Do roka miminko po zamlklém těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2034
10.11.18 11:25
@skorotehotna píše:
Tak já revize 11.9., proběhlo vše v pohodě, ani jsem nekrvacela. první MS jako hodinky po 28 dnech na den přesně. Druhá menstruace meska už 7 den. Těhotná nejsem a začínám z toho byt zoufalá:(

Dojdi si na gyndu na injekci, můžou zlobit hormony, stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 18:47

@skorotehotna Buď úplně v klidu. Prý po revizi bývá ms hodně zpožděná, takže nepočítej s tím, že by ti dorazila na čas. Prý je normální do 6-8 týdnů, že přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 18:49

@skorotehotna ono to chvíli trvá než se ty hormony srovnají ať už je to první ms nebo druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.11.18 18:57

Díkx všem za uklidnění, doktor říkal ať ještě počkám, takže čekám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 15:38

@Janita3 Ahoj, tak jak jsem slíbila, podávám info z kontroly. Vše je v pořádku, srdíčko tluče :srdce: a jsme o dva dny starší ,takže dnes 7+5tt. Doufám, že bude i nadále vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.11.18 15:39
@Bodlinka 24 píše:
@Janita3 Ahoj, tak jak jsem slíbila, podávám info z kontroly. Vše je v pořádku, srdíčko tluče :srdce: a jsme o dva dny starší ,takže dnes 7+5tt. Doufám, že bude i nadále vše v pořádku :)

Gratuluji ???? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.11.18 16:25

@Bodlinka 24 Tak to je báječná zpráva, moc držím palc, ať se mimísku jen a jen daří a vše je bez komplikací :hug: Nám se první snažení nevydařilo, ale nsmutním, tento týden vyhlížím ovulaci, tak snad nám // donese předčasně Ježíšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.11.18 16:26

@skorotehotna Jakpak ty jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
19.11.18 18:56

@Janita3 mě přišla druhá menstruace ( s týdenním zpožděním) takže teď už mužem, tak uvidíme další měsíc :) určitě sem napisu potom. Po ocku to tady sleduju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.18 19:41

@Janita3 děkuju moc :kytka:
Určitě se vám to taky brzy podaří, budu držet pěstičky ✊✊ :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.11.18 20:20

@skorotehotna Tak to je báječná zpráva, hlavně že dorazila. To vypadá, že máme dost podobný cyklus :) Já čekám ovulaci tento týden, tak si budeme držet palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.11.18 21:33

Ahoj, nám se taky nepodařilo poprvé po revizi, teď po druhém cyklu také nic, protože jsem nemocná. Tak snad příští měsíc… Nějak mě zlobí hormony, chci zase nasadit Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.11.18 22:10

@renorejnz Ahojky, my jsme na tom byly s revizí podobně. Hlavně se dej zdravotně pěkně do pořádku a mimčo už si cestu určitě najde. Držím palce, aby co nejdříve v ten třetí cyklus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.11.18 14:45

@Janita3 Nějak to od té revize není ok, nejsem si jistá, jestli vůbec byla ovulace.. Tak věřím, že mi kapky pomůžou. Děkuju, i tobě ať se podaří co nejdříve,jak to má přijít. věřím tomu, že přijde v pravý čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
20.11.18 21:39

@renorejnz Já minulý cyklus ovulaci testovala. Žádný papírový test nebyl jasně pozitivní, ale digitální potvrdil. Dnes jsem 12DC a mám dušíka, tak snad u mě ovu probíhá, jak má. Ale teda taky to dole prostě od revize pořád není ono :( Menstruace se mi srovnala parádně, ale ty bolesti při poslední :zed: Jsem objednaná za týden na kontrolu, tak mě snad uklidní, že je vše v pořádku. Holt je to zásah a člověk nikdy neví, bojím se třebas jestli se mi nedělají srůsty a podobně. Asi se teď jen ale zbytečně pozoruju :( Přesně, až bude ten správný čas, mimčo si nás zase najde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty