Jak se účinně probrat

Anonymní
9.6.18 17:51

Jak se účinně probrat

Ahoj už delší dobu jsem často ospalá když se ráno aspoň trošku proberu tak jsem aktivní tak 2-3 hod. A pak bych nejradši aspoň ležela ale nemůžu. Zkoušela jsem kafe, energetický nápoje, čistou studenou vodu a nic s toho mi nepomáhá jediný co mi tak na 5-10min pomůže je hroznový cukr ale je to jen chvilkový. Máte s tím někdo zkušenost co vám na to pomohlo? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
9.6.18 17:55

Doplnit mineraly, stopove prvky - bioaktivni od energy Fytomineral, dobry je cordyceps. Ja beru cordyceps premium. Posiluje ledviny. No a vyvazene jist. Bilkoviny, zdrave tuky, vlakninu, nejmene sacharidu. Hodne ovo-zel.

• Citovat
  • Upravit
3167
9.6.18 17:57

Asi bych řešila příčinu takové únavy.., nechat si udělat u doktora rozbor krve atd. Nebo ty víš z čeho to je? Jak dlouho už to trvá? ;)
Třeba ti chybí železo nebo jiná důležitá látka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.6.18 18:01

Vlažnou sprchu, správnou snídani, já se kolikrát nacpu prasárnama, že mě to útlumí nebo nesnídám vůbec a nemám tu energii z čeho brát a pak je taky fajn se něčím zabavit, když se člověk nudí tak má pocit ospalost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
9.6.18 18:22

Doporučila bych návštěvu lékaře a základní odběry krve. Může to být milion věcí, rozházený cukr (prediabetes), borelioza atd. Pokud by tady bylo všechno ok, tak pak zkusit změnu životního stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
9.6.18 18:31

Tak záleží na tom, jestli jíš správně, dostatečně piješ, já když si dám ráno kafe a buchtu, tak jsem ta dvě hodiny mrtvá, pokud vypiju alespoň půl litru vody, dám si ovesnou kaši, pak k svačině třeba ovoce s jogurtem a každou hodinu vypiju sklenici vody, tak je to o něčem úplně jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.6.18 18:46

Pokud neznas pricinu, muzem si tady hrat na vestkyne, hazet jednu radu za druhou, ale je to vazne ztrata casu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.6.18 18:47

Záleží v kolik chodíš spát a v kolik vstáváš, já potřebuji aspoň 10-12 hodin jinak jsem na přes držku :mrgreen: Pokud spíš dostatečně, tak bych zvážila odběry krve na železo, minerály atd. Nejlíp poradí doktor ;) A jak je psáno výše dostatečnou vyváženou stranu, ovoce zeleninu dostatek vody.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.6.18 18:55

Musíš najít příčinu, jinak se nedá nic poradit. Může to být nedostatek nějakých vitamínů, hořčíku… nechala bych si udělat rozbor krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová