dlouhodobé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1642
30.6.07 09:45

Ahoj holky,

přeju všem krásnou pohodvou sobotu.

Blani my byli na Djerbě v nějaký zóně Aghir ale bylo to kousek od města Midoun, bylo to fajn, ale moře mi přišlo špinavý, furt tam plavali ty chaluhy a hotel.služby to ani nestačila odklízet,takže přes den to trošku zapáchalo,jak na to svítilo sluníčko.
JJ grilováníčko a posezeníčko venku, to je naše, my jsme teda milovníci vína,takže u nás nechybí na stolečku krom papání taky vínečko.

Delfínku, to se ti nedivim,že tě to přestalo bavit omývat,já bych se na to vyprdla asi hned,ale je to velká škoda,když máte takovou velkou terasu,tak to zkuste nějak zastřešit…

Taky doufám,že se nám všem brzy zadaří a budeme brzy těhu, třeba léto udělá divy :D

U nás je dneska zataženo,tak snad se vyjasní a začala mi ta dovča dobře. Včera v práci jsme si myslela,že to tam snad ani všechno nedodělám a ještě navíc jsme měla řešit nějaký problémy se šéfem,takže jsem čekala obrřev a on byl naprosto v pohodě,pak se v něm vyznejte..

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.7.07 12:43

ahojte holky,
hlasim sa po navrate zo slnecneho grecka :wink: bolo uuuuuuuuuplne super, neskutocne sme si tam tie dva tyzdne aj s malym uzili, vobec sa nam nechcelo vratit.. verim, ze sa mate fajn a snad su tu uz aj nejake tehulky, musim si vsetko docitat, ale najskor vybalovat, prat, zehlit :roll:
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.7.07 13:35

Angeli, těhulky zatím nejsou, čekáme všichni ne tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.7.07 18:02

monika, ahoj! ako si dopadla na laparke?? myslela som na teba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.7.07 21:03

Angeli, díky moc. No, já moc nevím. Myslelo se, že mám polycystické vaječníky, tak by mi tam do nich udělali dírky a začala bych ovulovat. Ale prý je mám zcela v pořádku. Tak mi zprůchodnili jeden vejcovod a odstranili cystu. Teď čekám na MS a pak bude inseminace. Asi sem pak začnu chodit méně, abych byla psychicky vyrovnaná a naladěná na jinou vlnu. A doufám, že brzy napíšu, že se to povedlol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.7.07 08:32

ahoj monika,
si statocna, ze si to zvladla! ja, ked som mala tu cystu, tak som okolo laparky robila riadny cirkus, to som cela ja, ale mala som po nej fakt silne bolesti. verim, ze ty sa uz citis dobre a drzim palce, aby si bola coskoro double-mamina!!
ja nou asi tak skoro nebudem :? nejake velke nadeje som do toho sice nevkladala, ale tak podvedome som asi dufala, ze to na tej dovolenke vyjde. ale uz citim, ze to dostanem..nechapem, ze prvy syn bol na prvy sup a toto druhe si dava takto nacas. no nic, hlavne, ze sme si oddychli, uzili si maleho. snazim sa teraz sustredit na bezne veci, aby som na to nemyslela, zacala som soferovat, caka ma dizertacna skuska, tak pisem pracu a pomaly sa zacnem ucit, po nej planujem zmenit robotu, tak budem pozerat nejake volne miesta a tak. no ale aj tak by som mala najradsej druhe mimi, co uz.
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.7.07 13:31

Angeli, čím jsi a na jaké téma teď píšel dizertační práci? A co že ti to vlastně je? nebo má manža špatný spg?
No, to mi povídej, Tomáška jsme také měli hned (dva měsíce po vysazení hormonální antikoncepce) a teď? V srpnu 2005jsme se rozhodli pro druhé dítko, v červnu, červenci a srpnu 2006 jsem brala opět HAK, protože už doktorka nevěděla, co má se mnou dělat a já jsem v září otěhotněla a v listopadu potratila, takže zase 3 měsíce hormonálka … a teď už se léčím v CAR, protože tentokrát jsem po HAK neotěhotněla. Acho jo, ale my se určitě dočkáme.
Jinak, jeslti jde na tebe mrcha..... ach jo, já ji také čekám, ale pravda, že se docela těším, protože pak jdu na stimulace a na IUI. Takže ať mi přijde co nejdříve, ať mám další šanci, protože nevím, jestli bych otěhotněla jen tak… Třeba jo, ale nesleduji ovulaci, takže i kdybych ji zase po roce měla, tak to určitě propásneme. Takže až si budu píchat injekce na IUI, budu chodit i na UZ, abychom věděli, jak folikuly rostou a kdy bude ovu.
No a jestli to nepomůže (doufám, že jo), tak budu asi až do jara chodit do práce a zkoušet vždy brát chvíli antikoncepci a pak vy:,–(it a zkoušet mimi. To bych vydržela tak do jara, pak už bych asi šla na IVF. Ale to také není všespásné, ale když člověk počítá s více pokusy, tak si snad nakonec to miminko přinese. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.7.07 13:09

ahoj monika,
prezila si si toho fakt dost!! uprimne obdivujem tvoje odhodlanie a optimizmus a silno drzim palceky, aby to vyslo co najskor. a takisto aj nam ostatnym..
ja neviem, co nam je. dr. tvrdi, ze som ok, tak pockam este do oktobra, nech mam po tej skuske a potom ho pojdem otravovat znova. no, uvidime. chcela som rozdiel medzi detmi tak do dvoch rokov, ale ako sa hovori, clovek mieni…
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.7.07 08:35

babulky, on to asi predsa len vyslo :lol: uz tyzden mam pocit, ze to kazdu chvilu dostanem a stale nic, tak som dnes rano testla a su taaaaaaaaaaaam // :lol: angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
17.7.07 12:39

Angeli, tak co, už je srdíčko????? Honem, holka, piš. Jsem napnutá jako kšandy a třeba to tady rozprskneš a budeme těhulky všichni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
17.7.07 12:40

Angeli, tak co, už tluče srdíčko. Na ten okamžik se tak těším, od té doby budu počítat těhu… Honem, piš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.7.07 21:49

moniko ahoj, baby uz mame oficialne potvrdene :D srdiecko si pojdeme pozriet 2.8., ak bude vsetko ok, tak vraj dostanem uz aj preukazku :wink: zatial mi len brali krv, Dr. mi ukazal dutinku na UTZ a predpisal Duphaston, tak snad bude vsetko OK.
a ako sa mas ty?? co nove??? myslim na teba a silno drzim palceky!
a ostatne babulky, ako sa mate? posielam veeeeeeeeeeeelky tehu prskanec, aby sme tu boli co nevidiet tehulky a hlavne maminky vsetky!!!!
drzte sa kocky! angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
25.7.07 19:31

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, byli jsme na tý dovče v chorvatsku-nádhera a ted nějak pracovně nestíhám. Navíc jsem začala cvičit Mojžíšovou,tak doufám, že to k něčemu bude a ty vejcovody se zprůchodněji,abych nemusela na tu laparku.

Angelino, moc moc gratuluju k miminku. Tak kdo bude další????

Co jinak jak se máte všichni nějak to tu vázne?

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.7.07 13:05

Ahoj holky,
všechny vás moc zdravím. Já běhám do nemocnice kvůli té plánované inseminaci. Tak za 10 dnů ji už budu mít hotovou (kéž by úspěšnou). Píchám fostimon na stimulaci a zítra jdu na kontrolu, jestli mi nějaký folík narostl, když ne, přidají mi léky. Snad budu zase po roce ovulovat.
Snažím se na to moc nemyslet, proto sem chodím teď podstatně méně, ale určitě vám dám všem zase vědět. Myslím, že ta psychika u mě hraje dost důležitou roli, protože mám všechny vyšetření ok jen neovuluji. Ach jo.
Všem moc držím palce, ať už se konečně všichi dočkáme a sejdeme se na tématech miminka narozená - květěn, červen 2008. To by bylo super, co?Nejraději bych hned po akci IUI odjela na dovču. Snad se mi podaří manžu ukecat aspoň pod stan. (no, my máme fakt malinký, pro 2až3 a spíme tam i s Tomáškem) Po IUI se ještě po 2 dny doporučuje tulení, tak by to bylo zase trochu něco jiného než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.7.07 11:50

Blani co všechno ti tedy dělali. Na laparce se obvykle dělá víc věcí než se jen předpokládá.
No, já už jsem psala holkám na PCO, že to mám nějaké složité. Folíky nerostou jak by měly, tak se uvídí, co se mnou budou dělat dál. Ach jo, pak se ozvu, jak to probíhá. Fostimon jedna ampúle mi asi nestačí, nebo jsem prostě divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí