Dítě v péči matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148795
10.8.18 14:20
@Pidlák Povidlový píše:
a to jste si vymyslela? nebo zdroj této informace?

Napsal to že se odstěhoval 40 km.
Ale nepřijde mi to moc.Aspoň na to aby měl dítě častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.8.18 14:21
@Pidlák Povidlový píše:
takže mu znemožní výlučnou péči a pak mu ji začnete vyčítat. to je vysoká škola života ne? uvažování lvl. troll

nerozumim. Kdo komu znemožnil výlučnou péči? a kdo komu co vyčítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
10.8.18 14:22
@Pidlák Povidlový píše:
co to blábolíte?

o tom, jak jsou ty matky pomstychtivé těm úžasným tatínkům. Nebo jste militantní otec, že nepřipustíte, že i takoví tatínkové jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
@Anna766 píše:
Napsal to že se odstěhoval 40 km.
Ale nepřijde mi to moc.Aspoň na to aby měl dítě častěji.

reagoval jsem na něco jiného. tam to bylo 150 Km

• Citovat
  • Upravit
593

Tak jestli ty 2tis posílal otec na 2 děti v 80. letech, tak to byl celý plat, jestli v 90. letech, tak už to bylo jiné, ale o to vůbec nejde. Uvědomuješ si vůbec, kolik času rodič tráví s dítětem, když je mladšího školního věku? Učení, doprovázení nás kroužky, nemoci..... ty každodenní povinnosti jsou naprosto odlišné od víkendu na výletě. Píšeš, že si jezdí po vyletech a hlídají rodiče, ale nevíš, jak funguje realita, nejsi s nimi. Jasně kluk řekne, že měl párek a byl s babičkou, ale jestli to bylo jednou za měsíc nebo každý den???? Asi jsi měl pádné důvody, když jsi nechal své dítě s tak nemožnou ženou a dopustil jsi, že máš na jeho výchovu minimální vliv. Když se s ní nemůžeš domluvit, zařiď se po svém, u soudu klidně návrh na změnu styku s dítětem podej sám, nebo přemýšlej, jestli se nemůžeš přestěhovat blíž, aby jsi mohl mít střídavou péči. Jsi jeho otec a navždy budeš, jen na tobě záleží, jaký vztah vyrobíš se synem a obávám se, že jednou za 14 na víkend to nebude nic moc. Matku dítěti změnit nemůžeš, ale můžeš se snažit být dobrý otec. 4tis nejsou málo, ale ani částka na rozhazování, barák si za to žena nepostaví, jsou to peníze pro tvoje dítě, aby o něj bylo postaráno celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:23
@Akinee píše:
o tom, jak jsou ty matky pomstychtivé těm úžasným tatínkům. Nebo jste militantní otec, že nepřipustíte, že i takoví tatínkové jsou?

argumentace ad absurdum je něco, čeho se nezúčastním

• Citovat
  • Upravit
7375
10.8.18 14:26
@Pidlák Povidlový píše:
argumentace ad absurdum je něco, čeho se nezúčastním

však to po vás nikdo nechce, nereagovala jsem na vás, ale na jkra. Vy jste mě oslovil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:27
@Lama Lama píše:
nerozumim. Kdo komu znemožnil výlučnou péči? a kdo komu co vyčítá?

chtěl by výlučnou péči ale sociálka se mu vysmála. a pak sem přijde paní, která mu v podstatě vyčítá, že má dítě jen ve volnu tak co si vlastně vůbec stěžuje. logika na úrovni předškolního dítěte

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:29
@Akinee píše:
však to po vás nikdo nechce, nereagovala jsem na vás, ale na jkra. Vy jste mě oslovil.

a ona reagovala na mne. zajímavé, že tu zdroj té informace, doposud není :nevim:

takže si to vymyslela

• Citovat
  • Upravit
81480
10.8.18 14:30
@Pidlák Povidlový píše:
chtěl by výlučnou péči ale sociálka se mu vysmála. a pak sem přijde paní, která mu v podstatě vyčítá, že má dítě jen ve volnu tak co si vlastně vůbec stěžuje. logika na úrovni předškolního dítěte

a paní, co jsem přišla je ta paní ze sociálky?
Jinak paní ze sociálky - asi to není profi, ale nejspíš bych se taky soukromě vysmála, že tatík nejdřív přistoupí na dohodu týden prázdnin a 4 dny v měsíci a pak se po pár letech probere a chce výlučnou péči otce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.18 14:33
@ladik164 píše:
Musel sem protoze mne matka s udajnym potvrzenim od doktora zakazala abych synovi cistil usi, Potvrzeni mne nikdy neukazala.Ze ma na to specialni sprej. A tohle bylo v rozmezi tech 14ti dni kdy sem ho zase mel

Ale uchošťoury by se fakt neměly používat do hloubky. Existují takové dětské. Olej mám na syna taky. Ale i tak má v uších co chvíli „brambory“. Měl jsi předtím vůbec syna sám na starost, abys věděl, jak brzo je v uších zase maz?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:35
@Lama Lama píše:
a paní, co jsem přišla je ta paní ze sociálky?
Jinak paní ze sociálky - asi to není profi, ale nejspíš bych se taky soukromě vysmála, že tatík nejdřív přistoupí na dohodu týden prázdnin a 4 dny v měsíci a pak se po pár letech probere a chce výlučnou péči otce. :think:

no to moc nechápu, proč je na výsměch, chtít změnu v péči o dítě. vysmála byste se stejně matce, co by chtěla změnu ve výši alimentů?

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
10.8.18 14:37
@Russet píše:
Ale uchošťoury by se fakt neměly používat do hloubky. Existují takové dětské. Olej mám na syna taky. Ale i tak má v uších co chvíli „brambory“. Měl jsi předtím vůbec syna sám na starost, abys věděl, jak brzo je v uších zase maz?!

a proč je tedy problém ukázat to potvrzení? takhle bych si také myslel, že to je jen naschvál matky.

• Citovat
  • Upravit
148795
10.8.18 14:37
@Pidlák Povidlový píše:
reagoval jsem na něco jiného. tam to bylo 150 Km
Žádných 150 km nikde nevidím.
No,mohla jsem přehlédnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
10.8.18 14:38
@Pidlák Povidlový píše:
co to blábolíte?

mate dneska vybrane vyjadrovani. tupe, blabolite.no jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí