Dítě v péči matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
10.8.18 13:08
@Lama Lama píše:
no, tak řekla bych, že týden za prázdniny asi nebude uplně proti vůli otce, ne? Nevylučuji, ale pravděpodobné to nebude

Podil k rozchodu byl vetsim dilem matky ze nerespektovala dohody o bydleni, penezich a budoucnosti. Neustale zmeny, vsechno pojejim, zadny kompromis… Ja sice taky nebyl jako z casopisu ale porad sem mel zajem to nejak resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
10.8.18 13:09
@zoidberg píše:
Každá podobná diskuze se vždycky nakonec stočila v diskuzi o botách. Tady se nic kloudného nedozvíš, leda to, že jsi příšerný otec, nemáš nic řešit a co nejvíce platit.

treba neni. proc ma dite jen tyden o prazdniny? neni to cele o tom, ze hlavne jeho zene vadi ty vydaje?
pise, ze bydli 40 km od sebe, tak chapu, ze stridavku mu nedaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.8.18 13:10
@Fazulina píše:
To nevím, i mě to přijde hodně málo. Můj muž musel o styk hodně bojovat a i tak nakonec měl myslím 2 týdny o prázdninách.

Netuším, proč má zakladatel takto málo nastavený styk. I ty dva víkendy v měsíci jsou podle mě málo a teď je doba, kdy soudy otcum trochu víc přejí, někdy teda…

Já bych zakladateli radila rozšíření styku…

no, dyt to píšu od samého začátku. že to je to zásadní, co je třeba řešit. na ty pitomý cvičky se žralokem vydělá dřív, než když je bude foti a vystaovat na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
10.8.18 13:10
@Fazulina píše:
Matka má možnost, stejně jako otec, požádat o úpravu styku, pokud ji to nevyhovuje, může klidně mít střídačku nebo svěřit dítě do péče otci a může ty 4 dny mít ona… Netuším, co bylo důvodem rozchodu u zakladatele, ale většina otců si tak osekany styk sama nevymysli… Někteří můžou být vůbec rádi, aby měli aspoň to…

V dnešní době?Dnes je to dost naopak.
Kdyby jen trochu chtěl má kluka víc času.
A ne,4000 mi nepřijdou málo.Je to slušné vyživné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
10.8.18 13:11
@zoidberg píše:
Každá podobná diskuze se vždycky nakonec stočila v diskuzi o botách. Tady se nic kloudného nedozvíš, leda to, že jsi příšerný otec, nemáš nic řešit a co nejvíce platit.

Botama začal sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.18 13:11
@Akinee píše:
a tak nové partnerce se zdá, že platí moc. Chudák dítě. To první.

Ne nezda se ji to moc ani malo. Jenze vime ze posilana castka neni adekvatni tomu jak to dite chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
10.8.18 13:13

Nezlob se na mě zakladateli, ale pokud dáte za 2,5-leté dítě pouze 2000, tak je to buď zanedbané dítě nebo bohapustě lžeš.
Jen energie na člověka v domácnosti a už jsem na půlce této částky. Pokud je to skutečně tak, tak se styď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
10.8.18 13:13
@ladik164 píše:
No nic, děkuji pár lidem za podporu ať bojuju a asi to ukončíme protože jsou tady víceméně pouze naštvané matky :DNikdo mně nemusí říkat co kolik stojí. Moje manželka pochází se sestrou z rozvrácené rodiny a jejich matka dostávala 2000 za obě dohromady a holky měly úplně všechno. je to jen to tom chtít a zamyslet se nad tím. Všem naštvaným matkám - buďte dobrý :kytka:

to srovnáváš o generaci dřív??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.18 13:14
@Lama Lama píše:
a tvý manželce je čertvě 18?
To, že měli uplně všechno zřejmě není zásluhou jejich otce a jeho tisícovky, že?

Ne. My manzelce bylo 25 a ano neni to prave zasluha otce, tzn ze se matka samozivitelka dokazala o dve holky postarat z vlastnich prostredku. Narazim na to ze posilam dvojnasobnou castku na jedno dite.. Jestli chapete ze to myslim tak ze se matka ktera neni samozivitelka nepdokaze postarat ani s dvojnasobnou castkou o jedno dite. Je to jen o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
10.8.18 13:16
@ladik164 píše:
Ne. My manzelce bylo 25 a ano neni to prave zasluha otce, tzn ze se matka samozivitelka dokazala o dve holky postarat z vlastnich prostredku. Narazim na to ze posilam dvojnasobnou castku na jedno dite.. Jestli chapete ze to myslim tak ze se matka ktera neni samozivitelka nepdokaze postarat ani s dvojnasobnou castkou o jedno dite. Je to jen o lidech

Však píšu,je matka špatná tak si vem syna k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
@jkra píše:
treba neni. proc ma dite jen tyden o prazdniny? neni to cele o tom, ze hlavne jeho zene vadi ty vydaje?

Proč jen týden to nevím, ale u nás si vzala ex kluky taky jen na týden. Dvě dovolené mají se mnou, pak dovolené u babiček, tábory a je po prázdninách :think: Nezbylo více času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
@ladik164 píše:
Ne nezda se ji to moc ani malo. Jenze vime ze posilana castka neni adekvatni tomu jak to dite chodi

no, jenze ty boty se rozlepi raz dva, kdyz budeme u fotek.
Jinak treba obleceni neni priorita ex.
Jsem psala vyse, dotlacila moje syny do kramu je vykon na Oskara.
Navic nosi jen neco. Zase ale ten starsi, co ma kalhoty s dirama, ma treba vyznamenani na gymplu a dost penez stoji jeho zaliby… ale nekdo z venku by si rekl chudak dite, ma dziny s dirou. Ted jedeme do Anglie a ja chystam prosici akci typu hele, tak koupime dziny v Edinburghu, pojd, na pamatku. Modlim se, aby to vyslo.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
10.8.18 13:17
@zoidberg píše:
Proč jen týden to nevím, ale u nás si vzala ex kluky taky jen na týden. Dvě dovolené mají se mnou, pak dovolené u babiček, tábory a je po prázdninách :think: Nezbylo více času.

jo, ja mam 7 tydnu, otec 2 a citi se jako borec:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.18 13:19

@ladik164
A jak dlouho jsi s bejvalkou žil, ze se změnila k nepoznání až po dítěti? Nedokázali jste se dohodnout předtím, kazíte si to i teď. Tobě je zatěžko něco dítěti koupit. Není to pro bejvalku. Je to pro dítě. Nechceš, aby chodilo jako trhan. Tak mu holt koupíš něco lepšího. Odstěhoval ses 40 km od něj nebo odešla bejvalka? Proč nebydlíte co nejblíž sobě?

Já jsem taky z rozvrácené rodiny a táta na nás tenkrát platil směšné výživné. Kdyby nepomohla babička, asi bychom toho moc neměly se sestrou :nevim: Výcházelo to na obědy a lítačku, když jsem byla na střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.8.18 13:20
@jkra píše:

Protoze mi ho nad ramec dohody dat nechce a socialce tento styk pripada jako vyhovuji a nema duvod vznaset podnet k soudu na upravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí