Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
9.2.14 21:44
@sophinka1 píše:
no a co? o azylák snad zažádat mohla ne? :think: když je tatík na nemocenské, tak má nějaké peníze ne? nebo taky něco blbě vyplnil?

zažádano má vždyt tam pojede!!!al chtějí peníze předem!!!on tvrdí že ne že jí musí první ukončit a pak bude vyplacen já toto neznám tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.2.14 21:44
@dsšarlota píše:
já oznámila že si je k sobě vezmu ale ze svého platu to neutánhnu na což mi sociální pracovnice řekla že přijdou tento týden peníze na děti a z toho se jim koupí vše potřebné, to je však jinak

Přijdou - kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:46
@dsšarlota píše:
zažádano má vždyt tam pojede!!!al chtějí peníze předem!!!on tvrdí že ne že jí musí první ukončit a pak bude vyplacen já toto neznám tak nevím

kde ty peníze vezme? rodičák utratíte na potřeby dětí :think:

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:49
@hanka.br. píše:
Přijdou - kam?

se souhlasem matky na můj učet stím že já je vyberu sní půjdem za to nakoupit vše potřebné a já jí zbytek odevzdám jelikož na učet je to rychlejší než li na složenku takto jsme to zapsaly u soc. pracovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:50
@sophinka1 píše:
kde ty peníze vezme? rodičák utratíte na potřeby dětí :think:

podle slov paní soc pracovnice má přijít až 24tis to snad na potřeby nepadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:51

@dsšarlota kde vezme na zaplacení azyláku
proč nepřispívá otec, když má nemocenskou
proč matka už něco nepodnikla
píšeš, že má brigádu, kde jsou peníze z brigády, nebo proč si nepožádá o zálohu

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:54
@sophinka1 píše:
@dsšarlota kde vezme na zaplacení azyláku
proč nepřispívá otec, když má nemocenskou
proč matka už něco nepodnikla
píšeš, že má brigádu, kde jsou peníze z brigády, nebo proč si nepožádá o zálohu

pokud příjde 24tis asi to bude mít z čeho zplatit na brigádě si vydělala 800,.Kč týdně a jak by se am dostala je to na druhém konci Prahy nežly je ted u mě, prý čeká až u přijde zítra jí ukončí pak jí musí někam odnest a pak mu to vyplatí to neznám nikdy jsme na nemocenské nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.2.14 21:55

Zakladatelko vezmi zítra matku dětí sebou na sociálku. A zajděte zažádat o okamžitou finanční pomoc, patří to myslím k hmotné nouzi. Slyšela jsem, že to se vyřizuje individuálně podle toho do jak špatné situace se dostane člověk. Za zkoušku nic nedáš, plus se tam zeptat co a jak dál.

Příspěvek upraven 09.02.14 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 21:57
@AnitAma píše:
Zakladatelko vezmi zítra matku dětí sebou na sociálku. A zajděte zažádat o okamžitou pomoc, patří to myslím k hmotné nouzi. Slyšela jsem, že to se vyřizuje individuálně podle toho do jak špatné situace se dostane člověk. Za zkoužku nic nedáš, plus se tam zeptat co a jak dál.

bohužel nic jiného mi nezbejvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 21:57

@AnitAma do hmotné nouze by se započítávala i zakladatelka a podle toho, jak píše jí matka dětí nezajímá :nevim: matka nic neřeší, asi jen čeká nebo kdoví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 21:58
@sophinka1 píše:
@AnitAma do hmotné nouze by se započítávala i zakladatelka a podle toho, jak píše jí matka dětí nezajímá :nevim: matka nic neřeší, asi jen čeká nebo kdoví :nevim:

já tam ale bez matky jít nemohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:00
@dsšarlota píše:

jistě že ne, děti nemáš svěřené do péče. Jenže bydlí u tebe a bude se započítávat tvůj příjem ;)

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 22:00
@dsšarlota píše:

a hlavně musí se do toho podle toho dotazníku psat i otec když jsou manželé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:01
@sophinka1 píše:
jistě že ne, děti nemáš svěřené do péče. Jenže bydlí u tebe a bude se započítávat tvůj příjem ;)

já jsme, ae OSVČ tak to nevím jak vypočítají budu dělat první danové přiznaní tak jak to spočítají?

Příspěvek upraven 09.02.14 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:02

@dsšarlota já prostě netuším co řešíš. matka, otec se nestarají, ty na to nemáš, jako krabka mléka za 150 a pleny za 100 :nevim: tak asi nezbude, než to sociálce oznámit ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat