Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak podle tohohle popisu se určitě nepozná
. Tak ji zkus kontaktovat jinak, třeba si tě smazala omylem…
Já když sem opilá taky se bavím s každým a když vystrizlivym tak mi dojde ze to ani není moje „krevní skupina“. I když ta úplná ignorance mi přijde trapna od ní.
Už bych ji nekontaktovala. I když, možná ještě jednu sms s doručenkou, kde bych prostě zkopirovala zpravu první.
Ze máš ty lístky a jestli chce jít taky. Doplnila bych nějaký termín dokdy ti má dát vědět. O smazání z fb bych se nezminovala. Proste jakoby nic.
No A Když ti přijde doručenka a ona bude nadále hrát bobříka mlčení, víc bych to neresila.
Však se časem třeba ukáže důvod.
Tak to neres, jako takový starosti mít…hele tak asi zjistila co potřebovala u tebe na profilu, tak si tě smazala no ![]()
Nemusí jít vůbec o tebe - mohla najít v tvých blízkých přátelích nebo příbuzných někoho „starého známého“, koho tak hrozně nemusí, že raději nechce kontaktovat ani jeho blízké přátelé ![]()
Asi si to umím představit, že se s někým seznámím a pak podle FB profilu zjistím, že je to nejlepší kamarádka holky, kterou fakt nesnesu za žádných okolností, ještě mi třeba ublížila a kdysi přebrala kluka
…jako chtěla bych se kamarádit s její nejlepší kamarádkou? Asi bych to oželela.
Takže za mě bych souvislosti hledala ve společných známých
edit - fakt nechutná hrubka ![]()
Příspěvek upraven 09.06.18 v 21:28
@vulpes Tak to mě vůbec nenapadlo a dávalo by to celkem smysl. Díky za názory, kontaktoval ji už nebudu, ale to chování mě vážně překvapilo ![]()
Taky je možné, že je i na holky a normálně by se asi styděla nějakou oslovit. Ale pokud se něčím posilnila, tak se odhodlala a vyšlo to. Když ale vystřízlivěla, začala se zase stydět a možná změnila názor. ![]()
Ahoj, je to spíš pro pobavení, protože já doopravdy nevím, co si myslet
Potkala jsem novou kamarádku na párty v restauraci pro místní Čechy. Bylo to skvělé, všichni jsme si rozuměli, ale s ní nejvíc. Nakonec si přitáhla židli a šla si sednout ke mně, celý večer jsme spolu kecaly. Když párty skončila, ona mě požádala o kontakt, že by mě chtěla zase vidět. Tak jsem jí dala facebook, ona si mě přidala a zjistily jsme, že osobně znám její oblíbenou režisérku. Tak jsem jí rovnou nabídla, že bych jí někdy mohla vzít s sebou, protože mám od ní zlevněné lístky, z čehož ona byla nadšená. No a týden na to jsem ty lístky fakt dostala, tak jsem jí napsala, a ona nic. Myslela jsem, že třeba zprávu nedostala, tak jsem jí teď chtěla napsat a zjistila jsem, že si mě smazala z přátel
Jako přežiju to, známých mám dost, ale mně hrozně vrtá hlavou, o co tu sakra jde. Neřeknu, kdybych o kontakt žádala já jí a nějak se vnucovala, ale teď fakt přemýšlím, jestli jsem tak nesnesitelná, že mě někdo požádá o kontakt, jen aby se mě zbavil
anonym, kdyby tu náhodou měla účet