Dobrý vs špatný psycholog

Anonymní
24.6.24 17:42

Dobrý vs špatný psycholog

Ahoj, mám dotaz, jak poznám že psycholog ke kterému chodím je dobrý, nebo něco jak se dá rozeznat dobrý psycholog a špatný psycholog? A mám ještě jednu otázku můj psycholog ke kterému chodím se mě vždy ptá co od dnešního sezení očekávám a já nikdy nevím co na to odpovědět, protože já popravdě nevím co očekávám😐

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8682
24.6.24 18:05
@Anonymní píše: Více

Tak asi záleží jaké máš po tom sezení pocity, vlastně i v průběhu. Zda se snaží řešit tvé problémy (myslím tím, že probírate možnosti co a jak udělat, pomoct najít správnou cestu), nabízí jiné pohledy na věc apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.6.24 19:16

Pro každého znamená dobrý psycholog něco jiného. Pořád je to jen člověk a někdo ti sedne hned, jiný vůbec, ačkoliv by to byl třeba opravdu profík. Myslím, že je taky důležité u něj vidět snahu, zájem,… Záleží, jak se na sezení cítíš, zda máš pocit, že ti rozumí.

A jestli nevíš, co očekáváš od sezení, narovinu mu to řekni, od toho tam jsi, být co nejupřímnější. O to lépe ti pak může pomoct. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
25.6.24 09:29

Za mě dobrý psycholog je ten který ti nebude mazat med kolem pusy, jak to většina z nich dělá. Pomůže ti přijít na své odpovědi, popostrčí tě tím správným směrem, ale nebude ti vykládat jaká jsi chudinka, ale řekne: Makej… Jinak se musíš s ním samozřejmě cítit příjemně, musí ti sednout, být ti sympatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová