Dítě vůbec nic nesní...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
4.11.18 20:59

A jsou nějaké potraviny, které sní s chutí? Jaké to jsou? Co a kolik vypije? Jak spí? Bývá hodně nemocný? S tím zvracením už měl být dávno na gastru. Musíš si toto vyšetření vyžádat. Pokud pediatr nebude souhlasit, jdi jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.11.18 21:01

@mandarinkapomeranc máme to asi podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.11.18 21:04

Dcerka mi cca od 8m do jejich cca 2-2,5 let zvracela(nekdy po par lzicich,nekdy az u te „vyherni“ posledni a vsechno slo ven…)nesnesla kousky v jidle a nebo ji to proste jen nechutnalo,tak pro ni bylo jednodussi si umele vyvolat zvraceni…bylo to silene,potom ji to ze dne na den preslo,pomohla asi skolka…ted uz je ji 10,obcas se v jidle rejpe a dalsi den zas ji za dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.11.18 21:04
@Market4433 píše:
Ahoj, synovi jsou 3 roky a vůbec nic nejí, po každém jídle se mu zvedne žaludek a zvrací už cca 2 rokymá 14kg. Když jdeme k doktorce a řeknu jí že to jídlo do sebe nedostane tak mi řekne že se to spraví a bude to lepší. Už nevím co sním je mi ho strašně líto je strašně moc hubenej a bojím se aby to nebylo něco vážnějšího.. ☹️ Máte stím někdo zkušenosti?
@Market4433 píše:
@medunka23 ne doktorka to moc neřeší. To zvracení a zvedání žaludku má tak rok nevrací po každém jídleale ji to snechuti někdy se mu jen zvedne žaludek někdy i zvrací je to různý

Troll, co? Alespoň se nauč být konzistentní - https://www.wikihow.cz/…stentn%C3%AD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.11.18 21:09

Tak pokud měl mononukleozu, tak mohl zhubnout právě nemocí. Jinak jak tu byla zminka o dietě, byla myšlena potravinova, tzn vyřadit mléko, lepek a velké alergeny a po čase postupně zase přidat. Taky bych se zaměřila i na to, po čem se mu zvedá žaludek a po čem zvrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.11.18 21:09

@anahry nemá žádné jdem do krámu on si tam vybere vše na co má chuť co by si dal, ale přijdem domu a vůbec nic nechce. Denně vypije tak 2 litry vody/Čaje. Nemocný ano každou chvíli měl angínu. Gastro vyšetření jsem chtěla už minimálně po 3 doktorech ale není prý nutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.11.18 21:13

@Market4433 A mimo domov si někde něco dá? Třeba párek v rohlíku nebo podobně… Ani nic sladkého nesní s chutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.11.18 21:26

Když se ho zeptám proč to vyzvracel, jestli ho bolí bříško nebo něco tak mi odpoví že už nechtěl papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.11.18 21:27

@anahry ani sladké, párek v rohlíku si dá jednou kousne a zahodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.11.18 21:33

Hele, to je vážně divný. To mi nepřipadá normální. Upaluj na gastro dokud je čas. A do toho roku jedl normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
4.11.18 21:42

A nezacalo to po tech anginach, na ktere mel predpokladam antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
4.11.18 21:43

@Market4433 a to nemá od toho častého zvracení rozleptané trávicí trubice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
4.11.18 21:44

A nenutis mu to jidlo, ze se z toho pak pobleje?
Jak tu jedna uzivatelka psala, ze sedi se synem u jidla i hodinu. To se mu zakonite uz musi navalovat, ze se pobleje, kdyz to do nej hodinu nekdo cpe.
Ja byla jako dite to samy,jedla jsem fakt malo a mati u me sedela taky x hodin, nadavala nutila, navalovalo se mi pak z toho jidla stejne. Proste asi nemaj potrebu tolik jist. Kdyby meli hlad daji si, spis sejim to znechuti. Mne se treba dostal kousilinek tlustyho masa do pusy a uz me to navalovalo a malem jsem se vzdy poblila. To samy pri nuceni jidla. Dneska jim vsechno a naopak se musim hlidat abych nebyla jak prasnice. Jako dite jsem vypadala jak reklama na hlad, ale ten jsem opravdu nemela. Moje deti jsou taky frfne, varim jim jen to co vim, ze jedi a kdyz neco co nejedi, tak bud jim delam jeste druhe jine jidlo nebo jim nalozim to co neji a kdyz to neji tak holt neji a nic nedostanou, ale to taky nedostanou pak zadnou sladkost. Ale vim, ze az vyrostou budou to mit urcite jako ja. Jim to proste nechutna tak jako mne to tenkrat nechutnalo, tal jim to nenutim a sni co chteji a kolik chteji. Nedelam chybu me matky.
Mozna mas tendenci ho cpat kdyz mel v roce 14kg, to je mazec vaha, ale on uz ted asi nema potrebu tolik jist. Ja bych zmirnila netlacila na pilu s tim jidlem, nechces, nechtej vsak si da pak neco jineho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.11.18 21:45

Zkusila bych si vést zápisky. Psala bych si, po čem zvracel a kolik toho snědl. Váha může být delší dobu stejná. Roste? Trvala bych na gastru a zkusila i psychologa. Třeba ho to svým způsobem „baví“. Poutá tím tvou pozornost. Máte nějakého otce? Sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
4.11.18 21:47

@Market4433 Dceri budou ted 3,ma 13,5 kg a 102 cm a rozhodne neni vychrtla,je uplne normalni.Ji snad od rana do vecera,takze nejak nechapu ze tvuj syn VUBEC neji a ma stejnou vahu jako moje dcera ktera ji opravdu snad porad.A neco prece musi jist,pokud by clovek 2 roky opravdu nejdl tak zemre.Tak co treba ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí