Dlouhé uspávání ročního a noční buzení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.20 22:25

@Joyeee Nezkoušela jsi už prostě ten spánek ve dne vysadit? V noci pak bude určitě líp spát… Možná bude zezacatku ve dne unavené ale zkusila bych ho nedat spát… Co se týká mléka v noci… Asi bude hlavně záležet na tom kolik váží a měří, ale mliko už mít v noci nemusí. A v podstatě ani ve dne, když ji teda jogurty… Nedávno mi doktor říkal že děti kolem roku už mliko nemusí mít vůbec… Ale jestli ho chce, tak bych mu ho dala…

• Citovat
  • Upravit
650
16.1.20 22:26

@Medičkaa já už právě taky nervy moc nemám no. Procházky střídáme někdy dopoledne, někdy odpoledne. Ještě nechodí, takže venku jen v kočárku. Když jsme doma, tak pořád lítá, chvilku neni v klidu, tak si myslím, že utahaný je dost :think:
@Aduš8 v kočárku usne bez problémů no, ale já si chci dát občas šlofíka s nim nebo doma něco udělat, tak proto se ho snažím naučit spát doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.1.20 22:29

@Zoe1 když chci, aby spal odpoledne doma, tak jdeme dopoledne ven. Venku jsme každý den, jen střídáme dopoledne a odpoledne podle toho, co ten den musim udělat atd. Do pyžama převlíkam taky, aby prostě věděl, že má pyžamko a jde se spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
16.1.20 22:34

@Joyeee Ve dne prevlikas do pyžama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.1.20 22:34
@Anonymní píše:
@Joyeee Nezkoušela jsi už prostě ten spánek ve dne vysadit? V noci pak bude určitě líp spát… Možná bude zezacatku ve dne unavené ale zkusila bych ho nedat spát… Co se týká mléka v noci… Asi bude hlavně záležet na tom kolik váží a měří, ale mliko už mít v noci nemusí. A v podstatě ani ve dne, když ji teda jogurty… Nedávno mi doktor říkal že děti kolem roku už mliko nemusí mít vůbec… Ale jestli ho chce, tak bych mu ho dala…

Ještě nedávno měl dva spánky přes den, teď nedávno přešel jen na jeden, tak mu nechci nějak násilím brát i ten. Měří myslím 79cm a váží asi 10,5kg. Doktorka je s mírami spokojená. Jogurt má téměř každý den a někdy má UM i před tím odpoledním spánkem. Zkoušela jsem mu ho v noci párkrát nedat, ale budil se každých 5 minut znova, takže jednodušší bylo dát UM a spal dalších x hodin zase v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.1.20 22:35

@VVVZ ano,převlíkam do pyžama. Zkoušela jsem párkrát dát i UM, jako je to večer, aby pochopil, že se jde spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.20 22:37

@Joyeee Tak to mu ho klidně dávej pořád. Je akorat :)

• Citovat
  • Upravit
650
16.1.20 22:39
@Anonymní píše:
@Joyeee Tak to mu ho klidně dávej pořád. Je akorat :)

Já chci v noci spááááát :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
16.1.20 22:44
@Joyeee píše:
@Medičkaa já už právě taky nervy moc nemám no. Procházky střídáme někdy dopoledne, někdy odpoledne. Ještě nechodí, takže venku jen v kočárku. Když jsme doma, tak pořád lítá, chvilku neni v klidu, tak si myslím, že utahaný je dost

No my třeba chodíme ven dopoledne (i když dokud nechodil sám tak jsem to teda dost flákala) a po obědě ho fakt jen chvilinku povozim než usne, zaparkuju ho do předsíně a jdu si dělat svoje nebo klidně spát. Musí teda bejt přikurtovanej aby nevyskočil když se vzbudí ale vydrží tak chrnět kolikrát i hodinu a půl. I když to teda nedělám denně, je to jen jako záchrana co funguje vždycky když právě neni z dopoledne dost unavenej na to aby usnul bez blbnutí v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36210
16.1.20 23:09
@Joyeee píše:
Já chci v noci spááááát :lol: :mrgreen:

Neboj to si zvyknes, já teď čekám druhý za 4 tydny a tak od 7 měsíce jsem se kvůli brichu už pořádně nevyspala, malá se v noci taky občas vzbudí a vleze k nám do postele a roztahuje se tam a vrchol všeho, ze manžel začal chrápat. Driv sem spavala klidně do oběda když sem mohla a teď nechápu jak funfuju. Ženská to holt vydrží. Jestli máš možnost dej aspoň o víkendu dítě babickam, tatínkovi a dospi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
16.1.20 23:12

U nas to kolem toho jednoho roku taky nejak neslo, to bylo takove revolucni obdobi. Tehdy usnul jen drndanim v kocarku, nastesti ale bylo leto a po prichodu dom jen sup prendat do postylky, zadne svlekani, pohoda. Ted nevim jak bych to delala. Ale zkuste nejak chystat k polednimu spanku o neco drive. On je mozna i pretazeny. Ja asi moc neporadim, mohu asi jen soucitit, protoze to obdobi kolem roku a reseni spanku a uspavani me vazne deptalo, to byl horor. Pak se to zlomilo ze dne na den tak ve 14m, usina doted po mliku a jen dam do postylky a papa. Ale usina vecer az 21.30, drive nema ani smysl se snazit, a v noci se i ve 20m vzbudi vetsinou minimalne 1× na mliko. Jsou noci kdy je vzhuru treba i 4×, vyjimecne jsou noci klidne. Ale ja jsem stejne porad jak na trni. Mozna zkuste proste delat veci jinak a zkuste jine vzorce, nez ty dosavadni. Treba se neco osvedci lepe. Hodne sil, mamo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.1.20 07:22

Hele, ono je to těžký, ale násilím, protože ty chceš spát s ním a v noci nestávat, fakt nic nevyřešíš. Mně malý přes den nespí, vstává mezi 5.a 6. a v noci k němu taky jednou musím. Jsou mu dva. Mám k tomu půlroční dceru, která od narození spí celou noc :nevim: Musela jsem se naučit chodit spát brzy, bylinjsme s manželem zvyklí po jedenácté, teď už kolikrát v půl desáté spím. Za tu dobu jsem pochopila jedno. Když se přizpůsobím dětem, je to pro nás všechny daleko jednodušší. Bohužel, v prvních letech jejich života jsou naše potřeby odsunuty na druhou kolej. Jen tak mimochodem, nezmiňuješ se o tatínkovi. To si ho nemůže o víkendu po obědě vzít ven on, aby ty ses mohla vyspat? Nebo ho vzít ven jen tak po práci, abys měla čas pro sebe. To dělá můj muž a musím říct, že je úleva, nebýt pořád ve střehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.1.20 09:03

@Joyeee tak ho dejte spat v kocarku doma, neoblikat a uhustat a jit spat taky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
19.1.20 12:54

Všem díky za rady, asi byl opravdu kolem té 13.00 už přetažený, protože včera usnul v 11.30 v kočárku, spal hodinu a večer pak krásně usnul už po 19.hodině. Dnes usnul ve 12.30 doma, ale bez velkého bojr jako jindy, usnul asi během 15 minut, tak večer snad taky díky tomu usne zase dřív. Bála jsem se, že mi dřív prostě neusne a uspávání se tim jen víc prodlouží do obvyklé hodiny, ale usnul rekordně rychle, takže byl fakt jindy asi přetažený. Všem děkuju, snad jsem to teď nezakřikla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.2.20 13:01

Mám 13m kluka, dopoledne musíme jít vždy do kočárku. Vstáváme cca mezi 7:00-8:30.Cca v 10:00 vyrážíme do kočárku kde po chvíli usne jako špalek pak když už spí vycvaknu korbu a dám ho spát do ložnice na zem k balkónu kde mi dal vklidu pokračuje ve spánku. Horší to je večer, ještě je kojený, rostou mu zuby 4najednou ale nedává to znát, ale večer chce spát a nejde mu prostě usnout leze mi po 4řech po postýlce zalehne do nějaké polohy za minutu zase do další a tak to pokračuje několik minut než odpadne úplně je schopný takhle objet všechny světové strany v postýlce :lol:. Nějak usne a za hodinu zase spí úplně obráceně. Uspáváni je jak kdy někdy rychle někdy dýl ale pravidelně k němu vstávám 6-8za noc :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí