Domácí uklízení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
2.12.15 07:18
@Nimie píše:
Aha, já jsem na pojdte-dal. Tyjo, děkuju moc, jdu zkoumat nový web :mrgreen:

Tam jsem byla taky, ale nějak mi to podle nich nešlo. Tady je mi to takový víc sympatický :nevim:
Možná tím, že tam má víc obrázků :mrgreen:
A naučila jsem se podle videa skládat prostěradla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.12.15 09:24
@Nimie píše:
Přesně ten používám a ten jediný žlutý čůrek nejde dolů ani když to nechám půl hodiny odstát a pak to drhnu štětkou :cert:

Fixinela, nebo Larrin http://pripravky-rez-vodni-kamen.heureka.cz/…specifikace/#…, ten má, tuším, o něco víc kyseliny fosforečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31713
2.12.15 23:00
@Netopirek píše:
Tam jsem byla taky, ale nějak mi to podle nich nešlo. Tady je mi to takový víc sympatický :nevim:
Možná tím, že tam má víc obrázků :mrgreen:
A naučila jsem se podle videa skládat prostěradla:

Jéé a najdu ho tam někde? My teda ale zatím pravda máme jen jedno :mrgreen: vždycky to jednou za čas protáhnu myčkou, následně sušičkou a mám povlečeno, takže jsme náhradní sady zatím vůbec nepořizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31713
2.12.15 23:01
@Raduš.ka44 píše:
Fixinela, nebo Larrin http://pripravky-rez-vodni-kamen.heureka.cz/…specifikace/#…, ten má, tuším, o něco víc kyseliny fosforečné.

Děkuji :hug: nicméně @jdukolem ten Domestos fakt zabral. Kapala jsem to tam průběžně ještě několikrát, nechala jsem to přes noc a několik minut jsem to drhla štětkou a téměř to zmizelo. Zůstal jen takový lehounce žlutý nádech, kterého si ale nevšimneš pokud nekoukáš zblízka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.12.15 23:12
@Nimie píše:
Děkuji :hug: nicméně @jdukolem ten Domestos fakt zabral. Kapala jsem to tam průběžně ještě několikrát, nechala jsem to přes noc a několik minut jsem to drhla štětkou a téměř to zmizelo. Zůstal jen takový lehounce žlutý nádech, kterého si ale nevšimneš pokud nekoukáš zblízka :dance:

to časem pustí celý.. mám ted wc jak nový z obchoďáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.15 07:11
@Nimie píše:
Jéé a najdu ho tam někde? My teda ale zatím pravda máme jen jedno :mrgreen: vždycky to jednou za čas protáhnu myčkou, následně sušičkou a mám povlečeno, takže jsme náhradní sady zatím vůbec nepořizovali.

Jj, je tam. My právě mame všechny jen s gumičkami a do teď to byly ve skříních jen koule :mrgreen: Ale teď už jsou uhledne složeny. A taky jsem tam okoukala, že dávají to co potrebujes na jednu postel do povlaku na polštář. Taky dobra vychytávka. Já o sušičce zatím jen snim:-( Chlap tvrdi, že je to jen žrout energie a stačí sušák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31713
3.12.15 15:59
@Netopirek píše:
Jj, je tam. My právě mame všechny jen s gumičkami a do teď to byly ve skříních jen koule :mrgreen: Ale teď už jsou uhledne složeny. A taky jsem tam okoukala, že dávají to co potrebujes na jednu postel do povlaku na polštář. Taky dobra vychytávka. Já o sušičce zatím jen snim:-( Chlap tvrdi, že je to jen žrout energie a stačí sušák :cert:
Žrout energie to je, ale já mám díky tomu naší postel převlečenou během odpoledne a nad ponožkama a spodním prádlem trávím jen čas při nakládání a vykládání (máme teda 2v1, takže jí akorát řeknu kdy budu doma a ona vypere a usuší). Jsme v menším bytě s relativně rozsáhlým obyvatelstvem, takže sem by se sušák moc pohodlně nevešel a tak máme jen jeden menší v koupelně a na ten se toho tolik nevejde :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.15 16:26

@Nimie ja to taky budu muset nějak uhrát na prostor. Máme 2+kk a brzo tu budeme 4+kočka. Tak až tu budou dva sušáky imrvere tak mi snad projde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.12.15 16:32

Holky, našla jsem něco na odlehčení tématu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31713
3.12.15 17:17
@Netopirek píše:
@Nimie ja to taky budu muset nějak uhrát na prostor. Máme 2+kk a brzo tu budeme 4+kočka. Tak až tu budou dva sušáky imrvere tak mi snad projde ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31713
3.12.15 17:17
@Martinik píše:
Holky, našla jsem něco na odlehčení tématu :D
:lol: začínám si připadat jako ve Stepfordu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.12.15 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.12.15 16:29
@Tarjei píše:
@brumdinka manzela to hrozne vytaci ten muj anarchismus :-D

jo to mi povídej :lol: u nás je to to samý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.12.15 16:36

@brumdinka vis jak, nenadelas nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.12.15 07:34

Tak já mohu doporučit tento přípravek http://www.drogerie.cz/…cile-1000-ml používám jak na odpady, tak ho třeba přez noc naleju (jednou za čas) do WC a ty usazeniny pod vodou, co se tak blbě čistí jsou pryč.
A na baterie atd…mohu doporučit http://www.drogerie.cz/…aceto-500-ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný