Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky tenkrát koukala s babičkou, vždy když jsem přišla ze školky
. Dnešní děti už čučí na úplně jiné seriály
, tohle je klasika, ještě teda Esmeralda. Tenkrát jsem učitelkám ve školce zpívala začáteční znělky
.
@Angua píše:
To jsem taky sledovalaMě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo…
No oni na Relaxu ve stejnem case budou davat Divokeho andela zase od 1. Dilu. ![]()
Včera byl poslední a dnes začíná zase první. ![]()
Jak se tu nekdo zminil o Esmeralde, ta je taky nekde ke shlednuti? ![]()
@Terdul píše:
@ulice Sex, sex, to nesmis byt tak hrrr, ale vcitovat se do ty romantiky.
To jsem se vcitovala hodiny a hodiny…pak už mě zajímalo jenom to, kdy už konečně něco bude
![]()
Jo, člověk, jak je starej, tak je blbej - když se na to díváme spolu s mou mamkou, tak se obě usmíváme, jak měsíek na hnoji a už už se vidíme, jak nás mladý, úspěšný milionář přemlouvá ať si ho vezmeme za muže ![]()
Já bych taky přeskakovala klidně, ale nevím ty zlomový díly a nerada bych se o něco důležitého připravila:-D
Jinak Esmeraldu jsem taky vždycky sledovala s mamkou, možná bych mrkla, ale na tolik těch dílů bych už asi neměla trpělivost:-D
@Lejaa
A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo ![]()
Já bych taky přeskakovala klidně, ale nevím ty zlomový díly a nerada bych se o něco důležitého připravila:-D
![]()
![]()
Já to zbožnovala jako malá a mám to ráda i ted
. Jako jasně, je to telenovela s tim klasickym příběhem o lásce, ale líbí se mi jak je to ozvláštnění ztřeštěností Milagros, nebo tim jak Ramon s Rockym vymejšlej ty blbosti
. člověk se i zasm+je. ale je fakt, že mě štve jak protahujou ty věci a některý dialogy jsou taky šílen+ strojený ![]()
Koukala jsem na to na jaře, vždycky večer na youtube, trvalo mi to asi měsíc
Ale taky je to moje nejoblíbenější telenovela, velká srdeční záležitost. Ale je to blbost, to jo. Zvlášť od toho 200. dílu (to jsem kdysi zřejmě vůbec neviděla) v tom novém domě, to už je natahování strašné.
Jinak první sex je ve 143/144. díle tuším ![]()
@AnastazieB
ty jo, to si ani nepamatuju, že tam byl nějaký nový dům:) možná jsem to taky nikdy neviděla pořádně, ten prostředek:)
@Lejaa to je právě až ten konec, od 200. dílu cca, Mili už tam je jako F. dcera. Najednou se zjistí, že už nemají žádný prachy, tak se musí přestěhovat do menšího domu, který je vedle (takže mají stejnou zahradu) - prostě tam byl nějakej problém s kulisama, tak museli udělat nový
No a ten dům je takovej hnusnější, působí tak vybydleně trochu.
@AnastazieB
Aha aha, to je zajímavý, tak to se na to už těším:-D
Jinak taky je obsah všech dílů, pokud byste hledali nějaký konkrétní: http://www.nataliaoreiro.cz/…sahydilu.htm