Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
9.2.14 20:00

@dsšarlota a pak nechápu, že když zvažuješ podnikání, že nemáš ani na sunar a pleny :think: byť cizího dítěte

• Citovat
  • Upravit
338
9.2.14 20:00

Pokud pracovnice OSPOD ( coz je v mem pojeti stat) sverila deti do docasne pece zakladatelce nejakym predbezkem, mela by mit na davneku narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:01
@Gabca11 píše:
Pokud pracovnice OSPOD ( coz je v mem pojeti stat) sverila deti do docasne pece zakladatelce nejakym predbezkem, mela by mit na davneku narok.

nic takového prostě neexistuje. O takovém zásahu do rodiny může rozhodnout jenom soud

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:03

sophinka

Spočítej si 2dospělé dní děla 70×2=140×28dní 3920
Děti 3×40=120× 28dní je 3360,–Kč to je jen na 28 dní tak si to sečti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:04

sophinka1

Takže pokud by šly do ustavu tak utav pro ně nedostane ani korunu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.2.14 20:04
@sophinka1 píše:
@dsšarlota Dospělá osoba – 70,– Kč/den Dítě – 40,– Kč/den :think: :think: nějak mi to na těch 8 tisíc nevychází a v Praze máš azyláků poměrně dost, žádost mohla podat okamžitě, nechápu na co čeká???

Tak ja to spocetla na 8060 pri 31 dnech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.2.14 20:05
@sophinka1 píše:
@dsšarlota stále přeba nechápu, proč nás uvádíš v omyl částkou za azylák 8 tisíc, když je to tak polovina ;)

Možna je nove nařízení, kdy chtějí 2 mesice dopředu a v případe dřívějšího odstehovani prislusnou částku vrati.
Zakladatelko, jdi na OSPOD a domluv se na dalších krocích. Prosím Tě, maminku nechej s jejími detmi, at se situace brzy vyřeší a otec dětí se následně postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:06

@dsšarlota Hlavní cílovou skupinou, pro kterou je služba určena, jsou rodiny s dítětem/dětmi.
Služba je rovněž určena ženám v pokročilém stádiu těhotenství (8. a 9. měsíc těhotenství), připravujícím se na narození potomka.
V ojedinělých případech lze poskytnout službu partnerům matek (kteří nejsou biologickými otcem dítěte/dětí) za předpokladu, že se podílí na péči o děti a dlouhodobě přispívá do společné domácnosti (pracuje).

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:07

Aletheia

Ale já k tomu papíry mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:07
@dsšarlota píše:
Takže pokud by šly do ustavu tak utav pro ně nedostane ani korunu???

pokud by šlo do ústavu, bude to přes předběžné opatření soudu. který bude třeba do týdne od umístění dětí (vpřípadě absolutní nouze, že nemají kde být)

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:10

Bubiii

Matku tu nechám nejsem hyena, přeci jen je tu miminko které mámu potřebuje nejde mi o jídlo to se vždy nějak uděla ale plenky sunar, školka když je předškolák kam jí dám musím…děkuji snad mi tam někdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.2.14 20:11
@sophinka1 píše:
nic takového prostě neexistuje. O takovém zásahu do rodiny může rozhodnout jenom soud

Před rozhodnutím soudu o pěstounské péči může být dítě dočasně svěřeno rozhodnutím orgánu sociálně-právní ochrany dětí do péče budoucího pěstouna. To je dle meho pripad zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816

Ahoj, teď mají v Albertu balík plen za 135 kč. Na zkoušku jsem vzala, terno to není, ale hrůza taky ne :) Přirovnala bych je k tesco plenám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82

sophinka1

Ale oni nemají ty děti kam jít buď já nebo ustav jiná možnost prstě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:12
@Gabca11 píše:
Před rozhodnutím soudu o pěstounské péči může být dítě dočasně svěřeno rozhodnutím orgánu sociálně-právní ochrany dětí do péče budoucího pěstouna. To je dle meho pripad zakladatelky.

ona ale NENÍ pěstoun.. pěstoun musí kurz pěstouna, jinak to nelze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat