Dítě v péči matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11176
10.8.18 21:59
@Keyllah píše:
A proč by to dělala? :think: jinak nechápu, co to má společného s tím, že jsem tě upozornila, že se částka výživného od otce nedá násobit dvěma a brát to tak, že by matka měla do dítěte finančně stejně a dítko by pro sebe mělo mít 8tis. měsíčně. Jestli jsi nepochopila, rozdíl 26 dnů vůči 4 a přijde ti podíl péče u obou stejný, ok, nemá cenu to dál řešit …

Chtěla jsem tím říct, že pokud se někomu zda výše alimentů málo, protože matka pečuje 26 a otec 4 dny, může ta matka třeba řešit toto ne tak, že požádá o zvýšení alimentů, ale může taky zkusit rovnoměrněji upravit péči. Ji se uleví, otec bude rád.

Jinak ano, opravdu jsem žila domnění, že se jedná o vypočítanou polovinu. Že je to polovina výdajů, které by matka s dítětem měla, pokud by byla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
13.8.18 12:52
@Lama Lama píše:
a potvrzení na to, že si můžu utřít zadek hajzlpapírem bys nechtěl?

aha. takže ona se ohání papírem ale on je ten špatný, že ho chce vidět?

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
13.8.18 12:54
@Lama Lama píše:
ano, kdyby y otce podepsala dohodu na pětikilo měsíčně a pak se najednou probudila a chtěl desítku, tak jo. A ještě mlela o tom, že to má za ní řešit sociálka a dát místo ní podnět na soud. :lol:
A todle mi přijde to samý. Je uplně mimo, řeší tady , že by sociálka měla dát podnět ke zvýšení styku. Ode zdi ke zdi - víkendový strejda a najednou výhradní péče. :roll:

chápu. vy jste se nikdy nespletla, nerozmyslela, či nezměnila názor. :roll:

troll alert

• Citovat
  • Upravit
81481
13.8.18 13:18
@Pidlák Povidlový píše:
chápu. vy jste se nikdy nespletla, nerozmyslela, či nezměnila názor. :roll:troll alert

no, troufám si říct, že takle ode zdi ke zdi asi ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
13.8.18 13:23
@Pidlák Povidlový píše:
aha. takže ona se ohání papírem ale on je ten špatný, že ho chce vidět?

To, že on je špatný nijak nevylučuje to, že i ona může být padlá na hlavu. Nevím, jestli se oháněla papírem, jen že ho nedala.
Každopádně, kdyby po mě, jako lékaři, chtěl někdo potvrzení o uchoštourech, tak ho pošlu do zadele. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
13.8.18 13:39
@Lama Lama píše:
no, troufám si říct, že takle ode zdi ke zdi asi ne. :think:

takové řeči dokonalých lidí (tedy alespoň si to o sobě myslí) mi vždy vykouzlí kyselý úsměv na tváři. většinou se tak jen tváří, aby mohli soudit ostatní.

• Citovat
  • Upravit
41196
13.8.18 14:17
@Pidlák Povidlový píše:
takové řeči dokonalých lidí (tedy alespoň si to o sobě myslí) mi vždy vykouzlí kyselý úsměv na tváři. většinou se tak jen tváří, aby mohli soudit ostatní.

tak pokud ty měníš názor „ode zdi ke zdi“ výrazně častěji, než ostatní, tak chápu ten kyselý úsměv…ale troufám si tvrdit, že to není každodenní chování průměrného jedince dnešní společnosti, takže bych Lamě i věřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
13.8.18 14:21

Ty jo co boty ale já teď prskám u tepláků a kraťas. Nine nestíhám kupovat. Prý mami mám tam dirku :mrgreen: díra jak 8o .

Ale kecy že za to malý dají 2 litry to ať si nechá pro sebe. A kdyby byl co k čemu tak ví, že si návrh k soudu může podat sám. Tady opravdu OSPOD nepotřebuje. Kdyby to byla jó pravda vše co tu píše už by to měl podaný nejmíň 2× i s odvoláním. Jen pánovi by se líbilo, kdyby se na sociálce dohodl že bude platit tak litr a bylo by vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
13.8.18 14:29
@Keyllah píše:
tak pokud ty měníš názor „ode zdi ke zdi“ výrazně častěji, než ostatní, tak chápu ten kyselý úsměv…ale troufám si tvrdit, že to není každodenní chování průměrného jedince dnešní společnosti, takže bych Lamě i věřila ;)

na tohle jste přišla jak prosím

• Citovat
  • Upravit
41196
13.8.18 14:31
@Pidlák Povidlový píše:

z tvých příspěvků a reakcí na Lamu na této stránce? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41196
13.8.18 14:32
@Pidlák Povidlový píše:

jo, vykat mi fakt nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
13.8.18 14:42
@Keyllah píše:
z tvých příspěvků a reakcí na Lamu na této stránce? ;)

a z toho jste usoudila, že měním často názor ode zdi ke zdi.

„aha“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
41196
13.8.18 14:44
@Pidlák Povidlový píše:
a z toho jste usoudila, že měním často názor ode zdi ke zdi.„aha“ :roll:

přesně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
13.8.18 14:54
@Keyllah píše:
přesně ;)

jenže je to výmysl
prostě lež

• Citovat
  • Upravit
81481
13.8.18 15:00
@Pidlák Povidlový píše:

ne, dokonalá nejsem. Dělám spoustu chyb, špatných rozhodnutí. Jen jsem si vědomá toho, že pokud se rozhodnu blbě, nabiju si držku já. A že zkrátka za své rozhodnutí ponesu následky.
Když se rozhodnu podat výpověd, je mi jasný, že už mi zpátky nevezmou. Když prodám dům, zpátky mi ho nedaj. A to samý učim děti - když se náš hyperaktiv rozhodne chodit na kroužek meditace i přes varování, co se tam dělá, a za 2 týdny přijde, že se tam nudí a chce jinam, tak má smůlu a musí rok počkat . A stejně musí počkat tento tatík roku- nejdřív začít vůbec nějak pečovat a pak až řešit nějakou střídavku, nedej bože jeho výhradní.
A jen pro pořádek - to samý platí pro ženskou, která se splaší, zmizí za milencem, haranty nechá na krku tátovi. A po pár letech jí milenec kopne do zadele a ona si to rozmyslí a chce děti do péče. Tý bych se vysmála uplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí