Dočasná peče dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tereza1986
Dávala peníze manželovi ten to měl chodit platit, tvrsil jí že elektriku vyply kvůli 3tisícům a 2.2 přišla okamžitá výpoveď do 5.2 mají jen jeden mobil… a hlavně on byl na nemocenský a ona si i s trmbozou našla brigádu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
no nějak nevím co by tam říkalanejsem na hmotné nouzi, ale dejte mi pár tisíc na cizí děti?
víš, existují i docela ochotné sociální pracovnice, které by jí třeba poradily, co má dělat, samozřejmě nejlíp, kdyby tam vzala matku dětí a situaci vysvětlily..vždy se vše dá řešit..ještě mě napadlo:vzít si zálohu na výplatu? to nejde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
Nejlíp uděláš, když si zavoláš na sociálku a zeptáš se, tady jsou všechny vždycky děsně chytré a přitom ví houby! já vím jen, že existuje mimořádná okamžitá pomoc, když sdělíš své důvody, třeba Ti pomůžou
Prý mám jít i s matkou na hmotnou okamžitou pomoc…,ale já nechci peníze pro matku jí peníze v březnu přijdou já chci peníze je n na základ pro ty děti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 jako ano rada je rada, ale peníze jsou peníze. Jejich výplata je jasně daná a matka dětí se evidentně nijak moc nestará o to, aby děti netrpěly bez plen jídla…
- Citovat
- Upravit
@dendule4 píše:
víš, existují i docela ochotné sociální pracovnice, které by jí třeba poradily, co má dělat, samozřejmě nejlíp, kdyby tam vzala matku dětí a situaci vysvětlily..vždy se vše dá řešit..ještě mě napadlo:vzít si zálohu na výplatu? to nejde?
jsem OSVČ Tak to fakt nemůžu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Prý mám jít i s matkou na hmotnou okamžitou pomoc…,ale já nechci peníze pro matku jí peníze v březnu přijdou já chci peníze je n na základ pro ty děti…
tak počkat: ty máš děti v péči a peníze přijdou matce? tak snad Ti něco dá ne? jako těžko můžeš dělat charitu, když sama nemáš peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
tak počkat: ty máš děti v péči a peníze přijdou matce? tak snad Ti něco dá ne? jako těžko můžeš dělat charitu, když sama nemáš peníze
ano já je mám prý pouze v péči…no ale já volala za ní na uřad kdy to vše přijde a tam mi paní řekla až někdy kolem března že byl nějaká problém s papíry pozdní podaní atd no a měly přijít do 14.2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
@dendule4 jako ano rada je rada, ale peníze jsou peníze. Jejich výplata je jasně daná a matka dětí se evidentně nijak moc nestará o to, aby děti netrpěly bez plen jídla…
rozumím, vím jaké to je, být peněz a potřebovat je okamžitě! my to řešili půjčkou od rodičů
ale zase ted jsem zjistila, že ona má sice děti v péči, ale peníze na ně chodí matce, tak to pak snad by se fakt měla postarat matka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
ano já je mám prý pouze v péči…no ale já volala za ní na uřad kdy to vše přijde a tam mi paní řekla až někdy kolem března že byl nějaká problém s papíry pozdní podaní atd no a měly přijít do 14.2
a jaké jí přijdou peníze? přídavky? to stejně moc není, nebo jaké dávky má přiznané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:
Mě nezajímá matka mě zajímá kde to mám te ddětem zajistit bez toho aniž by jsem je musela dát do ustavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 píše:
a jaké jí přijdou peníze? přídavky? to stejně moc není, nebo jaké dávky má přiznané?
mateřská, přídavky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
mateřská, přídavky
a ona doted mateřskou a přídavky nebrala, že jí to přijde až v březnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dsšarlota píše:
Mě nezajímá matka mě zajímá kde to mám te ddětem zajistit bez toho aniž by jsem je musela dát do ustavu
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří
- Citovat
- Upravit
@dsšarlota píše:
Dávala peníze manželovi ten to měl chodit platit, tvrsil jí že elektriku vyply kvůli 3tisícům a 2.2 přišla okamžitá výpoveď do 5.2 mají jen jeden mobil… a hlavně on byl na nemocenský a ona si i s trmbozou našla brigádu
To jde takhle na fofr někoho vyhodit z bytu? Podle mně o tom museli vědět dřív..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sophinka1 píše:nijak charita bez peněz se dělat nedá, jak už tu někdo napsal.
A tebe možná matka nezajímá, ale pro osud těch dětí je dost zásadní. A jestli na ně šere, tak pro ně stejně bude lepší pěstounské péče nebo DD
Pořád nechápu o co ti vlastně jde? Chceš zde udělat sbírku nebo???
Pokud chtějí platit azylák za 8 tisíc, nikdy na něj neušetří
jsem ráda že se bavíš…ale jaká charita mám papír od sociálky že peníze přijdou na můj učet s tímto jsme bohužel počítala…ano neměla jsem chybami se člověk učí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit