Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doplnit mineraly, stopove prvky - bioaktivni od energy Fytomineral, dobry je cordyceps. Ja beru cordyceps premium. Posiluje ledviny. No a vyvazene jist. Bilkoviny, zdrave tuky, vlakninu, nejmene sacharidu. Hodne ovo-zel.
Asi bych řešila příčinu takové únavy.., nechat si udělat u doktora rozbor krve atd. Nebo ty víš z čeho to je? Jak dlouho už to trvá? ![]()
Třeba ti chybí železo nebo jiná důležitá látka.. ![]()
Vlažnou sprchu, správnou snídani, já se kolikrát nacpu prasárnama, že mě to útlumí nebo nesnídám vůbec a nemám tu energii z čeho brát a pak je taky fajn se něčím zabavit, když se člověk nudí tak má pocit ospalost ![]()
Doporučila bych návštěvu lékaře a základní odběry krve. Může to být milion věcí, rozházený cukr (prediabetes), borelioza atd. Pokud by tady bylo všechno ok, tak pak zkusit změnu životního stylu.
Tak záleží na tom, jestli jíš správně, dostatečně piješ, já když si dám ráno kafe a buchtu, tak jsem ta dvě hodiny mrtvá, pokud vypiju alespoň půl litru vody, dám si ovesnou kaši, pak k svačině třeba ovoce s jogurtem a každou hodinu vypiju sklenici vody, tak je to o něčem úplně jiném.
Pokud neznas pricinu, muzem si tady hrat na vestkyne, hazet jednu radu za druhou, ale je to vazne ztrata casu… ![]()
Záleží v kolik chodíš spát a v kolik vstáváš, já potřebuji aspoň 10-12 hodin jinak jsem na přes držku
Pokud spíš dostatečně, tak bych zvážila odběry krve na železo, minerály atd. Nejlíp poradí doktor
A jak je psáno výše dostatečnou vyváženou stranu, ovoce zeleninu dostatek vody.. ![]()
Musíš najít příčinu, jinak se nedá nic poradit. Může to být nedostatek nějakých vitamínů, hořčíku… nechala bych si udělat rozbor krve.
Ahoj už delší dobu jsem často ospalá když se ráno aspoň trošku proberu tak jsem aktivní tak 2-3 hod. A pak bych nejradši aspoň ležela ale nemůžu. Zkoušela jsem kafe, energetický nápoje, čistou studenou vodu a nic s toho mi nepomáhá jediný co mi tak na 5-10min pomůže je hroznový cukr ale je to jen chvilkový. Máte s tím někdo zkušenost co vám na to pomohlo? Díky