Dočasná peče dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
9.2.14 20:13
@dsšarlota píše:
Ale oni nemají ty děti kam jít buď já nebo ustav jiná možnost prstě nebyla
:nevim: :nevim: kdyby matka zažádala okamžitě azylák, děti dala do klokánku dneska už mohla bydlet a mít děti u sebe :nevim: A trvat na chlapovi co jí krade peníze, jaké to asi bude mít pokračování?
  • Citovat
  • Upravit
338
9.2.14 20:15

Zakladatelko zitra dojdi na OSPOD a UP, vem sebou vsechny doklady a uvidis co a jak, tady se muzem jen dohadovat. A dej vedet jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.2.14 20:17
@sophinka1 píše:
ona ale NENÍ pěstoun.. pěstoun musí kurz pěstouna, jinak to nelze

A co ty babicky, teticky, sestry atd. skrz nekteri doji stat, to jsou take prof. pestouni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:18
@Gabca11 píše:
A co ty babicky, teticky, sestry atd. skrz nekteri doji stat, to jsou take prof. pestouni?

ano právě dík zneužívání už musí mít všichni kurz pěstouna (vč. psychologických testů)

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:18

Gabčo asi tak zítra tam pojedu a uvidím dovolala jsem se ted naší známe co se pohybuje kolem okamžite hmotné nouze, ale v jiném kraj, mám tam vzíti matku prý se to bude řašit i sní jelikož ona mi měla předat matřskou která ale nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:20

sophinka1

Ale já si je mohu nechat pokud se matka během měsíce nevzpamatuje a o žádném kurzu nepadlo, ani slovo…to je jako dám do ustavu půjdu dělat kurz nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
9.2.14 20:21

@sophinka1 Sama jsi psala, že cena je 70,– dospělí/den a 40,–dítě na den.. Tak počítej.. Jsou 2dospělí a 3děti, opravdu to vychází kolem 8000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:23

@Luuc21 znova, chlapy berou jenom vjímečně, pracující. Takže pochybuji, že nějakého nefakčenka tam vezmou.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.2.14 20:24
@dsšarlota píše:
Ale já si je mohu nechat pokud se matka během měsíce nevzpamatuje a o žádném kurzu nepadlo, ani slovo…to je jako dám do ustavu půjdu dělat kurz nebo co???

to jen píšu, že nejsi pěstoun a tedy nemáš nárok na žádné dávky

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 20:24

Sophinka1

Je na nemoenské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
9.2.14 20:25

@sophinka1 Dobře, ale nemusíš být tak strašně chytrá a navážet se do zakladatelky.. Ty se o ty děti starat nemusíš.. Ona si je k sobě vzala ze své dobré vůle.. Tak nechápu, proč kolikrát tak startuješ.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:28
@dsšarlota píše:
Je na nemoenské

no, ale tam berou výhradně pracující muže a to jen ve zcela vyjímečných případech. A znova se ptám, co z takovou pomocí, když ženská dává přednost chlapovi, co jí krade peníze a dopracovali to tam kde jsou?

• Citovat
  • Upravit
1869
9.2.14 20:29
@sophinka1 píše: :nevim: :nevim: kdyby matka zažádala okamžitě azylák, děti dala do klokánku dneska už mohla bydlet a mít děti u sebe :nevim: A trvat na chlapovi co jí krade peníze, jaké to asi bude mít pokračování?

Hele, ale ty ji tady perujes jako by byla ona ta nezodpovedna matka. Prijde mi to uhozeny. Pani se snazi pomoct a to hlavne asi kvuli detem. Jo, pojmum a narokum asi uplne nerozumi, proto sem napsala. Ja bych taky nedokazala vyhodit matku se trema detma, z nichz jedno je miminko. Pokud pani nechces dat radu, ktera ji nejak pomuze, tak sem preci nemusis psat :nevim: Nechci se te nejak dotknout, ale uz mi to prijde nemistne.
Jinak zakladatelka by se mela obratit na socialku a zeptat se primo tam. Moc lidi asi v podobne situaci neni, tak asi ani moc neporadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 20:30

sophinka1

Znám ty děti od miminka bydlela jsme vedle nich, přeci by jsme je nedala do ustavu když mi volali ze sociálky nváhala jsme ani minutu, už je to že přišly o domov musely jit jinam je stresující jak by to asi bylo v ustavu??? já nemyslím na ně ale na ty děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 20:31
@Luuc21 píše:
@sophinka1 Dobře, ale nemusíš být tak strašně chytrá a navážet se do zakladatelky.. Ty se o ty děti starat nemusíš.. Ona si je k sobě vzala ze své dobré vůle.. Tak nechápu, proč kolikrát tak startuješ.. :nevim:

odpovídám věcně a bez emocí ;) nechápu stále proč matka už dávno nemá zažádáno, to zaprvé. ZA druhé, proč pomáhat někomu, kdo dává přednost chlapovi, ožralovi a vyžírkovi. a je toho víc, ale to je fuk

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat