Dočasná peče dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
9.2.14 22:29
@Bubiii píše:
A chtěla bych mít takovou kamarádku, ktera mi věří, jako je zakladatelka. Jeden preslap v zivote a hned odloucit děti od matky, dat je do dětského domova, pestounum? Prvne Pomoct otci a matce, aby mohli byt se svymi detmi. Nekteri tady jsou se vším rychle hotoví. Vždyť zakladatelka psala, ze otec měl úraz, ze zacal pit apod. Toto bývá častý pripad, kdy se jde ke dnu.

ty to vidíš děsně idylicky, ale tak to v životě nechodí a do jakých rezerv má sáhnout, když evidentně žádné nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:30
@Bubiii píše:
Zakladatelko, já Ti rozumím, chces matce pomoci překlenout těžké obdobi, aby definitivne nepřišla o děti a jen na tuto dobu potřebuješ peníze na potreby pro děti. Je jasne, ze pokud se jejich situace nezlepší, muže dojit na dětský domov a Ty se jen snažíš pomoct, aby to matka zvládla. Proste jsi se dozvěděla všechny detaily postupne a zjistilas, ze ty peníze pro děti maji zpoždění. Navrhuji následující: sáhnout do rezerv a ty hned v březnu Doplnit z částky, která Ti přijde na účet. A určitě jít na socialku poptat se. Jsi velmi slechetna, ze jim chces pomoci, protože pad ke dnu je v soucasne dobe velmi snadný a pokud člověk nema o koho se opřít, tak i rychlý.
Jo a dítě lze vest bezplenkove, tím se hodne ušetří. Jen mi je jasne, ze nyni na to nejsou myšlenky, tak třeba do budoucna. Ingrid bauerova: Bez plenky.

přesně tak proto jsem kontaktovala mou mamku která mě zná a ví proč to dělám ona mi by taky pomohla kdyby jsem na tom takto byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:31

@dsšarlota hele já tu končím. Jako pro pobavení dobrý, protiřečíš si snad ve všem co jde. :mavam: :mavam: RAději už mě prosím nezmiňuj nebo se už vzteknu :zed:

• Citovat
  • Upravit
82
9.2.14 22:31
@dendule4 píše:
ty to vidíš děsně idylicky, ale tak to v životě nechodí a do jakých rezerv má sáhnout, když evidentně žádné nemá?

já rezervu mám ale pro svou dcerku nebo na auto či na pračku lednici pokazit se může cokoliv tímto jsem nepočítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.2.14 22:32

@dsšarlota Tak to je prima. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:32
@sophinka1 píše:
@dsšarlota hele já tu končím. Jako pro pobavení dobrý, protiřečíš si snad ve všem co jde. :mavam: :mavam: RAději už mě prosím nezmiňuj nebo se už vzteknu :zed:

a v čem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.2.14 22:34

Končím už mě tato diskuze přestala bavit, jelikož nechápu její smysl: zakladatelka chtěla poradit, ale veškeré rady smetla ze stolu, nevím, asi chce poklepat na rameno, jak je šlechetná, že si vzala do péče děti a ted na to finančně nemá a dokola opakuje: já s tímhle nepočítala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.2.14 22:35

@dsšarlota Já Tvé příspěvky pochopila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.2.14 22:36
@dsšarlota píše:
ale já by jsme na to měla ale až 25 já jí to koupit musím ale v tu chvíli mi bude chybět na jiné hromádce, nehladový, ale jde mi o princip paí sociálka tvrdila ve všem pomůžu vše bude v pořádku v pátek mi volali ze školky že je dluh na školce a zaplatit to prý musím já ale dluh tam je skoro 5 tis to jsme taky netušila, potom to co jsem tady četla jsem mamince řekla že zítra pujdem požádat bud o azyl pro ní nebo si o děti požádám soudně, jelikož mám ještě fajn mamku která mi na to poslala finance a já jí to 25 vrátím vše bude v poho tedy jen po mé finanční stránce

Pohádky vyprávěj dětem. Jestli peníze máš, tak to neřeš. Pět tisíc dluh ve školce, který musíš zaplatit ty? Nekomentuji. Ty děláš charitu, platí tvoje mamka. No nic, @sophinka1 má pravdu, zbytečná ztráta času s tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.2.14 22:37

Ale zakladatelka se vyjádřila, ze půjde na OSPOD tuto situaci řešit. A myslím, ze ji to tu někdo poradil uz na prvni strance. Takže ona si poradit nechala. Navíc uz ji slíbila finanční výpomoc jeji vlastni maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:39
@dendule4 píše:
Končím už mě tato diskuze přestala bavit, jelikož nechápu její smysl: zakladatelka chtěla poradit, ale veškeré rady smetla ze stolu, nevím, asi chce poklepat na rameno, jak je šlechetná, že si vzala do péče děti a ted na to finančně nemá a dokola opakuje: já s tímhle nepočítala :roll:

spíš možná že by tad mohlo něco kápnout

• Citovat
  • Upravit
6836
9.2.14 22:39
@dsšarlota píše:
já rezervu mám ale pro svou dcerku nebo na auto či na pračku lednici pokazit se může cokoliv tímto jsem nepočítala

Tak vezmi peníze z rezerv na auto a pračku, až přijdou, tak je doplň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.2.14 22:40

@Tereza1986 To ne, to raději napíše mamce, ať pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.2.14 22:41
@hanka.br. píše:
Pohádky vyprávěj dětem. Jestli peníze máš, tak to neřeš. Pět tisíc dluh ve školce, který musíš zaplatit ty? Nekomentuji. Ty děláš charitu, platí tvoje mamka. No nic, @sophinka1 má pravdu, zbytečná ztráta času s tímto.

musim jinak nemůžu dítě přivest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.2.14 22:41
@dsšarlota píše:
a v čem???

matka peníze dávala otci a on je propil
matka nedostávala peníze, dostane je teď
měš děti v péči
otec má nemocenskou /kde jsou peníze
matka si sehnala brigádu/nechodí na brigádu
matka si zaskouží šanci/maka se o děti nestará, klidně nechá vše na tobě a je jí to putna
atd atd atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat