Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
9.2.14 21:12

Tereza1986

Dávala peníze manželovi ten to měl chodit platit, tvrsil jí že elektriku vyply kvůli 3tisícům a 2.2 přišla okamžitá výpoveď do 5.2 mají jen jeden mobil… a hlavně on byl na nemocenský a ona si i s trmbozou našla brigádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:13
@sophinka1 píše:
no nějak nevím co by tam říkala ;) nejsem na hmotné nouzi, ale dejte mi pár tisíc na cizí děti? :think:

víš, existují i docela ochotné sociální pracovnice, které by jí třeba poradily, co má dělat, samozřejmě nejlíp, kdyby tam vzala matku dětí a situaci vysvětlily..vždy se vše dá řešit..ještě mě napadlo:vzít si zálohu na výplatu? to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:15
@dendule4 píše:
Nejlíp uděláš, když si zavoláš na sociálku a zeptáš se, tady jsou všechny vždycky děsně chytré a přitom ví houby! já vím jen, že existuje mimořádná okamžitá pomoc, když sdělíš své důvody, třeba Ti pomůžou ;)

Prý mám jít i s matkou na hmotnou okamžitou pomoc…,ale já nechci peníze pro matku jí peníze v březnu přijdou já chci peníze je n na základ pro ty děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:15

@dendule4 jako ano rada je rada, ale peníze jsou peníze. Jejich výplata je jasně daná a matka dětí se evidentně nijak moc nestará o to, aby děti netrpěly bez plen jídla…

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:16
@dendule4 píše:
víš, existují i docela ochotné sociální pracovnice, které by jí třeba poradily, co má dělat, samozřejmě nejlíp, kdyby tam vzala matku dětí a situaci vysvětlily..vždy se vše dá řešit..ještě mě napadlo:vzít si zálohu na výplatu? to nejde?

jsem OSVČ Tak to fakt nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:19
@dsšarlota píše:
Prý mám jít i s matkou na hmotnou okamžitou pomoc…,ale já nechci peníze pro matku jí peníze v březnu přijdou já chci peníze je n na základ pro ty děti…

tak počkat: ty máš děti v péči a peníze přijdou matce? tak snad Ti něco dá ne? jako těžko můžeš dělat charitu, když sama nemáš peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:21
@dendule4 píše:
tak počkat: ty máš děti v péči a peníze přijdou matce? tak snad Ti něco dá ne? jako těžko můžeš dělat charitu, když sama nemáš peníze

ano já je mám prý pouze v péči…no ale já volala za ní na uřad kdy to vše přijde a tam mi paní řekla až někdy kolem března že byl nějaká problém s papíry pozdní podaní atd no a měly přijít do 14.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:21
@sophinka1 píše:
@dendule4 jako ano rada je rada, ale peníze jsou peníze. Jejich výplata je jasně daná a matka dětí se evidentně nijak moc nestará o to, aby děti netrpěly bez plen jídla…

rozumím, vím jaké to je, být peněz a potřebovat je okamžitě! my to řešili půjčkou od rodičů :? ale zase ted jsem zjistila, že ona má sice děti v péči, ale peníze na ně chodí matce, tak to pak snad by se fakt měla postarat matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:22
@dsšarlota píše:
ano já je mám prý pouze v péči…no ale já volala za ní na uřad kdy to vše přijde a tam mi paní řekla až někdy kolem března že byl nějaká problém s papíry pozdní podaní atd no a měly přijít do 14.2

a jaké jí přijdou peníze? přídavky? to stejně moc není, nebo jaké dávky má přiznané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:23
@sophinka1 píše:
@dendule4 jako ano rada je rada, ale peníze jsou peníze. Jejich výplata je jasně daná a matka dětí se evidentně nijak moc nestará o to, aby děti netrpěly bez plen jídla…

Mě nezajímá matka mě zajímá kde to mám te ddětem zajistit bez toho aniž by jsem je musela dát do ustavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:24
@dendule4 píše:
a jaké jí přijdou peníze? přídavky? to stejně moc není, nebo jaké dávky má přiznané?

mateřská, přídavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 21:24
@dsšarlota píše:
mateřská, přídavky

a ona doted mateřskou a přídavky nebrala, že jí to přijde až v březnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:26
@dsšarlota píše:
Mě nezajímá matka mě zajímá kde to mám te ddětem zajistit bez toho aniž by jsem je musela dát do ustavu
:mrgreen: nijak charita bez peněz se dělat nedá, jak už tu někdo napsal.
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD :nevim:
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří ;)
  • Citovat
  • Upravit
6836
9.2.14 21:29
@dsšarlota píše:
Dávala peníze manželovi ten to měl chodit platit, tvrsil jí že elektriku vyply kvůli 3tisícům a 2.2 přišla okamžitá výpoveď do 5.2 mají jen jeden mobil… a hlavně on byl na nemocenský a ona si i s trmbozou našla brigádu

To jde takhle na fofr někoho vyhodit z bytu? Podle mně o tom museli vědět dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:31
@sophinka1 píše: :mrgreen: nijak charita bez peněz se dělat nedá, jak už tu někdo napsal.
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD :nevim:
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří ;)

jsem ráda že se bavíš…ale jaká charita mám papír od sociálky že peníze přijdou na můj učet s tímto jsme bohužel počítala…ano neměla jsem chybami se člověk učí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat