Do kdy psali Vaše děti Ježíškovi?

Anonymní
31.10.20 21:17

Do kdy psali Vaše děti Ježíškovi?

Ahoj, jen téma na odlehčení. Zajímalo by mě jestli jsem divná já nebo senátor prudí, protože je v pubertě. Chtěla jsem po něm, aby napsal dopis Ježíškovi, stačil by mi seznam, aby jsme s mužem věděli, co si přeje, protože jeho odpovědi jsou nevím, když už řekne přání, tak je to nový mobil. Ale ten odmítáme kupovat, protože má nový od května z narozenin, nebyl nejlevnější. Přijde nám zbytečný co půl roku měnit mobil, který má stejné funkce, jen se mu už líbí jiný typ. To prostě ne, nic jiného nechce. Ale to není hro diskuze, jde mi o to do kolika let psaly Vaše děti dopis, seznam. Jeho reakce, že není malý dítě mě překvapila. Loni to bylo ještě v pohodě a letos ho pobuřuje jen představa. To jsem fakt tak mimo? Jak je to jinde? Omlouvám se za anonym, ale minule jsem zde dostala kartáč, tak už se mi nechce nic rozebírat jinak, než anonymně. Proto prosím anonym ponechat nebo smazat. Děkuji předem ;).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
590
31.10.20 21:32

Úplně jednoduše bych to vyřešila.
Mobil má nový, tak bych mu řekla, že ten rozhodně ne a jestli chce něco od „Ježíška“ ať vám to napíše s nebo řekne.
Kdyby mi dopis nepředal a tvářil se kysele, tak by dostal ponožky a trencle.
Příští rok by si to rozmyslel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 21:34

Já to také v určitém věku odmítla dělat. Párkrát jsem dostala, co jsem si nepřála a teď v 36 zase klidně píšu ;-)

• Citovat
  • Upravit
9880
31.10.20 21:40

Na psaní co by si kdo přál, nevidím nic divného, ale spíš možná se už cítil trapně, že má psát jakoy Ježíškovi… :mrgreen: puberta..
U nás ted kluk na Vánoce bude mit 12 a ještě si napíše, ale když jsem mu řekla, dopis Ježíškovi, tak se taky zatvářil- jako mami, trapas, ale on je takový dětský ještě, tak to pojmem že si prostě napíše co si přeje, žádné okolo toho nebudem dělat. Mladší si chce dát za okno, ted má ted 7 let, a pokud ze srandy bude chtít i on tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.10.20 21:46

Tohle věkem omezené nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.10.20 21:53

Já píšu taky :lol: na čelních místech je červené Ferrari a briliantové šperky plus cesta kolem světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
31.10.20 22:02
@divine woman píše:
Já píšu taky :lol: na čelních místech je červené Ferrari a briliantové šperky plus cesta kolem světa :mrgreen:

to jsem dostal loni. Asi jsi napsala nečitelnou adresu, a Ježíšek to popletl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
31.10.20 22:02

A co nepsat jeziskovi, ale udelat nejaky wishlist? To ostatne muzete udelat vsichni clenove domacnosti, psat to průběžně behem roku, co dostanete nebo zmenite nazor vyskrtnete a zbytkem se muzou ostatni inspirovat celorocne nejen k vanocum, ale treba i na narozky, vyroci atd… :think: ja to planuju zavest, ale az se deti nauci cist a psat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
31.10.20 22:14

Píšeme celá rodina, vč. mě (44) a dopisy dáváme za okno. Proč ne? Děti jsou v pubertě, ale tohle je hrozně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
31.10.20 22:16

Co já bych za to dala, kdyby mi naši tenkrát dali pod stromek něco z mých přání…mohla jsem psát do aleluja a stejně jsem dostala hygienu :lol:
Dnes si děcka ničeho neváží a rodiče aby to z nich ještě tahaly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.20 22:18

Nejstarsi ma 12r., pravdu vi druhy rok, nijak to nekomentovala, kdyz zjistila pravdu. Pise dopis stale a mladsim sourozencum nic nerekla.
I nam pomaha, aby vse probihalo, jak to mame kazdy rok. Je rozumna, tak chapu, ze se nechce pripravit sebe o tu atmosferu nebo mladsi sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
31.10.20 22:20

My máme termín do konce října dopis, pak je Ježíšek sbírá a co není v dopise, to nebude. Syn je ještě malej, kvůli dopisu otevírá okno, proto ten říjen. Hodlám to zachovat, až bude v pubertě, jestli dopis nebude psát, dostane měkkouše a pak něco dle našeho výběru a nazdar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
31.10.20 22:33

Jééé, tak to já bych při takové reakci byla asi tvrdší - prostě by nedostal nic a jen tam tupě seděl a koukal. No, možná bych to nevydržela a zabalila mu tam jedny fusakle… věřím, že by si ten vzdor na příště rozmyslel. A nebo taky ne - puberta je nevyzpytatelná. Óooo jak já se toho bojím… Zatím jsme v prvním období vzdoru - je to chuťovečka už teď, takže budu muset na ten druhý vzdor něčím posílit nervy a trpělivost :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
31.10.20 22:42

My si v ramci rodiny piseme seznamy prani dodnes, lepsi nez naslepo. V jeho veku jsem dostavala vetsinou od rodiny poukaz do ocecka, predplatne, drobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.10.20 22:50

Tak nejmladší (10) vloni psal starší (13 a 14) vloni poslali e-mail i s odkazy na eshop. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí