Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
9.2.14 22:42
@dsšarlota píše:
musim jinak nemůžu dítě přivest

Máma je doma, malej do školky nemusí a ty nemusíš platit dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:43
@Tereza1986 píše:
Tak vezmi peníze z rezerv na auto a pračku, až přijdou, tak je doplň.

a když se do do 25 poser… tak jí stejně musím napsat…takže děkuji za rady hlaně sofi jelikož má ve většině pravdu maminka má ted na výběr tři možnosti…všem děkuji za vyjádření a rady dost mi Vaše názory pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.14 22:43

Co to je za lidi-neplatí nájem ani školku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:44
@hanka.br. píše:
Máma je doma, malej do školky nemusí a ty nemusíš platit dluh.

malá a je předškolačka jak to asi omluvím???ředitelka na mě vyletěla… že je to povinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.2.14 22:45

@Tereza1986 Jeden přešlap - může se stát každému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@dsšarlota píše:
malá a je předškolačka jak to asi omluvím???ředitelka na mě vyletěla… že je to povinné

další nesmysl

• Citovat
  • Upravit
5088

@sophinka1 to je nějaké divné--- známá má v pěstounce svou neteř… holčička byla u ní na předběžné opatření během týdne… a dostává jak odměnu pěstouna, tak dokonce ještě rodičák… rozhodně žádný kurz nemá…za týden by to určitě nestihla… kurz pěstouna trvá cca rok (myslím tím věskerý ten postup s psychology, kojeňaky..atd) –švagrová ho dokončila a po půl roce dostali do pěstounky holčičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@dsšarlota píše:

Hele - mně z hlavy špejle nekouká, tobě možná jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
@sophinka1 píše:
matka peníze dávala otci a on je propil
matka nedostávala peníze, dostane je teď
měš děti v péči
otec má nemocenskou /kde jsou peníze
matka si sehnala brigádu/nechodí na brigádu
matka si zaskouží šanci/maka se o děti nestará, klidně nechá vše na tobě a je jí to putna
atd atd atd…

bohužel máš pravdu a já jí dala ted a výběr…zítra jí dám na autobus pohlídám děti a pojede vyřizovat našla jsem jí 7 zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.14 22:46
@dsšarlota píše:

Povinné je platit za školku, když chci, aby mi hlídali dítě. Jinak školka není povinná.. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:46
@Selfi píše:
@sophinka1 to je nějaké divné--- známá má v pěstounce svou neteř… holčička byla u ní na předběžné opatření během týdne… a dostává jak odměnu pěstouna, tak dokonce ještě rodičák… rozhodně žádný kurz nemá…za týden by to určitě nestihla… kurz pěstouna trvá cca rok (myslím tím věskerý ten postup s psychology, kojeňaky..atd) –švagrová ho dokončila a po půl roce dostali do pěstounky holčičku..

kurz pěstouna je boď 40 nebo 72 hodin plus psycholog (trvalý má kratší, přechodný pěstoun má delší)

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 22:47
@sophinka1 píše:
další nesmysl

ty ve všem vidíš nesmysl, ale tak to je…tak jako azyl nestojí 8O6O,–Kč tak jako nemůžu mít děti v péči…tak jako toto s ředitelkou še vidíš jako nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:48
@dsšarlota píše:
ty ve všem vidíš nesmysl, ale tak to je…tak jako azyl nestojí 8O6O,–Kč tak jako nemůžu mít děti v péči…tak jako toto s ředitelkou še vidíš jako nesmysl
školka NENÍ povinná, azylák pro matku s dětmi by vyšel na polovinu, kdyby se chlap postaral sám o sebe. :roll: Protože matce jde o děti ne o nějakáho ochlastu.

Příspěvek upraven 09.02.14 v 22:49

• Citovat
  • Upravit
6836
9.2.14 22:48
@hanka.br. píše:
@Tereza1986 Jeden přešlap - může se stát každému :mrgreen:

V téhle situaci se může ocitnout každý :mrgreen: Nesnáším tyhle kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.14 22:52
@sophinka1 píše: školka NENÍ povinná, azylák pro matku s dětmi by vyšel na polovinu, kdyby se chlap postaral sám o sebe. :roll: Protože matce jde o děti ne o nějakáho ochlastu.Příspěvek upraven 09.02.14 v 22:49
TV
@sophinka1 píše: školka NENÍ povinná, azylák pro matku s dětmi by vyšel na polovinu, kdyby se chlap postaral sám o sebe. :roll: Protože matce jde o děti ne o nějakáho ochlastu.Příspěvek upraven 09.02.14 v 22:49

Překvapuje mě jako jedinou, že někdo neví, co je a co není povinná školní docházka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat