DKNY parfémy, i jiné-TIPY?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
12.10.10 13:58
hanucha píše:
Od DKNY mam cerveny Red Delicious a zelene jablko, ale jeste vic se pripojuju k Tamince - od CK mam jak Euphoria tak ale moje nej nej nej je Euphoria Blossom. Bohuzel se da sehnat jen v Duty Free shopech, u nas jsem ho nikde nevidela (teda posledni dobou jsem nepatrala). Ale na netu urcite bude.
Mrkni taky na arome.cz tam ti urcite poradi ;-)

ja ho dneska videla v Sephore na chodove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.10.10 15:17

White Linen-Estée Lauder, DaG-Sicily, Chanel-Cristalle, No.5 (má favoritka), Chloe-CHloe 2008, Trussardi Bianco, Lancome- O oui, DKNY Woman. Ale jsou spíš do tepla. Teď na zimu už šahám po těžších kalibrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.10.10 15:20
Bianca123 píše:
White Linen-Estée Lauder, DaG-Sicily, Chanel-Cristalle, No.5 (má favoritka), Chloe-CHloe 2008, Trussardi Bianco, Lancome- O oui, DKNY Woman. Ale jsou spíš do tepla. Teď na zimu už šahám po těžších kalibrech.

Bianco, a těžší kalibry na zimu jsou… :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.10.10 19:48

Já do chladnějšího počasí ráda trochu vanilky, kadidla, cedru, ambry, pačuli, nějaké to dřevíčko, jasmín, třeba i nějaká mňamka aby tam byla jako mandle, rum, káva - třeba Dior Hypnotic Poison, Addict, Guerlain Shalimar, Caron Parfum Sacre, T. Mugler Alien ve všech verzích, N. Rodriquez, Kenzo Jungle, Gucci by Gucci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
12.10.10 19:51

Tak mě velmi voní parfém od značky YSL Cinema - neznáte nějákou podobnou vůni,ať nevoním pořád stejně? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.10 19:53

HERMES
Un Jardin Apres La Mousson
HERMES
Eau D´orange Verte EDC
tot jsou moje dva tipy -hezké a nemá je každá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.10 19:54
kometa32 píše:
Tak mě velmi voní parfém od značky YSL Cinema - neznáte nějákou podobnou vůni,ať nevoním pořád stejně? Děkuji.

jé to máme podobný vkus -co tak chanel -chance,nebo jadore od diora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
12.10.10 19:56

Chanel - chance je jedinečná, ale taky finančně jedinečná :mrgreen: :mrgreen: Tu si přeji na vánoce…ale ještě teď do vánoc bych nějákou ráda vyzkoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
12.10.10 19:56

Ahoj, tak zelene jablicko mam taky moc rada, nebo zkus toto:http://www.parfums.cz/…movana-voda/
tu mam moc rada, lehka svezi a pritom neodolatelna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.10 19:59
kometa32 píše:
Chanel - chance je jedinečná, ale taky finančně jedinečná :mrgreen: :mrgreen: Tu si přeji na vánoce…ale ještě teď do vánoc bych nějákou ráda vyzkoušela :lol:

jo ty ceny jsou hrozný zrovna šetřím na svoji zimní hitovku .Jestli chceš něco příznivějšího zkus tu první na stránce je superhttp://www.yves-rocher.cz/parfemy/parfemove_vody/page/2
a vydrží dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
12.10.10 20:12
kometa32 píše:

Podobně hodně vanilková vůně třeba L Lolita Lempicka, Kenzo Amour, ViktoraRolf Flowerbomb, Balenciaga Cristobal, Boucheron Trouble, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
12.10.10 20:25

holky, chance je super, ale chance zelena (nevim jak se ted jmenuje) je lepsi nez ta klasika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.10.10 20:27

no vidíš a mě zrovna moc nejede ,přijde mi moc slabá :) jsem "smradoch " ted si brousím zuby na La praire zlatou -až našetřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
12.10.10 20:37

jinak toto je taky nadherna svezi vune:
http://www.parfums.cz/…aletni-voda/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.10.10 20:37
Founik píše:
Já mám od DKNY ráda tuhle http://www.parfemy.cz/…sovacem.html. Je hrozně příjemná, svěží. Žádnej těžkej zabiják :lol:

souhlasím od DKNY jedině tohle :palec: neomrzí

jinak moje tipy, nějak mě přešly svěží vůně.. :think:
Nejvíc miluju Chanel - Mademoiselle, Burberry - London..

ale potřebuju nějakejou novou inspiraci, tohle už je u mě moc ohraný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová