Dočasná peče dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sophinka1 píše:
@AnitAma do hmotné nouze by se započítávala i zakladatelka a podle toho, jak píše jí matka dětí nezajímámatka nic neřeší, asi jen čeká nebo kdoví
Matka dětí tam musí jít samozřejmě s paní. Ale ta okamžitá finanční pomoc prý je hodně individuální a vyřizujou to oni podle svých pravidel. Takže uvidí.. Každopádně matka dětí by se ktomu měla postavit lépe. Pokud se o děti nebude zajímat, tak ji je mohou vzít. Nevím měla by se samozřejmě starat hlavně matka, ale neznám ji…hlavně, že aspoň zakladatelka jim chce pomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
já jsme, ae OSVČ tak to nevím jak vypočítají budu dělat první danové přiznaní
OSVČ buď daňové přiznání, nebo paušál myslím 12 tisíc, nebo daňovou evidenci
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 píše:
@dsšarlota já prostě netuším co řešíš. matka, otec se nestarají, ty na to nemáš, jako krabka mléka za 150 a pleny za 100tak asi nezbude, než to sociálce oznámit ne?
ta holčičika musí Nutrilon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
ta holčičika musí Nutrilon
oznámit nechat odebrat jsem jejich poslední naděje aby nemusely do děcáku já doufala že ty peníze na ně dorazí tak jak je zapsano protokolu ne až v březnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
oznámit nechat odebrat jsem jejich poslední naděje aby nemusely do děcáku já doufala že ty peníze na ně dorazí tak jak je zapsano protokolu ne až v březnu
naděje na co??? matka se nestará, otec taky ne, tak jaká naděje?
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 píše:že si je nechám přece je nedám do děcáku, z nám je od mala jsem jejich kmotra přece je jen tak neodvezu to nejde
naděje na co??? matka se nestará, otec taky ne, tak jaká naděje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota Dokud ty děti v děcáku neskončí, jejich rodiče nebudou mít nejmenší potřebu se starat. Prostě pokud té malé nemůžeš koupit ani tu krabici Nutrilonu, bude tam o ni postaráno líp. V čem spočívá tvé podnikání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@dsšarlota Dokud ty děti v děcáku neskončí, jejich rodiče nebudou mít nejmenší potřebu se starat. Prostě pokud té malé nemůžeš koupit ani tu krabici Nutrilonu, bude tam o ni postaráno líp. V čem spočívá tvé podnikání?
asi tak, nehledě na to, že DD je dnes udělaný rodinně, sourozenci se nedělí. Měli by šanci na pěstouny a ne na takové úžasné rodiče
- Citovat
- Upravit
@dsšarlota píše: že si je nechám přece je nedám do děcáku, z nám je od mala jsem jejich kmotra přece je jen tak neodvezu to nejde
tak jako co? budou pro změnu hladovět u tebe? ![]()
- Citovat
- Upravit
@sophinka1 píše:
asi tak, nehledě na to, že DD je dnes udělaný rodinně, sourozenci se nedělí. Měli by šanci na pěstouny a ne na takové úžasné rodiče
dokonce ve Vesce ve výjimečných případech ubytovávají s dětmi i matku..to je taky řešení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
dokonce ve Vesce ve výjimečných případech ubytovávají s dětmi i matku..to je taky řešení
No není, protože matinka nejde bez tatíka. Už jsem psal, že azylák se dá sehnat za jeden den
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko, já Ti rozumím, chces matce pomoci překlenout těžké obdobi, aby definitivne nepřišla o děti a jen na tuto dobu potřebuješ peníze na potreby pro děti. Je jasne, ze pokud se jejich situace nezlepší, muže dojit na dětský domov a Ty se jen snažíš pomoct, aby to matka zvládla. Proste jsi se dozvěděla všechny detaily postupne a zjistilas, ze ty peníze pro děti maji zpoždění. Navrhuji následující: sáhnout do rezerv a ty hned v březnu Doplnit z částky, která Ti přijde na účet. A určitě jít na socialku poptat se. Jsi velmi slechetna, ze jim chces pomoci, protože pad ke dnu je v soucasne dobe velmi snadný a pokud člověk nema o koho se opřít, tak i rychlý.
Jo a dítě lze vest bezplenkove, tím se hodne ušetří. Jen mi je jasne, ze nyni na to nejsou myšlenky, tak třeba do budoucna. Ingrid bauerova: Bez plenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A chtěla bych mít takovou kamarádku, ktera mi věří, jako je zakladatelka. Jeden preslap v zivote a hned odloucit děti od matky, dat je do dětského domova, pestounum? Prvne Pomoct otci a matce, aby mohli byt se svymi detmi. Nekteri tady jsou se vším rychle hotoví. Vždyť zakladatelka psala, ze otec měl úraz, ze zacal pit apod. Toto bývá častý pripad, kdy se jde ke dnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
tak jako co? budou pro změnu hladovět u tebe?
ale já by jsme na to měla ale až 25 já jí to koupit musím ale v tu chvíli mi bude chybět na jiné hromádce, nehladový, ale jde mi o princip paí sociálka tvrdila ve všem pomůžu vše bude v pořádku v pátek mi volali ze školky že je dluh na školce a zaplatit to prý musím já ale dluh tam je skoro 5 tis to jsme taky netušila, potom to co jsem tady četla jsem mamince řekla že zítra pujdem požádat bud o azyl pro ní nebo si o děti požádám soudně, jelikož mám ještě fajn mamku která mi na to poslala finance a já jí to 25 vrátím vše bude v poho tedy jen po mé finanční stránce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit