Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fleret píše: Více
To víš, že jo.
Jsem ráda, že to není tak strašné, jak to tady někteří popisují, jak je vám pořád jen ubližovano tou většinou.
No já právě byla naivní že není ubližováno. My se s tím nesetkáváme. Ty jsi na ty postižené dost vysazená. No nic už mě to nebaví. Snad te nikdy nepotkam ani nikomu tobě podobného
@Trojlístek píše: Více
Protože v diskusi na emiminu se můžu vyjadřovat k čemu chci.
Ale děkuji ti, že jsi mě poučila, jak k tomu mám přistupovat.
Mě by spíš zajímala tato bublina : “ Jsou tady rodiče, kteří se svým dětem s jakýmkoliv postižením věnují.
Má násobně větší zkušenost je, že nevěnují.
Pak je další skupina rodičů, které mají zdravé děti, ale nevěnují se ani zdravým a to jsou ti fracci.
Opět mám s tímto násobně větší zkušenosti. “
Odstavec, kde na epipi tvrdí a v reálu ne jsem už nekopírovala …. Mě by zajímaly ty příklady, protože zatím tedy víme pouze o dítěti na ZŠ.
Tedy pokud je to násobně větší zkušenost …
@fleret píše: Více
Nejsem vysazena na žádné postižené ani děti, ani lidi.
Takze se uklidni, dej si něco na ten tlak a přestaň me obviňovat z něčeho, co není pravda.
Víc vysvětlovat nebudu - nemá to smysl.
Ta zpětná vazba není si myslím pochopena správně a jen proto, že jsem si dovolila uvést dva konkrétní případy, jenže to nejsou zrovna ty, co by se některým hodily, ze mě děláte něco, co jsem nikdy nenapsala.
Člověk by si měl dát pozor na vyjadřování, pokud zjistí, ze se ocitl ve skupině, která společně oponuje jednotlivci. Ikdyz pravdu má ta skupina. Také jsem byla zbytečně ostrá.
Chápu ale maminky děti s vadami, ze si berou osobně všechny řeči o tom, ze mohou za ty vady svou nedostatečnou péčí. Bylo by to lidský pochopitelné, i kdyby to pravda byla, ale ona ani není. A ony tyhle hlášky fakt bolí.
Ja myslím, ze rodiče, kteří se nevěnují, asi nebudou mít profil na emiminu.
@Marsy84 píše: Více
Je blbá. Takových lidí je. Ti to může být úplně jedno. Co čekat od dospělé s telefonem v ruce. Co tam pořád hledá, čumí.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Taky jsem si ho udělala, mám jen 23 ![]()
@Snopy123 píše: Více
Holky, to bude nějakej troll, nenechte se od něj zvednout ze židle.
Můj syn má PAS, občas trepota rukama, otáčí se za rukou, sbírá kamínky a pomalu pouští a fascinuje ho to, zajímají ho detaily. Většinou to proběhne v pohodě. Jen rodinní příslušníci s tím mají problém a stydí se. Ale to je jejich problém. Prý ta paní se dívá, radši pojďme. A mlži, ať sousedka nebo kamarádka neví, že kluk má PAS. Pak jsem ovšem podle nich úzkostliva matka na pos.ani, ovšem nevi, že je k tomu důvod. A já vím, že nikdo by z toho halo nedělal. I psychiatricka mi říká, on to má prostě jinak. Ně líp nebo hůř jako my, jen jinak.