Dočasná peče dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@dsšarlota píše:
Uznávám každý názor jsme lidi, dobře takže ted je vezmou i mě že nebudu mít na pleny a nato co potřebujouale v ustavu ano těm to stát zaplatí? nikdo nekouká na to kde je to pro děti lepší?
Z logiky veci bys na nejaky prispevek mela mit narok, zkus jim zitra zavolat. I to, ze by ti mela odevzdavat rodicak mi prijde divny. Rodicovska je pro matku, pro deti by meli dostavat nejake prispevky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oudrey
Mateřská a příspěvky na děti má dát pro děti, respektive nakoupit pro ně vše potřebné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Asi proto že jsme sama matkou, nechápeš snahu co kdyby u tvých dveří ted zazvonila soc. pracovnice že tvá kamarádka bud přijde o děti které pujdou do ustavu nebo si je vezmeš ty? co by jsi dělala zavřela dveře? asi ne…
ale pokud se matka nesnaží za děti bojovat, tak o ně vlastně nepřijde
Popravdě víc než přesně chápu. V rodině teď za svoje dítě bojuje i 17ti letá holka. TAkže mi prostě uniká tvá snaha
. Teď jim pomůžeš a za pár měsíců budou ve stejné brindě. Ona dá zas přednost chlapovi, dá mu peníze, nebude na jídlo, elektriku… Můžu ti dát kontakt na holčinu, co takhle vyrostla. Stěhování, bez elektriky, bez jídla…
- Citovat
- Upravit
@dsšarlota píše:
A jak taková snaha vypadá?
uř jsem to psala, na OSPODU s žádostí o azylák už dávno mohla stát, ještě než došlo k odpojení elekřiny, pochybuji, že netušila, že dojde k vystěhování. Nebo v okamžiku, kdy jste na OSPODu vřizovali, že bude u tebe… A shánět plen, sunar to by snad taky měla matka ne? nebo je jí fuk, že dítě nebude mít co pít/jíst?
- Citovat
- Upravit
sophinka1
Ale každý má nárok dostat šanci…dala si papíry k rozvodu, ale na ulici ho nenechá je to otec jejich dětí je to asi zvrácené, chci si u sebe nechat děti nežly nastoupí zpět do pracé což zítra ukončuje nemocenskou ona dostane všechny peníze za rodičák i zpětně on vyplacenou nemocenskou peníze se dají na ten azyl kde mohou být spolu tam musí dodržovat řád a já věřím že se to v lepší obrátí znám je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota ahoj četla jsem o tvé snaze pomoci, máš dvě možnosti pokud to chceš táhnout ze svého a vydeláváš tak můžeš v práci zažádat o mimořádnou zálohu. Jako druha možnost je opravdu socialka.
Kamarádce bych též domovila at se též snaží protože jde hlavně o její děti a když by došlo k soudu tak at jsou to polechcujici okolnosti. Aby vám ty děti nevzali.
- Citovat
- Upravit
sophinka1
Vše je to složité já Ti to řeknu asi takto může za vše on ae ona je tak hloupá že ho miluje!!! a chce být sním a já jí mám ráda a její rozhodnutí musím respektovat nejsme její máma neposlechne mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Mateřská a příspěvky na děti má dát pro děti, respektive nakoupit pro ně vše potřebné
No to prave nechapu. Prispevky na deti jo, ale ji by taky melo zustat ze zakona nejake zivotni minimum, ne? Me o ni nejde, proto to nepisu, jen ze pokud ona ma ze zakona pravo na zivotni minimum, i tys bys mela dostat prispevek na peci o ty deti, protoze jen ty prispevky peci o ne nepokryji:think:,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlíp uděláš, když si zavoláš na sociálku a zeptáš se, tady jsou všechny vždycky děsně chytré a přitom ví houby! já vím jen, že existuje mimořádná okamžitá pomoc, když sdělíš své důvody, třeba Ti pomůžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak mi uniká to, proč to matka neřešila dřív, když věděla, že je vystěhujou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem OSVČ a faktury se mi vyplatí až kolem 25 být zaměstnaná ano řeknu si o zálohu, a svých zásob šáhnout nesmím mám nemocnou dcerku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
Nejlíp uděláš, když si zavoláš na sociálku a zeptáš se, tady jsou všechny vždycky děsně chytré a přitom ví houby! já vím jen, že existuje mimořádná okamžitá pomoc, když sdělíš své důvody, třeba Ti pomůžou
no nějak nevím co by tam říkala
nejsem na hmotné nouzi, ale dejte mi pár tisíc na cizí děti? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tereza1986 píše:
Nějak mi uniká to, proč to matka neřešila dřív, když věděla, že je vystěhujou?
to ti neuniklo
počkala na kamarádku a ta jí vytáhne z bryndy. Co na tom, že její děti nemají ani pleny a jídlo ![]()
- Citovat
- Upravit