 5× a pokazde mne to zamitli ze po nejakym jejich setreni nema jedine duvod to menit. A u soudu je OSPOD pritomen a soud bere jejich argumenty a setreni jako hlavni
@Lama Lama píše:
ano, kdyby y otce podepsala dohodu na pětikilo měsíčně a pak se najednou probudila a chtěl desítku, tak jo. A ještě mlela o tom, že to má za ní řešit sociálka a dát místo ní podnět na soud.
A todle mi přijde to samý. Je uplně mimo, řeší tady , že by sociálka měla dát podnět ke zvýšení styku. Ode zdi ke zdi - víkendový strejda a najednou výhradní péče.
o zvýšení výživného a o úpravu styku rodiče s dítětem se řeší na sociálce? to se nežádá u soudu?
@ladik164 píše:
Ja sem daval podnet na OSPOD 5× a pokazde mne to zamitli ze po nejakym jejich setreni nema jedine duvod to menit. A u soudu je OSPOD pritomen a soud bere jejich argumenty a setreni jako hlavni
Vykašli se na ospod a jednej sám.
@Lama Lama píše:
víš co, to není vůbec blbý nápad. Musela by platit matka alimenty a teď, když má toho bohatého přítele …
@Russet píše:
Jak může mít 2,5 leté dítě a zároveň skoro sedmileté, každé s j
vid, kdyz s tou prvni byl 6 let.:).
ale jsme tupe, proto nam to nevychazi.
@Russet píše:
Jak může mít 2,5 leté dítě a zároveň skoro sedmileté, každé s j
A proč ne?To zase je přehnané ne?Dost matek mívá takhle děti s více partnery.
@Anna766 píše:
Vykašli se na ospod a jednej sám.
taky pořád nechápu, o co jde. Je sice fakt, že když jsem řešila tyto věci já, tak to bylo asi trochu jinak, ale pořád mám za to, že výživné i styk se řeší přes soud, pokud se nedohodnou sami