Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
no, dyt to tak píše. jako po necelém roce od seznámení jste počali, ne?
To uz je snad mimo tema? Do toho nikomu nic neni
@Fazulina píše:
Podle mě se změnila po 4 letech, co byli spolu, ne? Já teda nechápu, proč do něj tak šijete, to jako má zůstat sám? Ženský tady píšou, jak po rozchodu s chlapem hledají hned dalšího, ideálně takového, který jim bude živit děti a milovat je jako vlastní, a jak je to obráceně, tak je to špatně…
U ženský bych reagovala stejně. Ufňukánek a celkem nesoudný člověk ve výrobě dětí se tu ukázal sám. Jeho ex asi matka roku nebude, ale jakej šel, takovou potkal.
@ladik164 píše:
Ono všechno se vším souvisí. Základní informace.
@ladik164 píše:
A najednou je problem, ze se do tebe nekdo strefuje, ale pomlouvat tu expartneku je ok ![]()
@ladik164 píše:
no, je.
Taky nepise kde ma psychicky rozvoj knizky hračky…nebo nadobi cejchy ![]()
S timtim asi nepočítají kolik stoji postel vybaveni pokoje nedej boze zajmy nebo sberatelstvi
@jkra
@j.a.n.i1 píše:
A najednou je problem, ze se do tebe nekdo strefuje, ale pomlouvat tu expartneku je ok
Ale mne nevadi ze do me nekdo reje. Na to su zvyklej. Ale ja potrebuju vedet jak mam resit svou situaci. A svoji manzelku znam stejne dlouho jako matku syna o kterym se tady snazim jednat…
@ladik164 píše:
Ale mne nevadi ze do me nekdo reje. Na to su zvyklej. Ale ja potrebuju vedet jak mam resit svou situaci. A svoji manzelku znam stejne dlouho jako matku syna o kterym se tady snazim jednat…
podej zadost k soudu.
@ladik164 píše:
a co cheš řešit? Žraloka na botách, holuby v uchu, styk s dítětem nebo alimenty?
@ladik164 Jinak já být tebou, ta zvážím možnost se přistěhovat blíž ke svému dítěti. Podat žádost k soudu na úpravu styku s dítětem- chtěla bych pá- po ráno každý druhý víkend + dvě noci v týdnu v opačném týdnu. A hlavně bych neeskalovala konflikt s matkou žabomyšíma válkama o ho.vně, koupila pár tepláků a triček v Kiku a užívala si svýho klídku.
No ono casem se to bude naopak zvysovat..poroste prijde puberta kde bochnik chleba nic neni nemluve o obleceni bude chtít s kamarady do kina zabavu neco stoji konicky zajmy kdyby hral treba fotbal nebo modelaril stoji to pekne penize pak prijde stredni vetsi kapesné vetsi vydaje na stredni se plati veskere ucebnice sesity veci na praxi kde je opet jidlo nejaka zabava prijdou holky..takze naklady se budou jen zvysovat a jidlo drogerie vse se zdrazuje a pomalu ty penize jsou smesne a to vidim doma mam deti 5 a 3 a jen skolka na jednoho je 2tis kde je jidlo jen za svacinu do kazdeho padaji rohliky kde je obed vecere mezi tim ovoce zelenina jogurty tydenni nakup pomalu za 2tis a lednice za par dni zase breci a co obleceni ze ktereho rostou otockou byt tebou necham to tak jak to je a nebo hold muzes setrit na vlastním dítěti a nejde porovnat 7 lete a 2,5lete a a navic alimenty co se platili min pred 15lety @ladik164
@MAR01 píše:
@Keyllah gumaky, náhradní na zimu, tenisky či botasky na sport či hřiště, moje děti mění velikost cca 2× za rok.
věřím…mě se to stává permanentně u kvalitních a tím pádem dražších bot -) koupím na podzim, na jaře už některý rok tlačí
oblečení klidně ze sekáče, ale boty kvůli klenbě kupuju nové a kvalitní
@ladik164 píše:
Ja sem daval podnet na OSPOD 5× a pokazde mne to zamitlize po nejakym jejich setreni nema jedine duvod to menit. A u soudu je OSPOD pritomen a soud bere jejich argumenty a setreni jako hlavni
a co to zkusit udělat tak, jak se má? tedy písmeně na soud? nic ve zlým, ale štěkáš u špatnýho stromu.....
@Fazulina píše:
Matka má možnost, stejně jako otec, požádat o úpravu styku, pokud ji to nevyhovuje, může klidně mít střídačku nebo svěřit dítě do péče otci a může ty 4 dny mít ona… Netuším, co bylo důvodem rozchodu u zakladatele, ale většina otců si tak osekany styk sama nevymysli… Někteří můžou být vůbec rádi, aby měli aspoň to…
A proč by to dělala?
jinak nechápu, co to má společného s tím, že jsem tě upozornila, že se částka výživného od otce nedá násobit dvěma a brát to tak, že by matka měla do dítěte finančně stejně a dítko by pro sebe mělo mít 8tis. měsíčně. Jestli jsi nepochopila, rozdíl 26 dnů vůči 4 a přijde ti podíl péče u obou stejný, ok, nemá cenu to dál řešit …
@Keyllah píše:
a co to zkusit udělat tak, jak se má? tedy písmeně na soud? nic ve zlým, ale štěkáš u špatnýho stromu.....
No tak nějak.