Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smutná máma Je mi to neskutečně líto! Proč se tohle musí stávat dětem… ![]()
@Petule030 píše:
@Sumiko
Taky nemůžu dávat moc…ale rodinu stovka „nebolí“ a někde jinde může hodně pomoci
. Tento měsíc posláno, od příštího měsíce mám trvalý příkaz. Mám radost - moc děkuji za diskuzi
![]()
@smutná máma To mě strašně moc mrzí
Je to šílené, člověk je rád, že se mu narodilo zdravé dítě, normálně roste a potom onemocní. Držte se ![]()
@smutná máma píše:
Ahoj děvčata, chtěla bych Vám všem, co přispíváte moc a moc poděkovat a napsat, že penízky, kterými přispíváte, se opravdu dostanou tam, kam mají. Jsem mámou 11letého Tadeáška, který mi mi zemřel před 2 lety na rakovinu. Prohrál svůj boj s lymfoblastickým T-buněčným lymfomem(non Hodgkin) v motolské nemocnici, na dětské onkologii, kde opravdu Dobrý anděl „pomáhá“.Z celého srdce ještě jednou díky všem dobrým andělům.
Je mi to tak líto
![]()
My posílame měsíčně taky. Začali sme před vánoci 2013.. Tusim v té době běžely „reklamy“ na Nové, tak sme se s manželem domluvili, že taky budem posílat. Zadala jsem, že chci poslat vždycky někomu jinýmu a jednou za čas se podivam, komu se peníze poslaly a čtu si, co je u nich nového.. Vždycky mám radost, když jsou to dobře zprávy, kéž by to tak bylo u všech..
![]()