Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ale jdi ty, dyť mi tady vypsala své vzdělávací CV a jak už se asistentky s rychlokurzem neberou ![]()
No a pokud chceš na mě něco tahat z ostatních diskusi, tak porušuješ pravidla a když už, tak buď konkrétní, to uděláš úplně nejlíp.
Jinak se do toho anonymně nepleť. Buď tak hodná.
@Trojlístek píše: Více
Anonym jsem v této diskusi, protože tady píšu o svém dítěti. A o těch titulech ti psala, protože jsi tvrdila, že AP dělají akorát nevzdelane ženy s kurzem.
Jsi nějak podrážděná, ne?
@fleret píše: Více
No já nevím, tady v okolí na školách asistentku pedagoga dělá opravdu každá uklízečka, která prošla kurzem.
Co si budeme- dělat Asistenta pedagoga za nějakých 19 tisíc čistého, to rozumný člověk s vysokoškolským titulem opravdu dělat nebude.
A ty jsi ten jedinec na kterého člověk bohužel vždy narazí, jak jsem psala zakladatelce.Dle tebe se buď nezajímáme nebo jsme zhrzené., toliko o házení do jednoho pytle.
Ale kdepak, já nic takového nepsala, taky vidíš, co nikdo takhle explicitně nenapsal, protože se tě to týká. Protože ty máš takové a nějaké dite.
To, že systém tyhle kurzy kde komu umožňuje je chyba.
To, že je ta práce nedoceněná je holý fakt, ale to i jiné profese jsou nedoceněné i na řidiče autobusu už ti někde stačí ZŠ a cisty trestnu rejstřík, vezmou defakto kohokoliv, protože tak to je…
Ale za to mi ostatní tak nějak nemůžeme…
A to dojička krav není nevzdělaná, má dle infa paní ředitelky výuční list, když se rodiče, kterých se to týká informovali.
Jakmile máš být konkrétní, tak já jsem podrážděná?
A to je přesně to, proč zase jiní s vámi nechtějí mít nic společného a ani se nepodivaji a raději nic neptajíba pomoc nenabízí, protože máte okamžitě jasno a tušíte věci, které ani nenastaly.
Já vám to nemám za zlé, nevím, co bych v té situaci dělala já.
Ale určitě bych se chovala tak aby to dítě nikoho neomezovalo tak, jak to vidím já.
A to opět zdůrazňuji - není vina toho dečka, že je tlačeno do situaci, kde není dobře ani jemu ani ostatním.
A pak ty postižené děti, jejich rodiče akorát tak přehodili svou snahu na ostatní a starejte se - mi se staráme tím, že jim umožňuje žít „normálně“.
To je to co se mě dotklo, a to mám diagnózu syna zpracovanou a přijatou. Tohle je házení do jednoho pytle.
Ale ty se chceš jen hádat, žádný argument neprijmeš a ani nechceš. Máš jen svoji pravdu. Tak si žij ve své bublině a dál nadávej na svět. Jo a titul jsem uvedla jednou, aby zas někdo neřekl, že jsou asistenti jen dojičky od krav, dle tvé zkušenosti.
Můžu teda říct, že jsi mi zvedla tlak pořádně, ale tak o to ti evidentně šlo. Gratuluji ti. S pozdravem zhrzena matka postiženého dítěte ![]()
Vidíš moc přímočaře. Ale určitě se nebudu obhajovat.
Protože jsi v tom zainteresovaná a nemáš nadhled.
Už jenom to, ze rodiče postižených děti oslovuješ hromadně, je o tom, že je vidíš jako homogenni skupinu. K dalším věcem se nebudu vyjadřovat, nemá to cenu.
No nic. Jdu se věnovat svému „postiženému“ dítěti.
Mně je úplně jedno kdo se vzdělává, ale pouze do té doby, dokud svou jinakostí nenarušuje výuku, takže pokud do výuky to dítě zapadá - je to i pro mě ok.
A mimochodem i uklízečky jsou asistentky, sama to jistě čteš, co ti zvedá tlak na pravdě?
Tak teď ses odkopala dokonale. Tak my naštěstí mezi lidi normálně chodíme. Světe div se i mezi zdravé děti a nikdo se k nám nikdy nechoval ošklivě, nikdy jsem se necítila blbe a neztratila ani jednu kamarádku, zady se k nám nikdo neobrací.
Prý to je proto, proč s vámi nechce nikdo nic mít. Teď zas hážeš do jednoho pytle ostatní lidi. Ty jsi taková první s kým jsem se setkala a díky bohu jen virtuálně.
@Venetia píše: Více
Ze svět patří jenom těm standardním jedincům? Nevím. Kde teda mají být ti ostatní, aby neprekazeli nebo se na ně někdo nemusel koukat?
Tak proč reagujete na to, co se vás netýká?
Defakto obhajuješ chování někoho s kým třeba úplně tak nesouhlasiš, ale jste tak nějak na jedné lodi. Takže jsi vůči tomu seriózní, což chápu.
Ja přesně definovala konkrétní - tohle mi vadí. Tím jsem právě nikoho hromadně neoslovila.
Takže se budu opakovat, nemáš nadhled a zbytečně se tozcilujes nad tím, co se tě netýká. Tak si to přečtu, řeknu si, vto se mě netýká a jdu dál…ale ne ty se toho chytis a už to jede…
Ona se tituly neohanela, to dost přehánís. I já mám z tvého psaní pocit, že svět patří jen chytrým dětem bez problémů, a to nejen z této diskuse.