Dítko do tří let - očkovali jste proti chřipce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
20.2.18 14:47

Ne, očkovaná jsem z cele rodiny jen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
20.2.18 14:53

Ne, nemá ještě ani očkovaní MMR natož chřipku, má 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.2.18 17:26

Neockovala jsem. Deti si musi projit obdobim nemoci. Nabrat imunitu. Jsem rada, kdyz marodi ve skolce (mi uz moc ne, to obdobi uz minulo) a nemarodi mi ve skole.
Ale nasi to maji. Kazdy rok chodi na ockovani. Otec dela venku a mamka je v invalidnim duchodu nekolik desitek let a je nachylna na kazdy bacil, jak ma hodne oslabenou imunitu. Jim ockovani pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
20.2.18 18:16

Ne, naše mudr. dětem očkování nedoporučuje. Pravou chřipku dítě chytne málokdy, prý je proti ní imunní, všechno jsou to jen virozy.
Ani já jsem se nikdy nenechala očkovat, i když mi to ze zdravotní indikace každý rok cpou zadarmo. Je fakt, že po letošní chřipce se zápalem plic o tom budu příští sezonu uvažovat, ale děti to ode mě nechytly až tak, měly „pouze“ horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.2.18 18:41

Já teda chřipku za celých 30 let neměla a rozhodně bych se očkovat nenechala..taky to máme v práci v balíčku že by nám to jako bonus zaplatili..a nikdo to využívá..
dětem bych to nedala vůbec.

• Citovat
  • Upravit
17472
20.2.18 21:15

Ne, neočkovala bych ani sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
8.11.21 21:32

Dobrý den,

otevřeli jsme novou poradnu: Očkování dětí proti chřipce. Paní doktorka je připravená zodpovědět všechny vaše dotazy.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová