Dítě v péči matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
10.8.18 13:52
@ladik164 píše:
Ne. My manzelce bylo 25 a ano neni to prave zasluha otce, tzn ze se matka samozivitelka dokazala o dve holky postarat z vlastnich prostredku. Narazim na to ze posilam dvojnasobnou castku na jedno dite.. Jestli chapete ze to myslim tak ze se matka ktera neni samozivitelka nepdokaze postarat ani s dvojnasobnou castkou o jedno dite. Je to jen o lidech

aha, jsme u jádra pudla, matka to má obstarat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.18 13:54
@astoret píše:
@ladik164 jn, tohle se ani nedoporučuje, čistit těmi uchoštoury, ale bože, jako vážně řešítě toto, resp. nejste schopni se ani domluvit na tomhle a musí mítz nějakéat už reálné či fiktivní vyjádření od lékaře, u vás toho bude špatného víc..ach jo..tyhle tahanice

Ano je, treba ze podle umluvy mne ma syna predavat matka a stejne si ho ma i prebirat. Tohle nefunguje v 9 z 10 pripadu a to si ho beru a vracim vzdy ve stejnou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.8.18 13:54
@ladik164 píše:
Musel sem protoze mne matka s udajnym potvrzenim od doktora zakazala abych synovi cistil usi, Potvrzeni mne nikdy neukazala.Ze ma na to specialni sprej. A tohle bylo v rozmezi tech 14ti dni kdy sem ho zase mel

uši se štourama čistit nemaj. maz tam má nějaký důvod a když ho vyštouráš, maj ho tam za pár dní znovu. Proč asi? Protože jima tam napadal ze stromu v lese? nebo naskákal ze špinavé podlahy u matky ve spánku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 13:55
@monapupp píše:
Anonyme a kolik je holčičce?? Nevím,ale nezdá se mi,že by malé dítě..tedy až napíšeš věk..mělo takový rozum a nešlo si hrát jen kvůli botičkám!! 8-o
Z tvého příspěvku se mi jeví,že dítě je bohužel nástrojem obou rodičů!!
Dělá to dojem,že holčička mezi Vámi pendluje a v domácnosti tatínka asi vyslechne spoustu názorů na maminku.. :-(
Píši jen co se mi z toho jeví..neznám nikoho z Vás,ale bohužel tak to na mě působí.

jasně. vždy za tím bude i ten zlý muž. ničitel světů :roll:

děti jsou chytré, nepodceňoval bych je.

• Citovat
  • Upravit
28
10.8.18 13:58
@Akinee píše:
aha, jsme u jádra pudla, matka to má obstarat sama

Ty jo ja se nestacim divit. To je vas tady pulka vazne tak tupa nebo to jen delate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56089
10.8.18 14:08
@Pidlák Povidlový píše:
je to klasická msta a podlost matky vůči otci, že se po rozvodu odstěhuje co nejdále, aby znepříjemnila a prodražila péči otce. čest rozumným rodičům, co se dovedou domluvit normálně.

Tady se odstehoval otec, jestli chapu dobre. ale ano, je to msta matky:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:09
@Anonymní píše:
Aha, a to znamená co? Že by kluk měl chodit ven v pozlacených botech? :nevim:

Nebo co tady chceš vyřešit? Pokud ti nevyhovuje oblečení, domluv se s matkou dítěte nebo mu něco kup, zas taková investice to není.

Nebo jsi tu jen chtěl slyšet, jak ona je špatná?

AS

a sakra. militantní matka, pro kterou jsou všichni muži špatní.

chtěl poradit. to si dovolil hodně, že?

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:10
@ladik164 píše:
Ty jo ja se nestacim divit. To je vas tady pulka vazne tak tupa nebo to jen delate?

asi ano

• Citovat
  • Upravit
7375
10.8.18 14:11
@ladik164 píše:

to nedělám, to fakt jsem :mrgreen: si to po sobě přečti ještě jednou. Když tě tak čtu, tak musím na mém bývalém manželovi ocenit jednu věc. Opravdu uměl skvěle vybrat matku pro naše dítě. :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.08.18 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:13
@jkra píše:

a to jste si vymyslela? nebo zdroj této informace?

• Citovat
  • Upravit
32520
10.8.18 14:14
@astoret píše:
@ladik164 jn, tohle se ani nedoporučuje, čistit těmi uchoštoury, ale bože,jako vážně řešítě toto, resp. nejste schopni se ani domluvit na tomhle a musí mítz nějakéat už reálné či fiktivní vyjádření od lékaře, u vás toho bude špatného víc..ach jo..tyhle tahanice

Jo,přesně,řešit čištění uší přes Ospod. :roll: Jako i ta potřeba když je u otce, těch nadstandartních šest dní v měsíci,čistit zrovna uši,zrovna stříhat nehty, stříhat komplet vlasy,to je prostě…ach jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
10.8.18 14:17
@jkra píše:

tak jak jinak, ne. Taky jsem se bývalému pomstila, když se po létech ozval, že chce platit, tak ho to rychle přešlo, když zjistil, že jsem se vdala. To jsem mrcha pomstychtivá, co. A výživné jsem ani nežádala. Takovou potvoru aby pohledal. :mrgreen: Navíc jsem syna vychovala tak špatně, že s dosažením plnoletosti si nepožádal ani sám. :nevim:

Příspěvek upraven 10.08.18 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
@Petra Z píše:
Každý druhý víkend a týden prázdniny??
Jako týden za celé prazdniny,nebo se po týdnu střídáte??
A je ve školce,nebo se má připravovat na školu??A další věc-kvuli jejím životním poměrům a hned po tom je tam bohatý přítel a firma.
A kluka máš je ve dny,kdy nejsou žádné povinnosti,je vikend nebo jsou prazdniny. To se jezdí na výlety dobře,když je volno

takže mu znemožní výlučnou péči a pak mu ji začnete vyčítat. to je vysoká škola života ne? uvažování lvl. troll

• Citovat
  • Upravit
56089
@ladik164 píše:

A proc tupe. to, ze tchyne to dala za dva litry nic neznamena a o nicem to nevypovida.
Nemuzes z toho udelat pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:19
@Akinee píše:
tak jak jinak, ne. Taky jsem se bývalému pomstila, když se po létech ozval, že chce platit, tak ho to rychle přešlo, když zjistil, že jsem se vdala. To jsem mrcha pomstychtivá, co. A výživné jsem ani nebrala. Takovou potvoru aby pohledal. :mrgreen: Navíc jsem syna vychovala tak špatně, že s dozašením plnoletosti si nepožádal ani sám. :nevim:

co to blábolíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí