Do kdy musí PRE vrátit přeplatek?

Anonymní
24.7.23 12:37

Do kdy musi PRE vratit preplatek?

Ahoj, mam preplatek na PRE 9500 kc. Minuly tyden me na moji zadost rekli, ze to vyplati. Druhy den prisel email, ze to poslou na ucet, ze vse v poradku. Do kdy to musi poslat ci jak dlouho to v realu trva? Samozrejme jsem jim psala email s dotazem, na chatu ale bez odpovedi a dovolat se tam neda.

Stejne tak me dluzi pronajimatel 4500 kc za preplatek za vodu a do ted neposlal a tvrdi, ze jim to napred musi vratit druzstvo.

Opustil me a malou pritel, takze tedka ty penize bych potrebovala. A zadluzovat se nechci. Kdybych aspon vedela do kdy musi prijit. Na PRE pry maji obsazenou linku a na baraku taky nekoho zastihnout je nerealne…

Anonym - penize

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56089
24.7.23 12:46

Všude je lhůta do kdy. Na vyúčtování má majitel bytu napsáno, kdy se peníze vrací. Stejně vyúčtování PRE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.7.23 14:12

Tak nam PRE nikdy nevratil penize na ucet. Castku, co meli vracet vzdycky rozpustili do zaloh na dalsi rok. Takze jsme treba tri mesice nic neplatili - bylo zaplaceno z preplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
24.7.23 15:06
@Euforia píše:
Tak nam PRE nikdy nevratil penize na ucet. Castku, co meli vracet vzdycky rozpustili do zaloh na dalsi rok. Takze jsme treba tri mesice nic neplatili - bylo zaplaceno z preplatku

záleží na tmo, jak to máš nastavené. ČEZ taky rozpouští, ale vyloženě jsem si zadala, že chci celou částku vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
24.7.23 16:11
@vokishka píše:
záleží na tmo, jak to máš nastavené. ČEZ taky rozpouští, ale vyloženě jsem si zadala, že chci celou částku vrátit.

Jojo, me taky ČEZ vracel, splatnost meli myslim 30 dnu od vyúčtování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
24.7.23 17:15
@Euforia píše:

Jojo taky to tak mam, dalsi platbu hradim az v dubnu 24:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová