Dočasná peče dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Jestli dobre chapu, mas deti oficialne sverene do docasne pece pred rozhodnutim soudu. Pokud je to tak, mas narok na odmenu pestouna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano je to šilené vím, ale vše jsem zjistila postupně nechci děti strčit do ustavu… fakt nevím co ted dělat…jelikož sociální pracovnice tvrdila že jí na platbu i měsíc počlají, ale pravda je jiná děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabca11 tak to těžko, pěstoun už není pěstounem bez,,kurzu,, a jestli má u sebe i matinku, tak jen nahlásili, že bude u ní, než si něco najde
- Citovat
- Upravit
gabca11
Přesně tak dočasná peče pokud by to trvalo déle nežli je nutné dojde k soudu děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel nic nedostaneš, děti nejsou tvoje. Je to skoro stejné jako když jsou děti na měsíc u babičky, jenže ty jsi musela podepsat sociálce že tam jsou - jinak by to sociálka musela řešit. Žádný nárok na nic nemáš - vzhledem k tomu že takhle si berou děti lidi kteří mají dostatek financí. Nemyslím to špatně ale prostě bych počítala s tím že to potáhnu ze svého a nespoléhala na mateřskou která má příjít bůh ví kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sophinka11
Nikdo nic nenahlásil matku můžiu okamžitě vyhodit a děti mi zůstanou mám je svěřené v péči,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může být dítě svěřeno do dočasné péče budoucích pěstounů. Toto rozhodnutí vydává obecní úřad obce s rozšířenou působností, v jehož správním obvodu má dítě trvalý pobyt. Podmínkou pro svěření dítěte do dočasné péče je soudem nařízená ústavní výchova nad nezletilým dítětem, rozhodnutí soudu o svěření dítěte do zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc nebo souhlas rodičů. Pokud nebyla splněna alespoň jedna z těchto podmínek, není možné rozhodnout o dočasné péči a dítě může být svěřeno do pěstounské péče pouze na základě rozhodnutí soudu.
- Citovat
- Upravit
@dsšarlota píše:
Nikdo nic nenahlásil matku můžiu okamžitě vyhodit a děti mi zůstanou mám je svěřené v péči,
- Citovat
- Upravit
@dsšarlota píše:
nemáš, to by byla podstatně delší a náročnější operace. Prostě je u sociálky nahlášeno že jsou aktuálně u tebe. Nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alethea
Já nechci peníze pro sebe dám jim i učtenky to je mi jedno…,ale proč mi teda tvrdila že je musí přepsat na mě? sociální pracovnice si stojí za tím že to mělo přijít a že to je pro děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota stále přeba nechápu, proč nás uvádíš v omyl částkou za azylák 8 tisíc, když je to tak polovina ![]()
- Citovat
- Upravit
Bla tu na kontrole po té se dělal zápis musela jsem doložit kde budou spát pak se čekalo na odsouhlasení a s rodiči bylo domluveno návštěva na dvě hodiny denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Já nechci peníze pro sebe dám jim i učtenky to je mi jedno…,ale proč mi teda tvrdila že je musí přepsat na mě? sociální pracovnice si stojí za tím že to mělo přijít a že to je pro děti
nejde o to na co ty peníze chceš. Stát je nevydává na dobré slovo ale na formuláře které musí být korektní - vzhledem k tomu že děti nemáš v péči prostě na nic nárok nemáš. To je realita.
Pokud soc. pracovnice říká že to příjít mělo tak si vezmi na pokec rodinu - hlavně muže protože asi ty peníze asi teda vzali. Peníze se sami neztrácí a úřad vyplácí s železnou pravidelností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Bla tu na kontrole po té se dělal zápis musela jsem doložit kde budou spát pak se čekalo na odsouhlasení a s rodiči bylo domluveno návštěva na dvě hodiny denně
máš dokumenty o převzetí dětí do péče? nemáš
takže to asi převzetí nebylo. Ano, musí se podívat kde budou spát než to odsouhlasí - jednají v nejlepším zájmu dítěte.
ale ty musíš mít nějaké papíry, tak si je pořádně přečti nebo si je vyžádej od soc. pr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota jako že tam bude i chlap? ten chlap, co jí bere peníze?
no tak vám všem přeji hodně štěstí