Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Nějak rychle za sebou nachází „ženy svého života“. Aby brzo neplatil alimenty dvoje. A to by teprve fňukal…
a co přiznat, že jsi se sekla, nějak to nedopočítala a že je prostě možné, že to dítě neměl tak fofrem, jak se ti na první pohled zdálo?
@Anna766 píše:
Dobře.Ale takových rodin je dneska hafo.Zase mi přijde zbytečné do něj takhle ryt.
Ano,ať se vykašle na ospod,jde k soudu a jedná.
Matka se stará špatně?Tak ať se postará sám.
přesně tak
@Anna766 píše:
Jenže nevíme kolik bylo děcku v době rozchodu.Nebo víme?
Nevíme. Pokud se rozešli hned po narození prvního syna, tak by teoreticky nějaký čas měl. Ale on se tady chlubí svým otcovstvím a přitom nezvládne ani pár let vychovávat syna ve dvou. Pak se odstěhuje 40 km daleko, takže střídavka je trochu mimo. Ani nemůže odpoledne za synem jen tak zajít. Navíc si upíchl další dítě a logicky má času zase míň. Navíc asi současnici chybí „zdroje“ a Ládíkovi podsouvá, že 4 litry je na dítě moc. S minulou ženou samozřejmě není domluva, jak jinak. Bejvalky jsou vždycky hrozný. Všechno je špatně.
@Lama Lama píše:
a co přiznat, že jsi se sekla, nějak to nedopočítala a že je prostě možné, že to dítě neměl tak fofrem, jak se ti na první pohled zdálo?
Mně i tohle přijde fofrem.
@Russet píše:
Priznat chybu desne boli ![]()
@Russet píše:
Tak zrovna vcera jsem viděla sousedky dceru přijela na návstěvu s rodinou.
První dítě něco kolem 4 let,druhé kolem 2 let.
První má s ex který ji opustil ještě v těhotenství,druhé má s mužem který je vychovává oba,oba mu říkají tati a je to krásná rodina.
Proč ne?
@Lama Lama píše:
Priznat chybu desne boli
Já ji klidné přiznám. Ale psal, že se změnila až po narození dítěte. Takže s ní byl i po. Nějakou dobu se rozcházeli. Pak měl mít chvíli pauzu. Asi byla hodně krátká, když stihnul najít novou kompatibilní ženu, DŮKLADNĚ ji poznat a pak založit novou rodinu. Přijde mi to za sedm let hodně zrychlený…
@Lama Lama Pokud jsem dobte cetla, ta tam byla formulace, ze se za 4 roky zmenila, takze usuzuju, ze se rozesli pred 4 lety, tj. prvni ditko pocali po nejakych 2 letech a kousek a to druhe po necelem roce.
@Russet píše:
No nevím, kdo je tupý. Měl jsi šest let vztah. Máš skoro sedmileté dítě. Takže váš vztah začal až otěhotněním. Neznal jsi a přesto jsi se s ní rozhodl mít dítě. Teď sklízíš trochu kyselé plody. A teď už máš 2,5 leté dítě. To je taky tvoje?
2 roky pred otehotnenim a do tri let ditete takze blby pocty a komenty si nech
@j.a.n.i1 píše:
@Lama Lama Pokud jsem dobte cetla, ta tam byla formulace, ze se za 4 roky zmenila, takze usuzuju, ze se rozesli pred 4 lety, tj. prvni ditko pocali po nejakych 2 letech a kousek a to druhe po necelem roce.
Druhe dite mam se soucasnou manzelkou
@ladik164 píše:
2 roky pred otehotnenim a do tri let ditete takze blby pocty a komenty si nech
@ladik164 píše:
Druhe dite mam se soucasnou manzelkou
no, dyt to tak píše. jako po necelém roce od seznámení jste počali, ne?
@j.a.n.i1 píše:
Podle mě se změnila po 4 letech, co byli spolu, ne? Já teda nechápu, proč do něj tak šijete, to jako má zůstat sám? Ženský tady píšou, jak po rozchodu s chlapem hledají hned dalšího, ideálně takového, který jim bude živit děti a milovat je jako vlastní, a jak je to obráceně, tak je to špatně…
@Fazulina Na vztahu neci spatneho neni, na tom porizovat si dite s nekym s kym nejsem ani rok uz jo… A to se tu pise i tem zenskejm.
@Fazulina píše:
Podle mě se změnila po 4 letech, co byli spolu, ne? Já teda nechápu, proč do něj tak šijete, to jako má zůstat sám? Ženský tady píšou, jak po rozchodu s chlapem hledají hned dalšího, ideálně takového, který jim bude živit děti a milovat je jako vlastní, a jak je to obráceně, tak je to špatně…
no, že to píšou nějaké neznamená, že to ostatní , respektive ty, co tu do ládíka šijou, schvalujou, ne?