Dokonalá láska - kapky na zubní kámen pro pejsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
12.6.18 08:23

Já začala s gázou, klasický kartáček ho děsil a zdrhal před ním. Když si zvyknul na gázu, tak jsem přešla na kartáček prsťáček a u toho jsem zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.6.18 08:25
@krtek93 píše:
Díky moc za tuhle diskusi, máme s fenkou podobný problém - je jí 11 a loni na podzim byla na odstranění už asi potřetí, měla to už opravdu hrozný. A je vidět, že se jí to dělá zas. Už posledně musela na vyšeřtení krve před narkózou a řikám si - co až bude jednou ta narkóza fakt risk. Mám prosím ještě dotaz. možná hlpupý, ale - jakým kartáčkem jim ty zuby čistíte? Něco přímo pro psy, nebo jakýkoliv, třeba dětský? Nebo spíš nějakou gázou?

jenže nejhorší je že se jí to dělá rychleji a rychleji…ty intervaly se zkracují mezi tím čistěním a posledně jí nešla ani odebrat krev a snášela to fakt špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22786
12.6.18 09:14

@V anda Jj, 14 let už je dost na takovýhle akce. Naše právě loni přišla o několik předních zubů, když jí ten kámen odstraňovali, měla to opravdu hodně ošklivý - a taky jí to právě narostlo mnohem víc než předtím mezi těma dvěma čištěníma (v cca stejným intervalu). A z tlamy jí táhlo už naprosto nesnesitelně :oops: A to má prosím 3 kila, ale když zívla, bylo to cítit na metry daleko :oops: Tak právě taky hledám řešení pro případ, že by další narkóza už nebyla možná. Neboli nejlíp kdyby se ten kámen podařilo nějak zbrzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22786
12.6.18 09:15

@Murka Prśtáček je dobrej nápad, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie