Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
9.2.14 20:33

@Oudrey radu jsem dala, matka si musí okamžitě dát žádost na azylák, říct, že je v krizové situaci, bez bydlení a tudíš nemusí čekat na komisi. Jo a kvůli dětem vzít místo kdekoliv, ne čekat až bude místo pro jejího flákače.

• Citovat
  • Upravit
338
9.2.14 20:33

Drzim palce a dej vedet jak to dopadlo. To co delas pro deti kamaradky je uzasne :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:34

Sophinka1

Ze strachu???kvůli tomu jak ho děti mají rádi? asi že i ona žila bez táty a nechtěla tak dopadnou???měl pracovní uraz a vše se jim posr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:37
@dsšarlota píše:
Ze strachu???kvůli tomu jak ho děti mají rádi? asi že i ona žila bez táty a nechtěla tak dopadnou???měl pracovní uraz a vše se jim posr…

no tak to by si měla asi vybrat. A ty, pokud jí chceš opravdu pomoci, neběhej na OSPOD ty, kvůli dávkám, ale dupni na ní ať jd eona podat žádost na azylák přes oOSPOD a uvede, co jsem psala výše. Azylák se dá seznat i během jednoho dne, když je to opravdu potřeba. Pak by měla matka nárok i na hmotnou nouzi

• Citovat
  • Upravit
338
9.2.14 20:37
@dsšarlota píše:
Ze strachu???kvůli tomu jak ho děti mají rádi? asi že i ona žila bez táty a nechtěla tak dopadnou???měl pracovní uraz a vše se jim posr…

Na dno se pada velice rychle, muze se to stat komukoli z nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:41

@dsšarlota nějak nechápu, proč se nebojí o pleny a sunar matka, ale ty. :think: No nejvíc jí pomůžeš, když na ní necháš dolehnout tíhu zodpovědnosti :nevim: tohle má dělat matka, obíhat, shánět, vyřizovat, tys jim posktla střechu nad hlavou ne?

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:42

sophinka1

Ona bez něj nepůjde ještě před 5měsíci to u ních šlapalo jak po másle…jsou spolu 13let ty by jsi tp vše zahodila děti po něm brečí…vím že je to pro ně dost velká zkouška jsou na dně, aty pokud jsi to nezažila nemůžeš soudit do ted je živil, ano to ale jeho pití neomlouvá všichni ví koho je toto vina, ale to ho má odepsat??? nechat na ulici? už jen to že já jsme ho vyrazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:44

Já je mám v péči já to mám zajistit ona tu ani nemusí být!!!kdo jí dá na cestu? nemá nikoho rodinu kdo jí zaplatí výpis trestního rejstříku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:45

Když ted odejde nemusí se tady měsíc ukázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:46
@dsšarlota píše:
Já je mám v péči já to mám zajistit ona tu ani nemusí být!!!kdo jí dá na cestu? nemá nikoho rodinu kdo jí zaplatí výpis trestního rejstříku?
:nevim: tak ty je máš možná v péči, ale matka je matka ne? když chci děti, bojuji. A začít může na jakémkoliv OSPODu. ale to asi není to, co jsi chtěla slyšet
  • Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:51

sophinka1

Uznávám každý názor jsme lidi, dobře takže ted je vezmou i mě že nebudu mít na pleny a nato co potřebujou :-D ale v ustavu ano těm to stát zaplatí? nikdo nekouká na to kde je to pro děti lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:52

sophinka1

Víš možná kdyby jsi byla na mém místě mluvila by jsi taky jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:54
@dsšarlota píše:
Uznávám každý názor jsme lidi, dobře takže ted je vezmou i mě že nebudu mít na pleny a nato co potřebujou :-D ale v ustavu ano těm to stát zaplatí? nikdo nekouká na to kde je to pro děti lepší?

t ymi to píšeš, jako bych ty peníze rozdělovala já :nevim: tak to prostě je, matka by mohla nahlásit adresu k tobě, posodili by vaše společné příjmy a možná by jí vyšla hmotná nouze :nevim: ale stejně nechápu tvoji snahu, když se má především snažit matka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.2.14 20:55
@dsšarlota píše:
Víš možná kdyby jsi byla na mém místě mluvila by jsi taky jinak

Ne nemluvila, pokud rodič sám nevyvíjí snahu o své děti bojovat, tak k čemu potom tvoje snaha je? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:57

sophinka1

Asi proto že jsme sama matkou, nechápeš snahu co kdyby u tvých dveří ted zazvonila soc. pracovnice že tvá kamarádka bud přijde o děti které pujdou do ustavu nebo si je vezmeš ty? co by jsi dělala zavřela dveře? asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat