Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
skoro do 3 let.Jednoho rána se probudil a řekl že to je fuj ![]()
První do roku, druhé do 10,5 měsíců - sama se odstavila s výrazem : No to snad nemyslíš vážně - fuj prso..
![]()
Já jsem se tedy rozhodla,že doberu Cerazette-mám ještě 2,5 plata,a ukončím to
to jedno kojení už mám stejně jen proto,aby malej ráno vydržel v posteli co nejdýl.Slyšela jsem takovej názor,že dítě,který je dlouho kojený má pak kazivý zuby.Myslíte že je to pravda?Já tomu moc nevěřím…
já kojila pouze do 4m, a ke konci už jen 2× denně, prostě mlíko najednou nabylo, jinak v plánu jsem to měla do roka…
malá má 15 měsíců a stále kojíme,ale snažím se už postupně odstavovat. Do roka a půl bych chtěla přestat uplně.. a Zuby..máme jich 16..i krev tekla,ale i přes to jsem stále kojila..
Ahoj holky!
prvního syna jsem kojila 11.měsíců.
druhého stále kojím (14.měsíců)
ad.zuby - mateřské mléko neobsahuje jako jediné cukry po kterých by se kazily!!! nevěřte tomu že noční kojení způsobuje kažení zůbů.
pvího 1,5 roku
druhého zatim stále a doufám taky tak 1,5 roku
momi33 píše: .Slyšela jsem takovej názor,že dítě,který je dlouho kojený má pak kazivý zuby.Myslíte že je to pravda?Já tomu moc nevěřím…
to bude nějaká hloupost, já byla kojená max 6m a zuby se mi kazí ostošest, myslím že toto je spíš dědičná záležitost, mám nekvalitní zuby po mém otci…
Syn do 16ti měsíců. Ke konci už odmítal kojení přes den a když se přestal budit v noci, tak konec kojení - odstavil se sám. V té době jsem byla 2 měsíce těhotná, tak možná už nechutnalo. Teď ještě kojím - dcera 3 měsíce.
Dceru rok a půl. Kojila bych ještě dýl, ale zjistila jsem, že jsem už 4 měsíce opět těhotná. Kvůli problémům se zády jsem musela malou odstavit. Chlapečka se chystám kojit taky co nejdýl, ale uvidíme. Nejmíň do roka (nebo ještě líp do roka a půl) bych ale chtěla ![]()
Lukáše do 13měsíců,Radima zatím kojím.