Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sunlight515 píše:
S tím souhlasím. Je to na rodičích, kdo to dítě do PPP objednají. Takže pokud není řeč s matkou, dítě má otce, který to rovněž může udělat, má stejná rodičovská právajako matka.
To je bohuzel tak, ze nekteri „rodice“ maji hlavne ta prava, ale na povinnosti jaksi zapominaji
.
@Veronikakkk píše:
Těžko by se to mohlo svést na mě, když jsem dítko min dva měsíce neviděla a předtím jsem se k ní vždy chovala moc hezky.
Naopak u táty si to holčička vždycky moc užila, vše bylo podřízeno jí.
Sorry, ale ty vole, na co si to tady hraješ? Viděla jsem tvě předchozí diskuze, jedna zmínka za všechny: jak ji chceš i s chlapem vyporoučet v jeho víkendy z bytu abys s holčičkou ty 4(!!!) dny v měsíci nemusela být. Ty ji nesnášíš, chceš tady pomlouvat 8-letý děcko s její máti a rochňat si v tom. Ble
@jkra píše:
Jo, ale matka se někde tahá. To je výborný. Ten chlap se s ní může učit stejně jako máma.
No tak presne to jsem tim taky myslela ![]()
@Rosary píše:
Sorry, ale ty vole, na co si to tady hraješ? Viděla jsem tvě předchozí diskuze, jedna zmínka za všechny: jak ji chceš i s chlapem vyporoučet v jeho víkendy z bytu abys s holčičkou ty 4(!!!) dny v měsíci nemusela být. Ty ji nesnášíš, chceš tady pomlouvat 8-letý děcko s její máti a rochňat si v tom. Ble
Prosím? Nikdo nikoho nevyporoučel. To já jsem občas na jejich víkendy odjizdela pryč z bytu, aby se užili spolu jen oni dva a jelikož se mi nelíbilo její chování ke mě, po tom všem, co jsem pro ni dělala a chovala se hezky.
Ono se to dá koukám všechno celé pořádně překroutit ![]()
To je zvláštní.
Tak nějak v téhle třídě bych vůbec nečekala že by jim učitelka dala 5 ku.
Nicméně má se věnovat otec pokud mají blbou mámu.
Je to dítě obou. Takže i výsledech jich obou.
@kralicinka19 píše:
To je zvláštní.
Tak nějak v téhle třídě bych vůbec nečekala že by jim učitelka dala 5 ku.
Nicméně má se věnovat otec pokud mají blbou mámu.
Je to dítě obou. Takže i výsledech jich obou.
Samozřejmě, jenže jeho by nenapadlo s dítětem do poradny, je to chlap, ti takhle moc neuvažují.
Tak proto mu musim poradit a snad na mě dá.
@Veronikakkk tak já bych řekla že bude mít i trošku zlou učitelku.
Mám děti 4…mají dislexii..disgrafii, AdHd..
A ve druhé třídě to bylo ve škole ještě takové ťuťu nuňu.
Kromě zkoušení jsem se s nimi až tak moc nikdy učit nemusela.
Syn byl i tak nejlepší na střední kam se hlásil.
Přeskočil ročník.
Náročný je druhý stupeň.
Ta 1+2třida…to mě udivuje že chtějí dát 5.
Musí být hodně celkově zanedbávaná.
@Hobitka ona často to ziniciuje ta škola.
Pokud je trošku dobrý učitel..
@Veronikakkk píše:
Prosím? Nikdo nikoho nevyporoučel. To já jsem občas na jejich víkendy odjizdela pryč z bytu, aby se užili spolu jen oni dva a jelikož se mi nelíbilo její chování ke mě, po tom všem, co jsem pro ni dělala a chovala se hezky.
Ono se to dá koukám všechno celé pořádně překroutit
No ne, nejsi ty ona proslulá Matka Tereza? Necháváš je aby si ho užili oni 2? Vždyť v těch diskuzích vyloženě píšeš, že chlap chce trávit čas ve 3 a ty ho s tím posíláš do háje a hádáte se o tom.
A vlastně by měl ty víkendy raději jezdit trávit i s malou k babičce.
Hele, na jednu stranu chápu, já bych taky nebyla vodvařená z cizího dítěte, které mně „otravuje“, ale s tím jsi do toho šla, ne? Že tady už je. Je hezké, že sis to naplánovala jinak a nalakovala na růžovo, ale sama vidíš, že to tak nefunguje. Takže dej raději bacha, aby sis tu hlavu při mlácení o zeď nerozbila ![]()