Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
brouzdám po netu, a protože u nás není poblíž parfumerie, abych mohla vyzkoušet vůně, zkusím štěstí tady. Používám od DKNY Red Delicious /červený/ a DKNY Be Delicious Fresh Blossom /sv.růžový/, měla jsem i zelené jablko, teď se chystám rozšířit řadu, protože jsem s těmito parfémy spokojená, dlouho vydrží a nejsou tuctové. Dlouho jsem také používala Bvlgari - green Jade, Crystalline a Omnia, ale nevydrží tak dlouho, hned vyprchají
Také mě zklamala vůně Lancome D´azur, moc mě nenadchla.
Můžete poradit, která vůně z řady DKNY je ještě SUPER ![]()
Nic těžkého,
Mám radši „čistší“ vůně. Případně klidně doporučte i jinou značku.
Katka
Ahoj, s těmito vůněmi nemám žádné zkušenosti. Já mám ráda citrusové vůně, nic těžkého. Takže jsem si oblíbila Dolce Gabbana -Light blue. Voní lehce citrusově + po santalovém dřevě, ale je dost profláklá.
Ahoj od DKNY mám vyzkoušeno to co ty takže máme asi úplně stejný vkus.Ale poslední půlrok si kupuju jenom Hugo Boss Women-na to jak je to starý parfém tak si docela udržuje cenu(cca 800-900 za edp),takže si myslím ,že je dost žádaný.Kupuju parfém,ne toaletku a vydrží a vůně je úplně nádherná-svěží ale sexy ![]()
Hugo Boss je super pánský i dámský. A jak voní na manželovi. ![]()
Já mám od DKNY ráda tuhle http://www.parfemy.cz/…sovacem.html. Je hrozně příjemná, svěží. Žádnej těžkej zabiják ![]()
A co DKNY Pure? Znáš? Ta je taky dobrá. Nebo Calvin Klein, třeba Truth nebo Eternity?
Tak DKNY mam vyzkouseno co ty,ale me treba uzasne voni CK Euphoria.
Founik píše:
Já mám od DKNY ráda tuhle http://www.parfemy.cz/…sovacem.html. Je hrozně příjemná, svěží. Žádnej těžkej zabiják
Na tuto vůni si právě dělám zálusk
a taky na tuto: DKNY Red Delicious Charmingly
Zeleny jablko byla jednu dobu moje vune cislo jedna,pak se mi nejak zprotivila,furt ji mam a ne a ne ji vypotrebovat.
Uz nekolik let,mi doma nemuze chybet Gucci,Eau de Parfum II,perfektni vune,co me nikdy neomrzi ![]()
Katrinka píše:
Na tuto vůni si právě dělám záluska taky na tuto: DKNY Red Delicious Charmingly
Teda ale u tý bych čekala asi že bude trochu sladší .. nebo ne? Zkoušelas ji někde?
z jemnych do citrusu doporucuju Guess woman , snad nej vune, co jsem kdy citila
a taky paradne voni Versace Versence
dneska jsem si očuchala novinku GIORGIO ARMANI Aqua di Gio pro ženy a mooooc voní… není sladká, je taková čistá…trošku mi připomíná pánskou…
jinak jsem měla taky jablíčko zelené už 2× a super, jen ho používám v létě,to mi voní víc, na zimu volím spíš jiné
Od DKNY mam cerveny Red Delicious a zelene jablko, ale jeste vic se pripojuju k Tamince - od CK mam jak Euphoria tak ale moje nej nej nej je Euphoria Blossom. Bohuzel se da sehnat jen v Duty Free shopech, u nas jsem ho nikde nevidela (teda posledni dobou jsem nepatrala). Ale na netu urcite bude.
Mrkni taky na arome.cz tam ti urcite poradi ![]()