Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skorotehotna píše:
Tak já revize 11.9., proběhlo vše v pohodě, ani jsem nekrvacela. první MS jako hodinky po 28 dnech na den přesně. Druhá menstruace meska už 7 den. Těhotná nejsem a začínám z toho byt zoufalá:(
Dojdi si na gyndu na injekci, můžou zlobit hormony, stres…
@skorotehotna Buď úplně v klidu. Prý po revizi bývá ms hodně zpožděná, takže nepočítej s tím, že by ti dorazila na čas. Prý je normální do 6-8 týdnů, že přijde.
@skorotehotna ono to chvíli trvá než se ty hormony srovnají ať už je to první ms nebo druhá.
Díkx všem za uklidnění, doktor říkal ať ještě počkám, takže čekám.....
@Janita3 Ahoj, tak jak jsem slíbila, podávám info z kontroly. Vše je v pořádku, srdíčko tluče
a jsme o dva dny starší ,takže dnes 7+5tt. Doufám, že bude i nadále vše v pořádku ![]()
@Bodlinka 24 píše:
@Janita3 Ahoj, tak jak jsem slíbila, podávám info z kontroly. Vše je v pořádku, srdíčko tlučea jsme o dva dny starší ,takže dnes 7+5tt. Doufám, že bude i nadále vše v pořádku
Gratuluji ???? ![]()
@Bodlinka 24 Tak to je báječná zpráva, moc držím palc, ať se mimísku jen a jen daří a vše je bez komplikací
Nám se první snažení nevydařilo, ale nsmutním, tento týden vyhlížím ovulaci, tak snad nám // donese předčasně Ježíšek ![]()
@Janita3 mě přišla druhá menstruace ( s týdenním zpožděním) takže teď už mužem, tak uvidíme další měsíc
určitě sem napisu potom. Po ocku to tady sleduju ![]()
@Janita3 děkuju moc ![]()
Určitě se vám to taky brzy podaří, budu držet pěstičky ✊✊
![]()
@skorotehotna Tak to je báječná zpráva, hlavně že dorazila. To vypadá, že máme dost podobný cyklus
Já čekám ovulaci tento týden, tak si budeme držet palce ![]()
Ahoj, nám se taky nepodařilo poprvé po revizi, teď po druhém cyklu také nic, protože jsem nemocná. Tak snad příští měsíc… Nějak mě zlobí hormony, chci zase nasadit Gynex.
@renorejnz Ahojky, my jsme na tom byly s revizí podobně. Hlavně se dej zdravotně pěkně do pořádku a mimčo už si cestu určitě najde. Držím palce, aby co nejdříve v ten třetí cyklus ![]()
@Janita3 Nějak to od té revize není ok, nejsem si jistá, jestli vůbec byla ovulace.. Tak věřím, že mi kapky pomůžou. Děkuju, i tobě ať se podaří co nejdříve,jak to má přijít. věřím tomu, že přijde v pravý čas ![]()
@renorejnz Já minulý cyklus ovulaci testovala. Žádný papírový test nebyl jasně pozitivní, ale digitální potvrdil. Dnes jsem 12DC a mám dušíka, tak snad u mě ovu probíhá, jak má. Ale teda taky to dole prostě od revize pořád není ono
Menstruace se mi srovnala parádně, ale ty bolesti při poslední
Jsem objednaná za týden na kontrolu, tak mě snad uklidní, že je vše v pořádku. Holt je to zásah a člověk nikdy neví, bojím se třebas jestli se mi nedělají srůsty a podobně. Asi se teď jen ale zbytečně pozoruju
Přesně, až bude ten správný čas, mimčo si nás zase najde ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.