Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holkyy, tak jsem se po X letech vrátila k seriálu, který jsem jako dítě totálně žrala:-D Jsem teď u 89 dílu a zjišťuji, že už nemám tolik trpělivosti, jako tenkrát:-D Nepamatujete si někdo, ve kterém díle vyjde najevo, že je Milágros Federykova dcera?
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo ![]()
@Lejaa z toho si nic nedelej, ja zase koukam na BH 90210
proste takova trapna oddechovka, nic na premysleni ![]()
S tim dilem bohuzel neporadim, uz si to nepamatuju.Ale ted jsem nedavno par dilu videla a uplne si rikam, jaka to je ptakovina a pritom jsem driv musela videt kazdy dil
a jeste jsem precetla knizku
To jsem taky sledovala
Mě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo… ![]()
@Lejaa píše:
Ahoj holkyy, tak jsem se po X letech vrátila k seriálu, který jsem jako dítě totálně žrala:-D Jsem teď u 89 dílu a zjišťuji, že už nemám tolik trpělivosti, jako tenkrát:-D Nepamatujete si někdo, ve kterém díle vyjde najevo, že je Milágros Federykova dcera?
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo
Dávají to na Relaxu a jsou na díle 270 a cca ve 200 se to profláklo… taky koukám ![]()
@Lejaa píše:
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo
Nevim v kterem to bylo dile, ale tak 160? ![]()
Vcera asi Mili skoncila na Relaxu. Cca 270 dilu.
Taky jsem to brala jako odlehcovak.
Jsem rada, ze se to stihlo do porodu. ![]()
Nekdy jsem se smala nad trapnymi scenami, hadkami, traparna, ale bavilo me to. ![]()
Tesila jsem se na konec. Jak seriál je rozvlekly, tak posledni dil mel rychly spad. ![]()
Děláte si srandu, až ve 200. díle?
Boha jeho! To nevydržím!!!
Sleduji to právě na youtube, tam je to nahrané z toho Relaxu.. Právě jak píšeš @Angua už asi 15 dílů se to ví, ale ne a ne tdotáhnout do konce!!! A vždycky to někdo vyslepičí a pak se to zase zakecá jako nějakej blábol, to je děs:-D
Jinak @Pajule22 ani nevím, že je i kniha..
Každopádně je fakt, že je to super oddech:) Nejdřív jsem to teda sledovala jen u žehlení, ale teď jsem tak závislá, že mi jede jeden díl za druhým u vaření, u žehlení, u jídla…
kdy jen to jde!
@Bobiše píše:
Nevim v kterem to bylo dile, ale tak 160?
Vcera asi Mili skoncila na Relaxu. Cca 270 dilu.Taky jsem to brala jako odlehcovak.
Jsem rada, ze se to stihlo do porodu.
Nekdy jsem se smala nad trapnymi scenami, hadkami, traparna, ale bavilo me to.
Tesila jsem se na konec. Jak seriál je rozvlekly, tak posledni dil mel rychly spad.
Právě! Baví mě, že je to místy fakt úsměvné, baví mě to ![]()
Ve 160? tak to se dá.. to snad přežiju, než se k tomu dohrabu:-D
@Pajule22 ježiš, kde?!
Zrovna nedávno se v jedné diskusi vzpomínalo a já bych se taky na pár prvních dílů mrkla…
![]()
Taky si to nepamatuju:-) ale jak teď občas zpětně kouknu, nechápu vůbec, jak se mi to mohlo líbit, to je tak strašně natočený a zdlouhavý, zlatá Ulice:-))
@Nik77 to stary BH jsem si stahovala na ulozto
a ted sleduju 90210 nova generace na cineme
jen skoda, ze uz jede 5.serie a bude to koncit
budu muset objevit neco noveho ![]()
@Lejaa jojo,tu jsem si jeste jako holka pujcovala v knihovne ![]()
Já taky tenkrát koukala s babičkou, vždy když jsem přišla ze školky
. Dnešní děti už čučí na úplně jiné seriály
, tohle je klasika, ještě teda Esmeralda. Tenkrát jsem učitelkám ve školce zpívala začáteční znělky
.
@Angua píše:
To jsem taky sledovalaMě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo…