Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neockovala jsem. Deti si musi projit obdobim nemoci. Nabrat imunitu. Jsem rada, kdyz marodi ve skolce (mi uz moc ne, to obdobi uz minulo) a nemarodi mi ve skole.
Ale nasi to maji. Kazdy rok chodi na ockovani. Otec dela venku a mamka je v invalidnim duchodu nekolik desitek let a je nachylna na kazdy bacil, jak ma hodne oslabenou imunitu. Jim ockovani pomaha.
Ne, naše mudr. dětem očkování nedoporučuje. Pravou chřipku dítě chytne málokdy, prý je proti ní imunní, všechno jsou to jen virozy.
Ani já jsem se nikdy nenechala očkovat, i když mi to ze zdravotní indikace každý rok cpou zadarmo. Je fakt, že po letošní chřipce se zápalem plic o tom budu příští sezonu uvažovat, ale děti to ode mě nechytly až tak, měly „pouze“ horečku.
Já teda chřipku za celých 30 let neměla a rozhodně bych se očkovat nenechala..taky to máme v práci v balíčku že by nám to jako bonus zaplatili..a nikdo to využívá..
dětem bych to nedala vůbec.
Dobrý den,
otevřeli jsme novou poradnu: Očkování dětí proti chřipce. Paní doktorka je připravená zodpovědět všechny vaše dotazy.
Krásný den
Diana ![]()