Divoký anděl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8959
16.9.14 13:13

Divoký anděl

Ahoj holkyy, tak jsem se po X letech vrátila k seriálu, který jsem jako dítě totálně žrala:-D Jsem teď u 89 dílu a zjišťuji, že už nemám tolik trpělivosti, jako tenkrát:-D Nepamatujete si někdo, ve kterém díle vyjde najevo, že je Milágros Federykova dcera?
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
16.9.14 13:18

@Lejaa z toho si nic nedelej, ja zase koukam na BH 90210 :D proste takova trapna oddechovka, nic na premysleni :D
S tim dilem bohuzel neporadim, uz si to nepamatuju.Ale ted jsem nedavno par dilu videla a uplne si rikam, jaka to je ptakovina a pritom jsem driv musela videt kazdy dil :D a jeste jsem precetla knizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.9.14 13:20

To jsem taky sledovala :mrgreen: Mě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.9.14 13:21
@Lejaa píše:
Ahoj holkyy, tak jsem se po X letech vrátila k seriálu, který jsem jako dítě totálně žrala:-D Jsem teď u 89 dílu a zjišťuji, že už nemám tolik trpělivosti, jako tenkrát:-D Nepamatujete si někdo, ve kterém díle vyjde najevo, že je Milágros Federykova dcera?
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo :-D

Dávají to na Relaxu a jsou na díle 270 a cca ve 200 se to profláklo… taky koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.9.14 13:26
@Lejaa píše:
Dík. A prosím nesmějte se mi, že na to koukám, jsem na mateřské, noooo :-D

Nevim v kterem to bylo dile, ale tak 160? :-)
Vcera asi Mili skoncila na Relaxu. Cca 270 dilu. :-) Taky jsem to brala jako odlehcovak. :-) Jsem rada, ze se to stihlo do porodu. :-D
Nekdy jsem se smala nad trapnymi scenami, hadkami, traparna, ale bavilo me to. :-)
Tesila jsem se na konec. Jak seriál je rozvlekly, tak posledni dil mel rychly spad. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.14 13:26

Děláte si srandu, až ve 200. díle? :D Boha jeho! To nevydržím!!!
Sleduji to právě na youtube, tam je to nahrané z toho Relaxu.. Právě jak píšeš @Angua už asi 15 dílů se to ví, ale ne a ne tdotáhnout do konce!!! A vždycky to někdo vyslepičí a pak se to zase zakecá jako nějakej blábol, to je děs:-D
Jinak @Pajule22 ani nevím, že je i kniha.. :mrgreen: Každopádně je fakt, že je to super oddech:) Nejdřív jsem to teda sledovala jen u žehlení, ale teď jsem tak závislá, že mi jede jeden díl za druhým u vaření, u žehlení, u jídla… :-D kdy jen to jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.9.14 13:28
@Bobiše píše:
Nevim v kterem to bylo dile, ale tak 160? :-)
Vcera asi Mili skoncila na Relaxu. Cca 270 dilu. :-) Taky jsem to brala jako odlehcovak. :-) Jsem rada, ze se to stihlo do porodu. :-D
Nekdy jsem se smala nad trapnymi scenami, hadkami, traparna, ale bavilo me to. :-)
Tesila jsem se na konec. Jak seriál je rozvlekly, tak posledni dil mel rychly spad. :-)

Právě! Baví mě, že je to místy fakt úsměvné, baví mě to :))
Ve 160? tak to se dá.. to snad přežiju, než se k tomu dohrabu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
16.9.14 13:29

@Pajule22 ježiš, kde?! :) Zrovna nedávno se v jedné diskusi vzpomínalo a já bych se taky na pár prvních dílů mrkla… :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.9.14 13:30

Taky si to nepamatuju:-) ale jak teď občas zpětně kouknu, nechápu vůbec, jak se mi to mohlo líbit, to je tak strašně natočený a zdlouhavý, zlatá Ulice:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.9.14 13:32

@Nik77 to stary BH jsem si stahovala na ulozto :) a ted sleduju 90210 nova generace na cineme :D jen skoda, ze uz jede 5.serie a bude to koncit :( budu muset objevit neco noveho :D
@Lejaa jojo,tu jsem si jeste jako holka pujcovala v knihovne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.9.14 13:34

Nebo já taky koukám :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.9.14 13:35

Já taky tenkrát koukala s babičkou, vždy když jsem přišla ze školky :mrgreen:. Dnešní děti už čučí na úplně jiné seriály :roll:, tohle je klasika, ještě teda Esmeralda. Tenkrát jsem učitelkám ve školce zpívala začáteční znělky :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
16.9.14 13:36
@Angua píše:
To jsem taky sledovala :mrgreen: Mě to teda rozčilovalo ještě mnohem víc, když už se to vědělo, ale nikdo nechtěl nikomu nic říct, či jak to bylo… :lol:
:palec: a pak to sice řekli, ale ona zase byla za podvodnici atd atd atd…hrůza a děs!!!Nechápu, jak jsme to mohli v dětství vydržet se na to koukat?
Já taky ted nedávno sledovala na nějaké té nové televizi co už ani nevím, jestli extistuje nebo, jak se jmenuje…Relax nebo tak něco…
A fakt jsem u toho kvetla, jak je to natahovaný a pořád se to dokola zamotává :cert: Na netu jsem si pak přeskočila na první sex, další sex, dovolená, svatba :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836

@Pajule22 ajo, díky, mrknu tam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

@Terdul nj, bohuzel :(