Divoký anděl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
16.9.14 13:35

Já taky tenkrát koukala s babičkou, vždy když jsem přišla ze školky :mrgreen:. Dnešní děti už čučí na úplně jiné seriály :roll:, tohle je klasika, ještě teda Esmeralda. Tenkrát jsem učitelkám ve školce zpívala začáteční znělky :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.9.14 13:36
@Angua píše:
To jsem taky sledovala :mrgreen: Mě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo… :lol:
:palec: a pak to sice řekli, ale ona zase byla za podvodnici atd atd atd…hrůza a děs!!!Nechápu, jak jsme to mohli v dětství vydržet se na to koukat?
Já taky ted nedávno sledovala na nějaké té nové televizi co už ani nevím, jestli extistuje nebo, jak se jmenuje…Relax nebo tak něco…
A fakt jsem u toho kvetla, jak je to natahovaný a pořád se to dokola zamotává :cert: Na netu jsem si pak přeskočila na první sex, další sex, dovolená, svatba :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836

@Pajule22 ajo, díky, mrknu tam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

@Terdul nj, bohuzel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.9.14 13:54

No oni na Relaxu ve stejnem case budou davat Divokeho andela zase od 1. Dilu. :-)
Včera byl poslední a dnes začíná zase první. :-)
Jak se tu nekdo zminil o Esmeralde, ta je taky nekde ke shlednuti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.9.14 13:55
@Terdul píše:
@ulice Sex, sex, to nesmis byt tak hrrr, ale vcitovat se do ty romantiky :mrgreen:.

To jsem se vcitovala hodiny a hodiny…pak už mě zajímalo jenom to, kdy už konečně něco bude :?: :mrgreen:
Jo, člověk, jak je starej, tak je blbej - když se na to díváme spolu s mou mamkou, tak se obě usmíváme, jak měsíek na hnoji a už už se vidíme, jak nás mladý, úspěšný milionář přemlouvá ať si ho vezmeme za muže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.14 13:56

Já bych taky přeskakovala klidně, ale nevím ty zlomový díly a nerada bych se o něco důležitého připravila:-D

Jinak Esmeraldu jsem taky vždycky sledovala s mamkou, možná bych mrkla, ale na tolik těch dílů bych už asi neměla trpělivost:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
16.9.14 14:00

@Lejaa
A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo :-D
Já bych taky přeskakovala klidně, ale nevím ty zlomový díly a nerada bych se o něco důležitého připravila:-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.9.14 14:02

Já to zbožnovala jako malá a mám to ráda i ted :)). Jako jasně, je to telenovela s tim klasickym příběhem o lásce, ale líbí se mi jak je to ozvláštnění ztřeštěností Milagros, nebo tim jak Ramon s Rockym vymejšlej ty blbosti :D. člověk se i zasm+je. ale je fakt, že mě štve jak protahujou ty věci a některý dialogy jsou taky šílen+ strojený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13719
16.9.14 14:33

Koukala jsem na to na jaře, vždycky večer na youtube, trvalo mi to asi měsíc :mrgreen: Ale taky je to moje nejoblíbenější telenovela, velká srdeční záležitost. Ale je to blbost, to jo. Zvlášť od toho 200. dílu (to jsem kdysi zřejmě vůbec neviděla) v tom novém domě, to už je natahování strašné.

Jinak první sex je ve 143/144. díle tuším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.14 14:44

@AnastazieB
ty jo, to si ani nepamatuju, že tam byl nějaký nový dům:) možná jsem to taky nikdy neviděla pořádně, ten prostředek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13719
16.9.14 14:48

@Lejaa to je právě až ten konec, od 200. dílu cca, Mili už tam je jako F. dcera. Najednou se zjistí, že už nemají žádný prachy, tak se musí přestěhovat do menšího domu, který je vedle (takže mají stejnou zahradu) - prostě tam byl nějakej problém s kulisama, tak museli udělat nový :mrgreen: No a ten dům je takovej hnusnější, působí tak vybydleně trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.14 18:01

@AnastazieB
Aha aha, to je zajímavý, tak to se na to už těším:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.9.14 10:29

Jinak taky je obsah všech dílů, pokud byste hledali nějaký konkrétní: http://www.nataliaoreiro.cz/…sahydilu.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.9.14 11:17

Juu, paráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie