Domácí příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky s cim vsim se daji kombinovat prikrmy kdyz teprve zaciname? Zatim jsem davala jenom mrkev, vim ze se dela potom mrkev s bramborem ale jak pokracovat dal takhle na zacatku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka zkoušej možné kombinace - u nás frčí dýně, hrášek, brokolice, petržel.. dávám třeba bramoboru s dýní a hráškem. Špenát, brambora, do toho později žloutek atd..
prostě mixni zeleninu, na tom nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka dýně, cuketa, květák, špenát. Na netu je toho hodně o příkrmech.
- Citovat
- Upravit
Turin, dyne, bila redkev, muzes i uvarit cibuli - varenim zesladne. Jako obilovina bila ryze, jahly, kuskus, bulgur, cervena cocka - misto masa a vajicka. Moznosti (hlavne zdravych) je nepocitane…
Nektere zdroje zrazuji od pouzivani brambor a lilku u nejmaldsich deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš dát různou zeleninu např. květák, hrášek, kukuřice, brokolice, špenát atd.. Nejprve jsem dělala jeden druh zeleniny a k tomu brambory, ale později jsem míchala zeleninu různě, podle toho co jsem měla právě doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivca80 Můžu se zeptat, proč by se neměly dávat brambory? Syn nechtěl do roka jinou přílohu než brambory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dasha01 prekyseluji telo, solanin, maji velky nepomer mineralu a to nas nuti je hodne solit, jsou velmi rychle premeneny na glukozu… proto nejsou nejlepsi pro male deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, co myslíte je teď lepší dělat domací příkrmy z mražené zeleniny, bio, nebo normalní běžné ne bio?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka ahoj, ja teda varim prikrmy z bezne mrazene zeleniny…
myslim, ze pokud nemas zeleninu od znamych nebo rodiny, kteri si ji pestuji sami, tak bio zelenina v obchode je podle me skoro to stejne jako bezna zelenina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě z čerstvé, a když na to máš, tak z bio. Ale nebráním se ani kupovaným příkrmům, na rozdíl do spousty lidí si nemyslím, že je to takový hnus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vařila příkrmy ze zmrazené zeleniny od prarodičů ze zahrádky + normální zeleniny z obchodu, bio zeleninu jsem prckovi nikdy nekupovala, bylinky jsem si pěstovala sama doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka
určitě bych dělala z čerstvé (tedy nemražené).. No a bio nebio… je to asi jedno:) Nejlepší je z vlastní zahrádky, že..:) Ale když není ta možnost, normálně bych koupila v Zelenině..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste jeden dotaz bych mela, jak mam zeleninu varit na pare kdyz nemam parni hrnec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit